Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Hovno titulek

Všechno bude. *1*
    Kačko, když tam bude u tebe kámoška přes noc, to můžete vyvolávat duchy. *15*
    Jo díky, a ty nadpisy, to je teprve začátek. *15*
  • Mambo!

Ahoj, jak jsem tu včera řikal že sem byl na tom výletě. Včera jsem psal k tomu takovej cestopis jako minule. Zase takovej "kratičkej". *15* Dám Vám ho sem.
  • Re: Re: Úchyláci

Já sem taky včera viděl jednoho úchyláka, vlastně dokonce 3 pohromadě. *15* Vytahovali na veřejnosti ty svoje hadice. *1*
    Nakonec jsem ale zjistil, že to byli hasiči s cisternou. *15*
  • Re: Re: Re: Úchyláci

Švédy bude těžký udolat *1* Minulý rok, to jsme měli z prdele kliku. Švédové vyhrávali ale osm vteřin před koncem jsme vyrovnali. A na nájezdy jsme do finále vyhráli. *3* Zejtra to bude bomba! *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: :D

Tak to jsi dobrý! xD Já tam měla jednu jedinou, pak sem se nasrala a zrušila sem si celý profil! xDDDDDDDDDD
    No to je fakt super, nemají do čeho píchnout, si zabil! xDDDD
    To je kojot! :D Tak doufám, že když neodpověděl, tak že s tím aspon něco udělá! :D Nedá se to vydržet! :-/
  • Re: Re: Re: Hovno titulek

Aha, tak až to budeš mít, tak pošli. :D Děkuji! :-*
    Se někdo má! :-) U nás je ted pout, tak tu bude kámoška na noc, se těším! :-))) ... Držím ti všechny pěsti a palce co mám! xDDD ... jo a ty tvé nadpisy nemají chybu! xDD
  • Re: xDDD

Si piš, že se poctivě koukám! ;-) Krom prvního zápasu s Lotyši sem viděla všechny! :-)

Ta věta mě tež dostala! xDDDDD ... No musíme :D Co už s nimi. :D:D:D ... jooooo vyhráli sme 4:0! :D Snad ty švédy dáme! ♥
  • Re: Úchyláci

Tak to je brutus! :D Úchyláci jedni! .... jooo Jágr dál hatrick! :D

Njn debil to byl xDDD... Hey já vím činím na to xD Jinak zítra hrajeme se Švédskem to bude drsný xDD
  • Re: xDDD

Já se koukám poctivě na hokej, kromě teda toho včerejšího, to sem byl pryč. *1*
    No samozřejmě že ty amíky dáme, jsme přece mistři světa. Rok 2010 se bude opakovat.
    Tak ale teď už zase musim, abych nepropásnul třetí třetinu. *15*
  • Re: Úchyláci

Míšo, mě dostala ta věta "strč si to někam a on no rád bych xDD" ty vole. Vidim že s Kačkou musíte úchyláky odrážet stejně jako Pavelec americký útoky. *15*
    Joo a ten hokej, už je to 2:0 opět Jágr. *3*
  • Úchyláci

Kačko buď ráda že ty sexuální nabídky máš jen na lidech xDDD DNESKA SEM Šla po městě a nějací týpci na mě ... Hey kočko nechceš se projet v mý super káře??? Jen my dva xDD A za mnou kámoška strč si to někam a on no rád bych xDD Ale jestli chcete dáme Trójku ... No prostě perverzní úchylové ... Jako my sme se tomu smály ale sou to úchyláci !!!!

Joooooooooooooooooooooo ooo Jágr dál amíkum GOOOOOOL ANOOOOOO TVE TO JE BOREC JOOOO
  • xDDD

Takovej úžasnej sen abych se vrátila xDDDDDD. a doufám že poctivě koukáte na hokej !!! Já neprošvihla jedinej zápas xDD A říkám že ty amíky dáme !!!!
  • Re: Re: Ahoooj :-)

Ahooj Míšo, to je vážně skvělý. *3* Že si chceš opět s námi psát a chodit sem. Kačko, máš pravdu, my jsme si stejně nic jinýho nepřáli. *3* Vítej mezi námi.
  • Re: Re: Re: Re: :D

Já na lidé.cz profil mám, ale nechodim tam. *15* Nedával jsem tam ani fotku, ještě aby mi jí někdo hodnotil *13* *1*
    Úchyláci co si psali o sex, to je dobrý *15* *15* Tam je to akorát pro ně. *1* Nemaji do čeho píchnout a to doslova, tak hledaji na lidech. Já už tam nejdu *1*
    Adminovi jsem napsal, ale asi se mu to moc nelíbilo, tak mi ani neodepsal. Ale četl to.
  • Re: Re: Hovno titulek

Kačko, aha už vim. To jsem psal že skládám, ale moc jsem se k tomu zatim nedostal *1* Učil jsem se ten průvodcovskej text. A ještě k tomu jse byl včera na výletě *3*
    V neděli jdu na Svatou Horu, budu mít druhou premiéru, takže mi držte palce, abych se neztrapnil :D
    Potom ti to pošlu, to je jasný. *3*
  • Re: Ahoooj :-)

Ahooojky! Tak to je super! Jestli je tohle všechno pravda a myslíš to vážně, tak to jen uvítáme! Mám pravdu Míšo? Nic jiného, než aby se to vrátilo do starých kolejí jsme si nepřáli! :-) Takže vítej! :-*
  • Re: Hovno titulek

Míšo, tys psal, že skládáš další hudbu tak to bylo na to. :-) ... Jiank máš ode mě mejla a můžem si psát na fb, páč tu se dostanu jen zázrakem! :-/////
  • Re: Re: Re: :D

Míšo, tebe nejde nepoznat! xDDDDDDDDDD .... Na lidech.cz už nemám profil! :D Psali mi úchylové o sex, tak díky, ale na tohle nemám nervy! :D .... Tak to bych se tam neohřála ani já! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ... ale těm adminům napiš! :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit