Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

Re: xDD

Milá manželko, slušná spolešnost nejsme to vim .o) Ale nadávat se musí. :D
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Káťo!!!

ake no no xDDDD zas tak strašné to není ne? :D
  • kvatro

Re: Bože bože xDDD

Hu ha ha ha :o) Co se bude probírat? Já už témata neřikám. No ale když tu povídáme o Kačce u zpovědnice, tak Vám řeknu, jak jsem byl předevčírem v tom kostele, nějak mi to tam učarovalo, celý to duchovno. Prostě nějak jsem začal víc věřit v Boha, předím jsem teda veřil taky, ale prostě tohle byla nějaká zlomová událost. Bůh existuje.
    A nechci slyšet kritiku.
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Tsss

vy ste na mě hnusní! xDDD
  • puspuspusinka

Mmnt !!!

Za 15 minut se vrátím !!! xDD
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Tsss

vy mě vyhábíte? cccc! :D::DD .... já ti dám leze na mozek! :D:D:D:D ... jen mě asi ještě stále neznáš :D:D:D to jsou mé typické narážky :D:D:D ... jo a ty mi mluv, že sji slušný! :D ha ha ha xD
  • kvatro

Re: Re: :o)

Ale je! No tak když jsem s tim začal, tak s tim taky skončim. Kozy posílám zpátky do chlívku a už o nich nechci slyšet.
  • puspuspusinka

xDD

Prej slušná společnost xDDD manžílku ty pomlč xDD možná na nás neleze jaro ale nejslušnější taky nejsme !!! xDDD
  • kvatro

Re: Příběh

No to je super, takže účel to splnilo. :o)
    Si asi založim blog, všechno to tam vystavim. :o) :D
  • vterinka

Re: :o)

Nezpovídala! :D Nneí z čeho! :D tys s tím začal xD
  • puspuspusinka

Bože bože xDDD

Já z Vás dneska ale fakt umírám smíchy xDDD ... Jináč, co budeme probírat teď?? xDD
  • vterinka

Příběh

Míšo!! :D:D:D starý, kokos, tot si vychytal! xDDDDDDDDDDDDDD Ty úryvky, to spojení, to všechno!!! I kámošce se to líbí! :D:D:D:D Ta z toho tež nemůže! :D:D:D Je to božííííííííííííííí
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Tsss

No správně, ať jde někam jinam. Tady jsme pouze slušná společnost. Ale řeknu ti, to jaro tý Kačce fakt leze na mozek. :D To co tu dneska předvádí.
  • puspuspusinka

Vyzpovídat by se měla Noo xDDD
  • kvatro

Re: Re: Re: Tsss

Já fakt nevim co jsme to vychovali. :D Půjde na převýchovu do kláštera, předevčírem jsem tam byl, tak jsem jí to tam mohl domluvit. Tam by jí dali Romana....
  • puspuspusinka

Vyzpovídat by se měla Noo xDDD
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Tsss

Nojo na tebe leze jaro xDD Tak si úchyluj na jiných a né na tatínkovi ty nestydo xDDD
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Káťo!!!

Kačko, já za to nemůžu, že máš kozy po tatínkovi. :o)
  • puspuspusinka

Re: Re: Tsss

Co sme to vychovali ?? xDD S tím dalším to bude muset být lepší !!! xDDD
  • kvatro

:o)

Kačku ten příběh nejspíš odrovnal. Buď se šla vyzpovídat ze hříchů co tu před chvíli spáchala, nebo už fakt přesla na druhou stranu. Mezi zombie :o)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit