-
Re: Re: Re: Re: Ehmmm xDD
No jakto? takto! :o) -
Re: Re: Re: Ehmmm xDD
Japato?? -
Re: Re: Ehmmm xDD
Barvení už rači nechme nebo ze mě bude chsmeleon xdd -
Re: Re: Ehmmm xDD
Jo a budu tu do 22:30 -
Re: Re: Re: Re: Re: Jako
Ještě nějaký jiný kombinace?...:o) Blond s hnědou, půl na půl, to by bylo dílo. :D -
Re: Ehmmm xDD
Já myslel že už probíráme, ale myslet můžu, že jo Kačko. Ale to je spíš téma pro Vás dvě to barvení. :o) -
Re: Re: Re: Re: Re: Jako
Fialová by mohla být taky hezká v hnědých xDD -
Re: Re: Re: Re: Jako
Tak to potom můžeš experimentovat jak chceš. Modrá, fialové proužky do blond...což by taky zrovna nemuselo být špatný :o) -
Ehmmm xDD
Tak co budeme dneska probírat?? xDD Jinak do kolika tu budete?? -
Re: Re: Re: Jako
Já si přídu jako debil ve všem !!! xDD -
Re: Re: Jako
Kačko, vždyť tomu taky ani nerozumíš. :o) Ale v něčem máš jistě pravdu, já si třeba připadám jako debil už když si zkrátim vlasy. -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Já jsem jí to dovolil, teda musel jsem. Kdybych jí to nedovollil Kačka by se začala vztekat a dupat mi na nohu. :o) -
Re: Re: Jako
Bože diť jsou to jenom vlasy vždycky se to dá vrátit a já nikdy neměla nic jinýho než blond proužek co je na tom že chci skusit něco jinýho?? Já bych zase nikdy nešla na černo !!! Tu si dává každej a je to dost trapný :(( -
Re: Re: :o)
No podívejme babätko sa nám probudilo. :o) -
Re: Jako
Než budeš dělat ty pokusy s barvama, zkus si obarvit vlasy na fotce v malování. :o) -
Re: Jako
No pokud má odvahu jít na blond, tak prsím, já bych to nikdy nedělala, připadala bych si nesvá, že bych to nebyla já, prostě jako debil, ale když ráda experimentuješ, tak prosím. -
Re: Re: Re: Re: Re: :)
No to mě taky napadlo možná skusím nejdřív to xDD -
Re: Re: Re: Re: Re: :)
Víš co já tomu vlastně ani nerozumim. Já zůstanu radši u toho abych ti řek jestli vypadáš dobře nebo ne. :o) -
Re: :o)
Prominte, dneska tu chodím/nechodím .... ale průběžně to čtu ... cca po půl hodině xD -
Re: Re: Re: Re: :)
Zpátky se to přebarvit dá, takže dobrý. Buď budeš vypdat jako nepovedená Avril nebo to možná bude vypadat dobře, co já vim.
Už si zkoušela dát zelenou do tý tvý hnědý? To by možná nebylo taková změna. :D