Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Aehm

Koukáte se na lovce duchu ??? xDD
  • puspuspusinka

Re: :o)

No moc smíchy nechcípám nějak sem to totiž nepochopila ale to neřeš xDDD
  • puspuspusinka

Re: :o)

No ale tak to fakt bylo xDDDD
  • kvatro

:o)

:D :D "pak sem se praštila o vrata o sotodlu 2x za sebou takže boule na hlavě se taky hodí a pak sem hodila nehoráznou držku do kopřiv, protože mě ta sekačka nějakým způsobem odmrštila ... :D :D"

Míšo, tohle mi nedělej! z toho jsem málem hodil smíchy držku taky.
  • vterinka

Re: Bude...

Taky si to myslím! ;-)))
  • kvatro

:o)

Sakra, Kačka to odhalila. :o) Původně jsem myslel že to Míša si zase dělá reklamu na nějakej svůj blog. Vůbec mi nenapadlo, že mi navrhuje název pro ten můj. No a abych nevypadal jako úplnej výmaz, tak jsem o tom radši pomlčel. Takhle to vypadá, když dělám víc věcí najednou. Míša z toho chcípne smíchy.
  • kvatro

Re: ...

Dokouzleno mít asi nebudu, protože těch příběhů je 50 a každej má 500 až 1000 slov. :o) A ještě jsem ten blog ani nezaložil.
  • kvatro

Re: Re: Re: blog

No to já taky chytrej nejsem, nadruhou stranu blbej taky ne, takže OK. :o)
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Ha :D :D :D

Míšo st. to má být název tvého blogu! xDDD
  • kvatro

Re: _Cteš...

Už na to jdu.
  • kvatro

Re: Re: Re: Cestopis...

Ty máš ale plány. :o) Můžeš se zastavit i u Kačky. :o)
    Takhle podobně jsem chtěl objet celou republiku, taky jenom se stanem. Ale než se to uskutečnilo, tak sem to projezdil po jednotlivých místech.
  • puspuspusinka

...

Vrátím se ve 20:30 na iPodu ... musím vrátit kompa ... jináč, doufám, že už budeš mít dokouzleno a budeš tu !! *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: blog

Dávám příklad ... a kdo říká že sem chytrá?? Já nikdy chytrá nebyla ... *1*
  • puspuspusinka

_Cteš...

Čteš, si ten můj úžasnej dnešek?? *15* *15* *15*
  • kvatro

Re: blog

Chytrej název to zrovna neni. :o) ale to nevadí, něco vykouzlim.
  • puspuspusinka

Re: Re: Cestopis...

To plánuju ... až odmaturuju, tak chci projet za ty 4 voůlný měsíce jenom se stanem a snad i s kámoškou co nejvíc z český republiky *15* *15* *15*
  • kvatro

Re: Cestopis...

Míšo, to je skvělej nápad. To začni psát, já jsem stim začal s cestopisama až teď a nějak mě to začalo bavit.
    Uvidíš že jezdit po hradech a zámcích je opravdu skvělý, já už takhle jezdim 8 let. Tady v Česku je toho tolik, že se to všechno do konce života nedá navštívit :o)
  • puspuspusinka

blog

No tak už je to zadaný si skus jiný jméno a nebo k tomu jednoduše přidej org ...

stories-of-my-life-org.blog. cz *15* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Bude...

Fuuuuuj ... tak to je hotová facka přes voči ... taky znám takový blogy ... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Cestopis...

Už 2 roky si plánuju že napíšu cestopis o svých letních toulkách ... tenhle rok sem si už domluvila, že budu s rodinou jezdit po zámkách a hradech co nejvíc a taky po jiných třeba k jezerům (Plešné, Čertovo, Černé atd.) prostě projít si Šumavu a českou historii ... něco málo už jsem prošla, a vždycky jsem si plánovala vyfotit se před každou památkou kterou jsem navštívila a udělat z toho knížku a napsat co všechno jsem tam viděla plus historii kterou sama sesmolím z knih a internetu ... ale pořád nějak nebyl čas to zrealizovat tak na blogu se o to pokusím :D :D A v tom děníčku jsem teď přidala dnešek tak si to můžeš přečíst a zasmát se ... *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit