-
Re: Ááá !!! xDD
Míšo, ty se máš :) U nás budou farmářské trhy, ale nikdo známý se sem neuráčil přijet. Zato ve středu tady byli poslanci z VV na setkání s občany, byl tu Radek John ale podpis bych od něj nechtěl, spíš bych se chtěl podepsat na něm. :o) -
Re: :D :D :D
Míšo, ty máš ale starostí, s těma klukama až to možný není. :)
Ale stejně to nějak nechápu. Jak se můžeš stát těhotnou, když se budeš bavit venku s kámošem? :o) To mi musíš jako klukovi vysvětlit, co ti tam ti kluci prováději. :o) -
Re: Smile
Skvělý. Úžasnej klip, podobný jako He Wasn't, který je můj oblíbený. U Smile je ale navíc ještě ten jednoduchej příběh se srdíčkem ze střepů a zelená Avril, takže je to dokonalý. A souhlasím, lepší než WTH.
Sakra! proč nejdou ty smajlíci.... :o) -
Smile
videoklip Smile http://www.youtube.com/watch?v=KagvExF-ijc , libi se mi mnohem vic teda nez WTH -
:D :D :D
Lidi, mě snad trefí ... já už se ani nemůžu bavit s "kámošem" abych z toho nebyla těhotná, nechodila s ním, nebo někoho nepodváděla ... UŽ NIKDY NEJDU VEN S KLUKEM !!! *15* To sou takový kecy ... že to ani možný není !! *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Jules Kvatro Verne: 5 hodin ve vlaku
Přesně! Kritizují dnešní mládež, ale samy byly tež takové! .... Škoda, že žádný nejel :-/ xDDDD
No tak vidíš! :D tak se mi pak nediv! xDDD -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
No, tak mi nenapsal, ale celkem to tu běží xD ... ale ve zprávách mám furt vítr :D -
Re: Re: Ááá !!! xDD
Anoooo !!!! xDDDD -
Re: Re: Re: Re: Re: :o(
no jo :D měla byhc vymyslet něco new :D:D:D ..... hlášky když sem nasraná? :D:D:D:D Tak tohle je moc! xDDDDD -
Re: Re: Re: Re: Heeey
jo myslela, ale pod mou přezdívkou jsem tě odhalila :D -
Re: Ááá !!! xDD
jééééééé tak to je super! :D:D:D:D ... já jdu zas v sobotu na Mira :D:D:D:D -
Ááá !!! xDD
Lidi dneska tu u nás ve městě byl Jakub Vágner na rybářských dnech a měl tu přednášku a já tam šla s holkama a vyfotila sem se s ním a podepsal se mi do památníčku xDD Ááá já sem z toho vyplesklá jak kdyby tu byla Avril xDD Sem se do něj asi zamilowala xDD A v sobotu jdu na náměstí na Michala Hruzu xDDD Yeahh xDD -
Mě jednou odrovnaji ty tvoje komentáře typu: Teds to zabil, Tohle mě odrovnalo, Mám z toho sviják....a u všeho padesát smajlů.
No a úplně nějlepší jsou tvoje hlášky, když jseš nasraná. :D -
Re: Re: Re: Re: Jules Kvatro Verne: 5 hodin ve vlaku
No tak takovýhle lidi mám nejradši, co se nestaraji o sebe. To většinou ty starý báby házeji dnešní mládež do jednoho pytle, podle nich jsme bezohlední a nevychovaní. Je sice jiná doba, ale ony to dělaly kdysi taky. Takže se musí ignorovat :D Ale shodit si jí měla, nejlíp pod protijedoucí vlak :o) :D
A ten příběh, já ho nepsal úmyslně vtipně. Psal sem to, co mi přišlo na jazyk. :D No a to bývá většinou vtipný :o) -
Re: Re: Re: Heeey
No dobře. Tak mě podle mýho psaní poznáš. Ale ten můj koment "Já z vás dvou nemůžu.... xDD" si určitě myslela že psala Míša. Nebo ne? :D -
Tomu papouchovi kakatdu sem psal taky, třeba když mu napíšeš ty, tam to s nim hne. *1* Potom dej vědět. *3*
Ale je vidět, že se jim ten server nějak začíná dávat do kupy, po pár dotazech *4* -
Re: Re: Re: Jules Kvatro Verne: 5 hodin ve vlaku
Hééééééééééj a ještě je to na mě!! :D:D:D Tak když to napíšeš tak vtipně, tak co mám dělat?! xDDDDDDDD ... a ta babka mi připomněla jednu fuftli ze včera! To tež byla čůza! :D ..... Sem vešla do vagonu a nezavřela sme za sebou dveře, taky na těch 5 minut to nemá cenu a ta baba mě seřvala, že neumím zavírat dveře! Za celé ty dva roky se mi to nestalo! Kráva jedna! :D Pak sme s kámošku rači vystoupily druhými dveřmi bo já bych tu fuftli musela shodit! xDDD -
Tak to teda ne! Já sem psala kakadu a at mě nesere! :D:D:D -
Jasněěě na mě to sváděj! xDDDDDDDDDDDD -
Re: Re: Heeey
Míšo, já to udělala schválně, i kdybych tu osobu rozlišila, tak by bylo jasné, žes to nepsal ty. :D Ty píšeš úplně jinak než já. :D