-
Re: Re: Re: The Last Song
No a je to tu. Svůj problém, se kterým se nám nechceš svěřit, tudíž my nevíme, co se ti odehrává v hlavě, případně jak ti pomoct. :-( -
Re: Re: Re: :-/
A co si mám rozmýšlet, zase sem se jednou chovala jak kráva a všechno zničila? Nemyslíš že už je trochu pozdě?? Já prostě taková jsem, jsem kráva dokážu si život jenom zničit a posrat ... *9* -
Re: Re: Re: Re: omg
ale prd! To není pravda, že tě tu nechceme! My tě tu chceme, jen ty furt meleš svou, že tě tu nechceme! :-( Nevím kde na ty bludy chodíš! :-( -
Re: Re: The Last Song
Já taky nevím co se semnou stalo jenom vím, že jsem se změnila od tý doby, co mám ten svůj problém ... ale to je fuk ... -
Re: Re: :-/
a nechceš si to rozmyslet? -
Re: :-/
Jo to máš pravdu ... *9* Ve všem ... *9* Uznávám, že máš pravdu ... *9* -
Re: Re: Re: omg
Ne, nevyhazuje, ale já už tu nemám co dělat ... už si spolu nerozumíme, a cítím že mě tu nikdo nechce... *9* -
Re: Re: Re: omg
Děkuju !!! *4* -
Re: The Last Song
Nikdo neřekl, že tě tu nechceme! Nikdo tě odsud nevyhodil! To ty ses tak rozhodla! ... Nemám k tomu více co dodat, nevím, co se stalo ve tvé hlavě .... -
Re: Re: omg
ale klidně se vrat! Nikdo tě nevyhazuje! .... -
Re: Re: omg
ale no taaaak to nemuzes udelat. sice te moc neznam ale myslim ze si celkem fajn a tim ze se tu uz neukazes taky nic nevyresis. staci se usmat a rict si proc tse se tak blbe hadali a popripade to vyresit..hlavne s usmevem *3* -
:-/
Míšo, tak teď jsi to zabila! Já už to nekomentuju, bo tohle nemá absolutně cenu!! Jne chci říct jedno. Když Vás vůbec neznáme jak tvrdíš, tak proč asi chci, aby ste se nám svěřili? Porč asi? Takhle bychom vás lépe poznali a věděli bychom o vás víc, taky by se vám třeba mohlo ulevit, ale ten největší důvod je ten, že jsme bývali jedna velká rodina! A přátelé na život a na smrt a ti se přece svěřují se svými problémy? Nebo snad ne?? .... Jo a taky ti strašně moc děkujeme za vděk! Není to tak dávno, oc se na tebe holky na diskusi Ash pěkně vysraly a ignorovaly tě! A ty nám ted napíšeš tohle?? Nám, kteří jsme vždy stáli při tobě?! Tak to ti moc děkujem! Jsme ti za to nesmírně vděční! a moc mě mrzí, že to skončilo tak, jak to skončilo! :-/ -
Re: omg
Jo, to je fakt ... asi bych to měla smazat ... jako správný správce, protože to tu nemá co dělat ... *9* A mě to taky mrzí je to děsný ... ale už není cesty zpět, až moc jsem to tu podělala, než abych se vracela ... prostě už jsem tu skončila ... *9* *9* *9* -
omg
omg to jsou tady zase hadky a obvinovani a to jsem sem shodila bych si mohla precist ty vase optimisticky prispevky a ted se tady hadate ze se na to nemuzu ani podivat *9* -
The Last Song
Chci se rozloučit písničkou které ste mě naučily psát vy a Avril a ke kterým mi dodaly odvahu ...
Sbohem !!!
