Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

Re: Re: Re: :o)

Hej to mi neříkej! :D Mají tam i pitomou Majlinu apod. a TBDT tam kdysi tež měli, i Insomniac i Euphorii, tak proč by tam ted neměli GL?? :-/ ... však to Tesco je ve F-M :D ... nj, poohlédnu se :-) .... Tak aspon nejsem sama :D ... Uvažuju o tom, že si ho objednám z netu :D .. jen já tomu moc nevěřím :D .. tak to je hnus! :D
  • kvatro

Re: Re: :o)

Jojo *3* Tady je to jjeí video který mě úplně dostalo.
    http://www.youtube.com/watch?v=S9CzYXZXMcU

Gabča to musí vyhrát! *15*
    Jinak Habera přijde o to čo má v medzinoží.
    Tak nějak to povedal. *15*

Radost by mi udělalo kdyby zpívala něco do Avril. *14*
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Hřbitov

Žeby? :D:D:D .. Cože? Jak vykroutila? Co to je jako? :-/ .. Jo to sem četla a tys ji poslal za mnou, já se ptala o co go, ale nikdo neodpověděl. :-/ .. ale nedávno ste si tu dobře pokecali a zs nic, ted. :-( ..... Jooo! :D Dobrý nápad! :D
  • kvatro

Re: Re: :o)

Pokud tam to CD neměli, tak ho tam už asi ani mít nebudou. Nebo možná s ročním zpožděním. *15*

Si ho kup někde ve FM, nebo v Ostravě ve městě. *3*
    Abych se přiznal, tak já to CD taky ještě nemám. *5* Do Prahy sem si cestu zatim neudělal a tady u nás na sídlišti, radši ne. *15*
    Tady ty obchůdky s hudbou jsou deset let za opicema, "jaká Avril Lavigne? jaké Goodbye Lullaby?"
    Podobně sem dopadl když sem chtěl DVD TBDT 2007. *15*
  • video

http://a-lavigne.blog.cz/1104/avril -twitter-71-avril-at-taronga-zoo-in -sydney

mrkněte na videjko je to vtipné *1*
  • kvatro

Re: Re: Re: Hřbitov

Míša na nás nemá čas, prootže určitě někde randí *15* *1* Tatínek v tom prsty už mít nebude, nějaký zaracha. *13*
    Nedavno když tu bylo jako obvykle mrtvo, tak sem tu navrhnul téma a ona se z toho vykroutila. Potom že má zase nějakej problém, ale že se se mnou o tom nemůže bavit. Prej že jsou to "holčičí věci".
    Nabídnul se Míše, že si má o tom popovídat s tebou...

Pojedem se na ní podívat, čo sa robí. *1* Kde je ten zakopanej pes. *1*
  • vterinka

Re: :o)

Jasně že sleduju! :-) ... tak vidíš! :D:D:D ... Tak to máme stejný názor! Já Gabce taky fandím! Úplně nejvíc ze všech! ♥ .. Pak Bětce, Monči, Martinům, Lukimu, i Petrovi .. :-)
  • vterinka

Re: :o)

Si děláš srandu ne?? ... Jako je to pěkný bordel!! .. Já si to CD chci koupit, ais se pro něj stavím do tesca, ale ještě tam nebylo. :-( :D .... Jo Japonci, naši lidé! :D .... Jo a já říkám furt, že ti lidi poslouchají totální sračky a pořádnou hudbu neocení!!
  • vterinka

Re: Re: Hřbitov

No, to lítají! :-/ ... To si piš, že tu to s Míšou a tebou bylo fajn! :-/ ... Jestli si čas udělá nebo ne je druhá věc, ale spíše si ho neudělá, protže předtím, když chtěla, tak tu byla aspon na chviličku :-( ....
  • kvatro

Re: Hřbitov

Kačko, to jsou dobré otázky. Proč to tu vymřelo? Proč sem nikdo nechodí?

Určitě ti zase lítají kolem hlavy otazníky, a že sou to otazníky pořádný. Sám nevim.
    Abych mluvil za sebe, tak mě se po Míše stýská. Že to tu s ní bylo fajn, to nemůže nikdo popřít.
    Zřejmě tady na to nemá čas, nebo spíš si ho neudělá.
    Po škole lítá někde venku... Kdo ví.
    Takový krásný počasí, proč tvrdnout u PC a psát na diskuzi? *15* *9*
  • kvatro

:o)

Sledujete někdo z Vás Československou superstar? *3*
    Já sem sice řikal že je to blbost, že se na to koukat nebudu, ale prostě mi to nedalo se na ty smeifinálový kola nepodívat. *1*
    Můj favorit je Gabriela Gunčíková, někde se už o ní stačilo psát že je to česká Avril Lavigne, a já s tim souhlasim. *3* Ostatní mi připadaji jako amatéři.

Když zpívala Send Me an Angel, tak by ste si ji klidně s Avril spletli. *15*
  • kvatro

:o)

Ahoj všem *3* *3*
    pokud sledujete novinky, tak možná víte, že prodejnost GL v USA a ve světě je minimální. Nechápu *9*
    Zřejmě už je to ve světě s tou hudbou tak špatný, že nikdo neocení kvalitu.
    Zato v Japonsku je prodejnost velká, japonci to jsou moji lidi. *3* *1*
    Tak co vy na to?
  • vterinka

Hřbitov

Zdarec bando, kde jste všichni? Jakto, že to tu tak vymřelo, když to tu předtím tak žilo? ..... Míšo ml. ani ty už tu nechodíš? To se ti nestýská po Michalovi? .... Je to tu strašné! Už i na hunuse je viac srandy! *9*
  • vterinka

Re: Re: Re: :D

To jsou blbé fory! :D ... no to si dovedu představit! xD
  • vterinka

Re: Duet

uff.. to se mi ulevilo! a doufám, že přijede i k nám na turné! ♥ Ted už bych šla a nezájem! ♥
  • vterinka

Re: Bravo

Psali tam, že údajně se rozešli kvůli nepřekonatelným rozdílům, ale že jeich společní kámoši tvrdí, že Avril ho opustila proto, že se s ním už nudila.... a zlomila mu tím srdce. Avril tvrdí, že se spolu nikdy nehádali a že pro ní Deryck stále hodně znamená. Je pro ní sále rodina. Deryck tvrdí, že když se s ním Avril rozešla, tak to pro něj byl doslova horor. Hrozně ho to zasáhlo a dlouho se z toho vzpamatovával. Pak že ji pomohl s tou deskou, že je pro něj hudba terapie a že Sum 41 mají new desku ana závěr řekli, že vždy budou přátely.
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Prosím o hlas

Blogů který vypadaji jako od malých dětí je hafo. *15*
    A ještě lepší jsou ty na kterých se píše to samý co na deseti dalších. Jednoduše zkopčit a vložit.

Tomu výherci se prej zařídí vyšší návštěvnost? Na to má, ta co pořádá tu soutěž určitě nějakej tajnej recept. *1*
  • puspuspusinka

Přesně!! Ta holka co vyhrává má blog jak malý dítě ...
  • puspuspusinka

Re: Bravo

Ne, nečetla.
  • kvatro

Ostatní jsou zřejmě víc aktivnější s prosbou aby pro ně někdo hlasoval. Budeš muset někde sehnat víc příznivců. *3*

O tom kdo má nejlepší blog, o tom to vůbec neni. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit