-
Ahoooj 🙂
Lidi, já se probrala ze zlýho snu, a chci s Vámi zase trávit svůj volný čas ... mezitím sem si prošla doslova hororem, Kačko jak se Vám vyprávěla o tom klukovi co má ty problémy tak se s ním začla chodit, jenže on na mě házel ty svoje mindráky a já už to neunesla nechala sem ho a už ho nechci vidět !!! A omlouvám se Vám, ale já vzpomínala na ty časy ... jak sme tu všichni byly ... a slibuju, že už nikdy nebudu se chovat jako TOTÁLNÍ KRÁVA !!! Odpusťe mi ... ale já sem prostě chci zase psát s váma ... i když mě tu nebudete chtít, stejně se mě asi nezbavíte 😂 😂 -
Hovno titulek
Kačko, před chvílí nebo kdy já nevim, si mi poslala tohle:
"Tak to je drsné! 😃 Jsou dobře vychcaní! 😃:D:D
oo dobře ty! Pošleš mi ji pak prosím? .... Jéé tak to je bezva! 🙂"
Už si ale nepamatuju o čem jsem ti vlastně psal, v odeslaných vzkazech to nemám. 😡 Takže ani nevim na co si odpovídala. 😁 Co ti mám pak poslat? a co je bezva? 😂 😲 Do vzkazů ti psát nemůžu, protože mně to vždycky odhlásí. -
Re: Re: 😃
Kačko, jak můžeš vědět že jsem to psal já? Jsem se tam nepodepsal, to mohl napsat kdokoli jiný. 😂 😂
Asi napíšu dotaz, nějakýmu administrátorovi, schválně co z něj vypadne. 😂
Můžeme se přesunout na jinou diskuzi o Avril. Jedna je na lidé.cz. Ale tam je to opravdu jen o Avril, 😂 K tomu tam píše jeden bohničák a nesmíš tam použít jediný sprostý slovo, okamžitě tě bloknou. Já bych se tam asi dlouho neohřál. 😂 -
Re: 😃
Dobře ty!!!! 😃:D:D Dobře jsi jim to nadal! Plně s tebou souhlasím, páč já díky ním tady vůbec nechodím, bo se tu nedá vydržet!! Všechno je tu podělané! Zprávy přeházené, celé šuré! Od tebe mi to přišlo jako od neznámého a nemohla sme na ni odpovědět, takže sem musela najet na tvůj profil, abych ti mohla napsat! Ted mě to odlásilo opět, takže na hovno i celý podělaný systém!!! 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 😡 😡 -
😃
Vážení administrátoři, nebo co za kojoty, to tady má na starosti. Vim, že si to tu stejně nepřečtete, ale něco Vám řeknu. Serete mě 😡 😂 😂
Ten váš technickej problém trvá už víc než 10 dní. 😲 😎 Fušeři. Nedá se tu normálně nic dělat. 😨 Pozadí fialový jako pozadí krávy Milky. 😁 Spravte to už konečně! 😂 😂 😂 -
🙂
hlesujte pro Avril http://mag.sky.it/mag/musica/mtv_to p_sex_stars_2011.html -
Re: Re: Katy Perry ft. Avril
Mě se to ale vůbec nelíbí buď jedno nebo druhý ale takhle fuj ... 😂 😟 😨 -
Re: Katy Perry ft. Avril
celkem pekny ale neni nad originalni WTH 😍 -
Katy Perry ft. Avril
http://www.youtube.com/watch?v=h92j zphV8IM
toto je zajímavá kombinace. xD -
Re: Re: AD
Tj. Ja sem se nudila tak jsem projizdela youtube a libila se mi ta pisnicka -
Re: AD
Poněkud staré,ale pořád dobré. 🙂 -
AD
http://www.youtube.com/watch?v=TpNo OwVnGjA&feature=related -
Re: Re: Re: Re: thenily96
*pardon xD ...... tak já kdyby náhodou 😃 -
Re: Re: Re: Re: Re: vyspovidejte se
Vůbec není zač xDDDDDDDDDDDDDDDD -
Re: Re: Re: thenily96
jo to jsem postrehla 😁 -
Re: Re: thenily96
no pron, já se jen ptala jestli se tak jmenuješ ne jak ti mám říkat xD ... děkuji 🙂 .... tak vítej mezi námi! 😉 .. já jsem Kačka -
Re: thenily96
je mi 15 😉 a nerikej mi Kristo 👿 jsem Kiki nebo Týna 😂 -
thenily96
Ty se jmenuješ Krista? ... Kolik ti je jestli se mohu zeptat? -
Re: Re: Re: Re: Re: Takže .... 😃
už to tak vypadá 😃 -
Re: Re: Re: Ach jo!
Tak problémy jsou vždy, ale už je neřeším. 🙂