Ptám se tě proč lidi upřímní nejsou
Proč jsou zlý a snadno zapomenou
Ptám se tě proč miluju tě mi říkají
A při tom to upřímně nemyslejí
Život je uz prostě takový
A lidi jsou často nespravedliví
Člověk být krutou sviní muže
Ale i andělem co nikdy nelže
Láska nespravedlnost a bolest jsou
Chcešli jedno bez dalšího neexistujou
Všechno na sobě je připnuté a přilepené
Jedno bez druhého prostě neexistuje
Cítím se jako motýlek co poprvé letí
Když mi někdo řekne že má mě rád
Cítím se jako kámen sám a pohozenej
Když mi někdo řekne že k ničemu nejsem
Miluju a nenávidím
Věřím a nevěřím
Chci si být jistá a nestojím o lži
Ty tu ale pro mě jsi vždy
Každý mě jen klame a podvádí
Každý se jen se svou maskou předvádí
Cítím žal smutek a opuštění
Ta hádka včera mě ale nemrzí
Postavila jsem se na stranu svou
I když pro vás možná špatnou
Nikdy jsem nebyla ničí majetek
Vždy jsem byla spíš opuštěný statek
Každý si přivlastnil duvěru mojí
A hnusně jí později využil
Konec příběhu našeho
Kapitola za námi se zavírá
Byly jste přáteli i rodinou
Ale závora už zámek svůj zamyká
Nevěřím že konec nastal
Ale jdu dál
Ten Silvestr už je minulost
A já cítím jen smutek a zlost
Ale už konec nastal
A já sbohem dávám
Sbohem!!!
Říkejt e si co chcete klidně to smažte :-( Ale takle se chci já rozloučit i když už mě tu asi nechcete!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: Ježiši Kriste!!!
Hm! Mysli si o mě co chceš! Sbohem! *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Ježiši Kriste!!!
No Míšo, to si měla napsat rovnou že vám vadí moje narážky a rejpání.
Včera se tu ale řešil jinej důvod, a to ten že Elis ignorujeme. Ignorování a rejpání je značně velkej rozdíl. Už nevíš co by sis dřív vymyslela, hlavně aby se to netýkalo Vás.
Ale pokud vim tak si to tady už psala, že ti to s Elis vadí. A já sem napsal že už Vás bezdůvodně urážet nebudu. je to tak max 3 týdny zpátky. Tak co zase řešíte? Zase to hoď všechno na mně, já sem tady s tim rejpáním začal.
"Nic pořádnýho o nás nevíme, skoro se vůbec neznáme". No když to bereš takhle. -
Re: Re: Re: Re: Ježiši Kriste!!!
Vidíš to ... zase mě odsuzuješ ... kvůli pitomosti, mě to jako kvůli pitomosti nepříde ... *9* *13* Hele tohle nemá cenu, my sme Vám s Elis napsaly co nám vadí tvoje pitomý urážky a nadávky a rejpání,... Kačky "Svěřte se svěřte se ... My Vás ani pořádně neznáme píšeme si tu s Váma a nemůžu popřít že nebyla sranda bylo to tu báječný vždycky jsem se sem těšila o Vánocích i potom a myslela jsem si že jste por mě jako rodina a přátelé ... ale potom se to celý zvrtlo že je z Elis černá ovce a pak jiný narážky a Elis se to rpostě nelíbí prostě je citlivá ... A to Kačky svěřte se ... proč se máme svěřovat s věcma zrovna Vám ... nic pořádnýho o Vás ani nevíme ... jenom sme si s Vámi fakt užily krásný časy ... Ale tohle už fakt nemá cenu ... já už prostě takhle dál nemůžu ... jestli mě opravdu znáš jak tvrdíš tak asi uhodneš, že hádky ráda nemám a hádám se nerada ... Vždycky hledám racionální a lepší řešení ... ale tohle už řešení nemá ... Já už takle dál nemůžu ... -
Re: Re: Re: Ježiši Kriste!!!
Míšo, to s Elis sem nepřehnal, akorát sem napsal co si myslim.
No a když vidíš jak to tu teda je, tak nám to teda popiš, co se tu děje špatně, a vem si k tomu s sebou i Elis. Ať nám to taky poví.
Chci vědět přesněj důvod proč se Elis trápí, to je důvod i toho proč sem nechceš chodit. Takhle to tady ukončit, kvůli takový pitomosti, to seš hodně dobrá. *9* -
Re: Re: Ježiši Kriste!!!
Tohle si snad trochu přehnal nemyslíš?? Takle mluvit o Elis ... Já jí znám dýl jak Vás ... !!! Vím jaká je a taky vidím jak to tu je ... a to sem říkala, že se tu na to tady nevykašlu, ale boužel spousta se toho změnilo ... Já už sem chodit NECHCI, když ste takový ... !!!