-
Re: Re: Ach jo!
Tak to je dobře, že nemáte žádný problémy. To by chtelo o pár smajlíků víc *1* *1* *15* *3* -
Re: Ach jo!
Ale ne! Zapoj se k nám! ;-) .... Aspon budem mít nového člena. :-) Zatím mě nic nenapadá s čím bych se ti svěřila. :-) -
Ach jo!
Tak se nikdo na moji reklamu nechytil. Tak asi se zase vratim k uloze ticheho pozorovatele *3* -
Re: Re: Re: Re: vyspovidejte se
nn matka představená *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: vyspovidejte se
Tak chlapa ze mě udělej ještě! :D Ti děkuji pěkně :D -
Re: Re: Re: vyspovidejte se
No tak ty budeš otec ctihodný *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Takže .... :D
A sou z nás asi dvě věštkyně *15* -
Re: Re: vyspovidejte se
Já jsem taky tvá zpovědnice xD ale to ty víš :D:D:DD -
Re: Re: Re: vyspovidejte se
Óooo ... matko ctihodnáá *15* Děkuji *15* -
Re: Re: Re: Re: Takže .... :D
Tvou budoucnost vidím stejně! :D -
Re: Re: vyspovidejte se
ooo dcero, náruč boží je ti vždy otevřena *4* *15* -
Re: vyspovidejte se
Jo bacha to je moje farářka xDDD Nejlepší xDDD Prej spovědnice otevřená ... xDD -
Re: Re: Re: Takže .... :D
Hele... tak to ti rovnou řeknu ... ti tu vyvěštím budoucnost ... hooodně blbě ... myslím že nepochodím vůbe . ... *15* *15* *15* -
vyspovidejte se
jestli by jste chteli nekdy vyspovidat tak mi klidne napiste a ja vam klidne poradim. jsem takova online farářka. a oslovujte me svatá Nilly ( nebo taky muzete Kiki ) *15* -
Re: Re: Takže .... :D
Nooo :D tak to klidně můžeš zkusit, ale nevím jak pochodíš. xDDDDDDDDDDDDD -
Re: Takže .... :D
Nooo pááni xD To mi máme taky radu ... xDD Asi zajdu jestli nechtěj pozvat Avril *15* *15* *15* *15* *15* -
Takže .... :D
My máme ve škole studentskou radu kde se projednávají různé věci atd. a ke konci se kámoška ptala jestli máme nějaké návrhy, dotazy nebo nápady na něco. Tak já sem za ní po hodině zašla a zeptala sem se ji jestli by se mohla zeptat, jestli by ve škole nemohl být koncík RD nebo TP a ona mi řekla, že se klidně může zeptat, takže uvidíme jestli to projde přes vedení školy nebo ne! Takže drž pěsti! ;-) Chtěla bych tam spíše TP .. už jsem se ptala i Martinky jestli by to šlo, tak až to bude 100%, tak se ji mám ozvat. Takže jsme zvědavá jak to dopadne. Doufám, že to nikdo nezamítne! :-/ -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
To je dobrá teorie! :D:D:D .... no nazdar! :D tak to máte o zábavu postaráno! :D:D:D -
Re: Re: Re: Re: Re: Něco víc about you? :D
neměj obavy! ;-) -
Re: Re: Re: Re: Re: Fajn !!!
No koukej povídat Bořku *15* *15* *15*