-
Re: :o)
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Míšo, ty to zabíjíš! xDDDDDDDDDDDDDDD Já tě žeru! :D ♥ xDDD -
Re: :o)
Tak sem s ním xDD -
Re: Re: XDD
O čem bude diskuze teď?? xDD -
Re: Re: Re: Re: Re: Smile
Proč? :D:D:D Co si čekal, že ti na to napíšu? :D:D:D .... na pastvu? :D Ale ony nejsou tak na půjčování :D Potřebuješ povolenku, máš? :P :D -
:o)
Já sem dám teda ten příběh. Nese název "Velké dobrodružství Kačky Drákulové" Když si Kačka tolik přeje Romana, tak ho bude mít! Je to hotovej Román, ve vteřinkovstině "slohovka jak prase". -
Re: XDD
Manželská porada ukončena, diskuze může pokračovat. :o) -
XDD
Manželská poradna skončila?? xDD Nebo deš pro kalendář xDDD -
Kačko, ty ses nějak rozjela, tě nepoznávám vůbec. Pošli kozy na pastvu....:o) -
Re: Re: Re: Re: Re: Tak to joo xDD
Jojo ... No já to taky zrovna nikomu nevykládám xDD ... -
Si ho třeba vykouzli! Třeba sedm Romanů, na každou noc v tejdnu jednoho. :D :D -
Míšo, takovýhle romantické představy mám taky, jenom to moc nikomu neřikám. Já jsem o tom přemýšlel, a už dostkrát. Vždycky si udělám takovej sen, a jediným strášákem toho všeho, je dnešní doba. Rodiny to sice nemaji lehký ale já bych se toho i přesto rád zhostil. Můj děda s babičkou se měli též moc rádi, jeden bez druhého nemohl být. Nikdy jsem je sice nepoznal, ale v tomhle směru jsou můj vzor. -
já to rači ani vědět nechci! xDDDDDD ....... No to teda ne!!!!!!! :D:D:D Já chci Romana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xD -
Re: Re: Re: Re: Tak to joo xDD
To se dětem neříká a na Romana zapomeň xDDD -
Ahojky Míšo, kozy si nedělám, ty mám od přírody a jiné doma nemáme. xDDDDDDDDDDDDDDDD ......... No pro mě jo! :D Mi se ten klip líbí nejvíc! ♥♥♥ a taky díky němu jsem ji poznala a zamilovala se do ni, takže to je další důvod ♥ -
Re: Re: Re: Tak to joo xDD
OMG! xDDDDDDDDDDDD kdy ste si stihli udělat?! xDDDDDDDDDDDDDDDDD .... já chci bráchu Romana!! :D:D:D -
Re: Re: Re: Re: Tak to joo xDD
Tomáš a Lucka se mi taky líbí nebo Verča a Venda xDD No s tím Michalem souhlasím ...
Otázka: přemyšleli jste už o tom jaký to bude rodina partner a děti?? Já už hodněkrát !!! Protože děti a vůbec velkou rodinu chci hrozně moc ... Představovala jsem si že budu mít minimálně 3 děti xDD A pokud jde o manželství tak chci aby to bylo jako u babičky a rodiču ... Žijí spolu furt a je to krásný ... Rozhodně bych se nechtěla rozvádět ...
Vím asi mám trochu moc romantické představy Noo xDD -
Re: Re: Re: Re: Re: :o(
Tak jo, když to říkáš :D:D:D ..... vážně? :D To zní dobře! xD asi bych si to měla ukládat a později přečíst xDDDD -
Re: Re: Re: Re: Re: Heeey
díky :D:D:D:D -
Re: Re: Re: Ááá !!! xDD
No, tak to zatím vypadá blbě :-(( ... no potěš teda xDDD -
Re: Re: Re: Tak to joo xDD
Mně se líbí pro kluka samozřejmě Michal, to je moje nejoblíbenšjší jméno. Potom Tomáš. A pro holku bych dal Lucie, Určitě se mi líbi i jiný. Jaký další jména, nevim, musel bych projet kalendář :o)
Tomuhle řikám manželská diskuze jak vyšitá. :D