-
Re: Elis
nedivim vubec se nedim. njn to je skoda ale uz sem u taty dlouho nebyla -
Re: Re: Elis
Nikdo tady Elis nenapsal že jí tu nechce. *13* A to že jí to tak připadá, je pouze v ní. Dokud si sama bude připadat, že jí tu nikdo nechce tak to bude házet na nás.
Je to dávno ale sám sem si taky dlouhou dobu myslel že mně nikdo nechce, že se se mnou nikdo necehce bavit. Ale chyba byla na mojí straně. -
Re: Re: Re: Re: Elis
moje řeč! Tež sem to chtěla napsat! :-/ -
Re: Re: Re: Elis
Zase další výmysly. *16*
Už na to dneska serte, jenom melete pořád dokola to, co neni pravda. *13* -
Elis
Elis odpověď na tu sms: a ty se divíš? xD Klidně znova kdykoliv xD Jako mě stát nebude a Škoda že ta sobota nevyjde :-(((( -
Re: Re: Elis
Jo to je fakt že tu Elis ignorujete když sem něco píše sice odepíšete ale nijak pozornost jí nevěnujete *9* -
Re: Re: Ehm
Takhle to přesně je, jak píše Kačka. *3* -
jo me nechte napokoji ja se kazdej den koukam co se tu deje a vecinou vubec nic a kdyz uz tak tu mate konverzaci do ktery se nehodlam motat a stejne to vecinou ani nevnimate uz me to tu fakt prestava bavit. a nedonasim jen sem mise rekla ze ji schanite co je na tom spatnyho? ja sem chodit nebudu a bude klid nikoho nebudu srat a vsichni budeme spokojeni takze zbohem -
Dovol? Jak nikdo nechce? .. Na to jsi zas přišla kde?! Tady je každý vítaný! I tu Alenku jsme tu přivítali, nic sme proti ní neměli, tak proč bychom měli mít něco proti Elis? Co to jsou zase za nápady? :-/ -
Míšo, ale to si psala ty sama, že ti Elis psala že tě tu drbeme.
Kdo má vědět co ti Elis přesně psala.
Jo a až sem Elis přijde, tak ať nám řekne proč jí připadá že jí tu nikdo nechce? Ať se to vyřeší i s ní. *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Nazdar!!!
Jo, to si vychytal! -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
No tak jako proč ne. Ale vůbec netušim kdy, protože v nejbližší době to určitě nebude. -
Elis
Elis nechte bejt ona nešíří žádný drby jen psala že je tu zmínka o mě a že sem nechodí ty se jí divíš?? Přídě si jako že jí tu nikdo nechce!!! A mě to taky tak příde!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: Nazdar!!!
Elis se přidala k tomu takovýmu obecenstvu, který tady všechno sleduje a jen co se tady něco šustne už si hraje na "Poslušně hlásím" nebo spíš poslušně bonzuju. *5*
A Elis neber to zase jako urážku, nemyslim to špatně. -
Re: Ehm
Ale tak to Míšo vůbec není! Jen o tebe máme starost, protože tě máme moc rádi, ale to už víš, ne? ;-****♥ -
Ehm
Ok! Tak sorry omlouvám se! Já jenom no rači nic... Koukám, že sem sem neměla vůbec chodit dřív píšu než se zamyslím, tak sorry, ale mě fakt přišlo jako že už tu nemám co dělat... A díky Michale že mě máš rád, ale myslím že si to ani nezasloužím ... -
Ty jsi vážně blázen! :D:D:D ... a nechceš si někdy zas udělat výlet k nám? :D Třeba do Ovy jen. :D -
Re: Re: Re: Re: Nazdar!!!
Jasně chápu tě, taky mě mrzí, že si tohle o nás myslí. :-( Vždyt to není pravda! Máme ji moc rádi! :-(( ... a Elis má co donášet, když tu chodí raz za uherský rok a sotva tu něco nepíše! :-/ ... Kdy tu naposled byla? A ještě šíří takové drby. :-( -
No přijel sem tam tim posledním vlakem z Ostravy, kolem 1:00 *15* Ten plnej ožralů ze stodolní. *1* A čekal sem tam skoro až do rána. -
Re: Re: Re: Nazdar!!!
To si uhodla.
Víš mně to prostě naštve, už jenom proto že mám Míšu rád. A tohle její navážení, že jí nevěříme a tak, mně dostane do ouzkejch protože to neni pravda. Hodně si zakládám na spravedlnosti a tohle mi prostě přišlo nespravedlivé.