Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Heeey

No stejně ses trefil fakt z vás chcípu xDDDD
  • Re: Heeey

*4* No to sem byl já. *15* Kačka je v tom nevinně. *1* Taky se o to pokoušela, ale nějak jí to nevyšlo. Když už chce psát pod mým jménem, nemá psát místo "řekl", "řekla". *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Tak si představ kokosy, že ani ten druhej mi neodepsal. *15* Hlavně, že na svém profilu píše: "V případě dotazu ohledně serveru OSOBNOSTI.cz mi pište, rád odpovím všem." Ještě si dělá z držky sráč. *15* *15* Já už na ně peču, to nemá smysl se s nima bavit. *13* *1*
  • Heeey

Heeey já jak debil se divím že sem ten koment já z vás nemůžu psala a pak mi dojde že to byl jeden z vás xDDD Sakra lidi nedělejte že mě DEBILA !!! xDDD
  • Re: Re: Jules Kvatro Verne: 5 hodin ve vlaku

Tady Kačko vidíš, co všehcno se ti může přihodit na cestách. *15* Zprvu ta babka vypadala jako nějaká hodná babička, ale potom to byl přímo vřískot s taškou na kolečkách. *1* A to sem v tom příběhu ještě nepsal všechno, to by potom byla "slohovka jak prase."
    Míša měla pravdu, směješ se každý kravině co napíšu. *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: :o)

No ty kks xD tak to sem zvědavá jestli ti odpoví! :D:D:D
  • Re: Re: Re: Re: Re: :o(

Mě z té Kačky, taky jednou střelí *15*
  • Re: Re: Re: Re: :o)

Tak jsem adminovi napsal znova. Tentokráte ale jinému. V té zprávě jsem si trochu rejpnul, ale zase jsem šel rovnou k věci. Ještě jsem pumluvil jeho kolegu, toho co neodepsal, že neměl dostatek slušnosti *15*
  • Re: Re: Re: :o)

jen mu napiš! :D jen do něj! xDDD ... přesně! tež by je nějaké vyjádření nezabilo!
  • Re: Re: Re: Re: Re: :o(

co zas? :D:D:D problém? xDDDD
  • Re: Re: Re: Re: :o(

Já z vás dvou nemůžu.... *15* xDD
  • Re: Re: Re: :o(

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jo jasně, to ti tak žeru! xD
  • Re: Jules Kvatro Verne: 5 hodin ve vlaku

Luxuuuus! xDDDDDDDDDDDDDDDD Já se nasmála! :D:D:D a to heslo dne a ČD nemělo chybu! :D a ta babka! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD no prostě dokonalé! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Re: Re: :o)

Mě to sere taky, takovou dobu už to nejde. Takový tři týdny *16* Adminovi napíšu další zprávičku a snáď sa raz odpovedi dočkám. *1* Kdyby aspoň někam, třeba na hlavní stránku napsali oznámení. "Omlouváme se technické potíže atd.." *8*
  • Re: Re: :o(

Náš ústav se mými ústy co nejsrdečněji omlouvá, k této politováníhodné události dochází maximálně jedenekrát za deset let. *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Úchyláci

Si piš, že sem fanda! Co se totohle týče, tak tohle se zapomenout prostě nedá! ♥♥♥ a ten koment "Rachna kachna to to letělo!" tohle mi hraje v hlavě do ted! ♥
  • Re: Re: Re: Mambo!

už tě znám nějaký ten pátek, takže smůla! :D :P
  • Re: :o)

Krásně řečeno! :D Ale dost mě to sere! Nic tu nefará! :-//
  • Re: :o(

ty ***** bych něco řekla!! :D:D:D kdo ti dovolil psát mm jménem?!
  • Re: Re: Re: Jules Kvatro Verne: 5 hodin ve vlaku

Já si taky dobře pamatuju všechny svoje výlety, některý jsou skutečně nezapomenutelný. *15* Třeba výstup na Boubín z Kubovy Hutě, taky to bylo kousek ale ten kopec s převýšením 400 metrů prostě nebral konce. *15* Šumava, jak se zdá, dává zabrat každýmu. :D
    Podobný kopce jsem už zdolal třeba na Ralsku, na Bezdězu, Hazmburku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit