-
Re: Nazdááár :D :D
Ahojky, ty seš číslo! :D:D:D:D To by se mi nemohlo stát! :D:D:D Já na Mira myslím furt! xDDDD .... No a že se furt tlemíš není žádná novinka. xD -
Ha :D :D :D
Koukejte ... sem vytvořila ... ruším blog o Ashley a rozjíždím novééj :D :D
http://my-world-org.blog.cz/
A ten dess sem si pracně fotila sama z klipu ... :D :D :D A pak doupravila ... A děsně mě to tam baví ... A asi si tam začnu dávat svoje texty a příběhy *3* -
Nazdááár :D :D
Lidi já sem debil ... já na Hrůzu úplně zapoměla, takže samozřejmě sem tam nešla ... to sem celá jáá ... ale nějak mě to nesere ... mám skvělou náladu a zároveň sem utahaná jak kotě ... sem dneska pracovala na rok dopředu ... a to mě zítra čeká další seznam ... se z toho picnu jednou fakt ... *15* Ale jinak v pohodě čumim na Smile jak debil po 100 a furt se směju :D :D :D :D -
Re: Re: Ahoj :-)
Tak to je super, že se ti to líbilo. :D:D:D .. Malý parchant tě rozhodil, jo? :D:D:D Kdyby to byla slečna, tak pochopím, ale děcko? :D:D:D
No, mi povídej. :-(( To víš, že by to vůbec nebylo nápadné! xD Jak by mohlo! :D:D:D ... u nás včera buřilo jak prase! A lilo jak z konve, sme tu přijela z města, kde hic, slunku a tu mokro a chladno. :D:D:D -
Re: Ahoj :-)
Ahoj Kačko, já jsem byl s dneškem spokojen. A dokonce mi to průvodcování i šlo :o) Dneska jsem šel za těch 8 hodin pouze třikrát, turisti nechoděj. Většinou sem chodí starší lidi jenom jako do kostela, nebo Příbramský na procházku. Turistů sem moc nezavítá, na takovém hradě nebo zámku bych chodil každou hodinu minimálně se 30ti lidma. Při mojí vůbec první dnešní prohlídce jsem šel sám s jednou rodinou odněkud ze Slovácka, prej že už byly na Velehradě ale že tady se jim líbí víc. Ale ten jejich parchant na mě koukal celou dobu jak na vraha, jsem kvůli němu málem zapoměl co mám řikat. :o)
Příští týden sem má přijet zájezd německých turistů, nasštěstí se mě to netýká, pač neumim německy. :)
Kačko, to je škoda že nejedeš na ten koncert Mira. Jsi se měla vytratit z domu. Navázat prostěradla a spustit se z balkónu. :o) Avrilku nechat na plný koule, pod peřinu dát plyšovýho opičáka, a nikdo by nic nepoznal. :D :D
U nás nebuří, a pršet asi taky nebude. Jenom včera se tu pár minut blejskalo, hromy blesky a déšť žádnej. :D -
Ahoj :-)
Ahoj všichni ve spolek, tak jaký byl dnešek? .... Já sem sice měla být na konclu, ale kvůli spojům, mě nepustili a stejně tu ted buří, takže čekám, že tam stejně bude chcát. Míšo ml. jak sis užila dnešní koncl, šlas tam? ... Míšo st. jaké bylo průvodcování? -
Re: Re: Re: Re: Re: Tsss
vím a taky za tím nebyly "xDDDD" :D takže v klidu :D* -
Re: Re: Re: Re: Re: Tsss
No vidíš, aspon jsem tě zas něčím překvapila. :D .... Super, dobře děláš, že si to značíš! xD -
Re: Re: Re: Re: Umírám xD
Míšo, spíš myslím, že něco vtipného dycky vypadne z tebe? :D Víš ty vůbec. že včera sme měla tak blbou náladu, že se mi nechtělo ničemu smt a nakonec jste mě vy tady postavili na nohy? Hlavně ty tvé hlášky! :D Příběh a kozy. xD -
Re: Re: Tve
Přesně Míšo, tos řekl krásně, tu poslední větu! :-))))
Jinak co se týká Krause, tak já ho žeru! xDDDD Ted sem se koukla na včerejší díl, kvůli Pavelce, a měla sme dost! :D:D:D Fakt masakr a ten konec. xDDDD a Ozzák, tk z toho tež chcípám! xDDDDDDDD -
Re: ?
Věřící jsem ale v napřirozeno boužel ne v Boha ... ale nezavrhuju to úplně ... *15* -
Re: Re: Smile
uz tu bylo vcera *3* -
Re: Smile
Špatné video. Tady správné:
http://www.youtube.com/ watch?feature=player_embedded&v=Kag vExF-ijc -
Smile
Oficiální videoklip Smile:
http://www.youtube.com/watc h?v=NeM1asVmdH8&feature=feedu
Ú ŽASNÉ -
:o)
Jedenáctá hodina odbila, lampa ještě svítila...
Já ale už jdu spát, takže ahoj Míšo, miluju tě a měj se hezky, zase někdy. Goodbye... -
?
Míšo, ty jsi věřící, nebo ne? -
Re: Tve
Já nevim jako, ale mě ten Kraus zase až tolik nebere, většinou se tomu nesměju, že bych z něl chcípal smíchy ne, to takovej Ozzák, ten mě vždycky dostane.
Dneska je ale fakt skvělej den, tady se chcípá, u televize chcípáš. Diskuze běží jako na Silvestra. -
Re: Re: Re: Umírám xD
To si celá ty :o) Ono i z toho Krause vždycky vypadne něco vtipnýho. -
Tve
Já tu fakt chcípám smíchy !!! xDDD Ten to dneska zabíjí dědek Kraus xDDD -
Re: Re: Umírám xD
Anoo Anoo xDD ... A prej má rád vytlemený holky to sem celá já xDDD