Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

Bravo

Četl z vás někdo to Bravo?
    To jak se tam psalo, proč si vlastně Avril s Deryckem nerozuměli.

Zajímalo by mně na co teda přišli. *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Prosím o hlas

To se ještě neví kolik to má kol, ale já vždycky mám kolem těch 15 hlasů a ostatní nula a pak tam maj najednou 25-30 *9*
  • kvatro

Re: Re: Re: Prosím o hlas

Nemáš zač *3* Podle toho co sem viděl, to tak vypadá že shrábneš první místo. *3*
    Záleží ale kolik to má kol, ta soutěž. *1*
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Já chci taky všechny zpátky, ale jak to udělat?
    Jak to tu vypadalo den před Silvestrem a na Slvestra, tak o tom si můžeme nechat jenom zdát. Ale třeba to někdy ještě přijde.
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Duet

Já bych toho chtěl... *15*

Jak chceš, tak letadlem. *3*
  • puspuspusinka

Re: Re: Prosím o hlas

Díky, díky, díky...
  • kvatro

Re: Prosím o hlas

Máš tam teda ode mně hlas. *3*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Duet

Já chci letadlem ...
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

No fajn ... jako sorry, ale mě už to nebaví jenom ve 2-3 ... chci sem zpátky všechny ... celou svojí praštěnou rodinu ... všechny ... *9* *9*
  • kvatro

Re: Re: Re: Duet

OK uděláme sbírku do kasičky. Složíme se ti na benzín, nebo na co jezdí to tvoje koště. *15*
  • kvatro

Re: Re: Re: ...

Taky pravda... *15*
    Ale jsetli to bere každý takhle že návštěvnost sám zvýšit nemůže. Tak to tady potom taky tak vypadá, jako po vymření. *15*
    Nejlepší by bylo, aby sem chodili všeichni jako kdysi, jak někdo z toho celku vypadne, tak už to neni ono.
  • puspuspusinka

Prosím o hlas

http://blogisekzuka.blog.cz/1104/3- kolo-sonb#komentare
    Prosím o hlas v této soutěži, je to již 3. kolo ... a chtěla bych se dostat dál ... jsem tam jako
    ♥♫♥ AshleynQa ♥♫♥
  • puspuspusinka

Re: Re: Duet

Když si to zaplatíte a mě taky, tak Vás tam vemu hned *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: ...

Proč jáá?? Na mě tu nikdo závislej neni ... Já tu nejsem otvírák a zavírák ... A jestli nevíš, zase tak moc zvýšit návštěvnost nemůžu ... a stejně bez Hanči Werči a Áji už mě to sem ěnjak nebaví ... já chci aby sem chodily taky ...
  • kvatro

Re: Duet

Tu Travie McCoyot neznám. Jak to teda ten duet bude s ní vypadat netušim, ale aby to zase nedopadlo podobně jako s Rihannou. *9* *5*
    K tomu Black Star Tour, jsem zase slyšel někde napsáno že na podzim má přijet do Evropy. No uvidíme. *3*

A že nás vemeš s sebou na ten karneval? my tam chceme taky. *3* *15*
  • kvatro

Re: ...

*3* Snad jste tomu někdo nevěřil, že je schopná ten duet nazpívat.
    Já když sem to četl poprvý, tak přesně vim co sem řek. "No to si dělá prdel".
    Kdo tomu věřil půjde do kouta ha hanbu. *15*

Míšo, my se tu máme fajn. Ale mohlo by to tu být lepší, možná by stačilo kdyby si zvýšila svoji návštěvnost. *3*
  • puspuspusinka

Duet

Jo a když sme u těch duetů, tak Avril opravdu nazpívala duet ale na s Gagou ale s Travie McCOy ... na ten se fakt těším, protože Billionare je krásná písnička ... a jinak
    Pokud jde od BST tak nevim jestli to víte, ale Avril Lavigne zatím potvrdila jedenáct koncertů ze světového ,,The Black Star Tour" v Asii. Podle nejistých zpráv zpěvačka vystoupí v polovině září v Brazílii - Rio de Janeiro, Porto Alegre a Sao Paulo.
    Jako teď bereme v Zemáku Brazílii a já řekla že se chci podívat do Ria, na karnevaly a vůbec a hned holky že jedou se mnou ateď tam chci o to víc ... *15* *15*
  • puspuspusinka

...

Lidi, to je blbost už od vidění Avril a Lady Gaga, nedavno řekla že se směje textům popových zpěvaček a teď by s ní zpívala duet?? A navíc myslím, že Avril má stejnej názor na LG jako my, doufám teda že jí neobdivuje ... A že je chytrá a na duet s Gagou nikdy nepřistoupí ... *3* Jakoo nemůžu říct že sem věděla že je to Apríl nevěděla ale ani sem tomu nevěřila ... No a co jinak jak se tu máte??
  • kvatro

Re: Re: :D

*15* Žádnej duet s lochneskou Avril mít nebude, na avrilonline.org si trochu z lidí vystřelili, stejně jako kdysi já z Vás. Bylo prvního apríla. Aspoň já sem to tak pochopil.
    A kdyby náhodou nedejbože ten duet nazpívali, tak potom bude mít Gaga druhej duet, pro změnu ale se mnou. Respektive s mým pohrabáčem. *15*
  • vterinka

Re: :D

fůůůůůůůůůůůůůj no tak to bude hrůza! Je mi to jasné už ted! .. Tak to sem teda zvědavá :-/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit