Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Ehmmm xDD

No jakto? takto! :o)
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Ehmmm xDD

Japato??
  • puspuspusinka

Re: Re: Ehmmm xDD

Barvení už rači nechme nebo ze mě bude chsmeleon xdd
  • kvatro

Re: Re: Ehmmm xDD

Jo a budu tu do 22:30
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Jako

Ještě nějaký jiný kombinace?...:o) Blond s hnědou, půl na půl, to by bylo dílo. :D
  • kvatro

Re: Ehmmm xDD

Já myslel že už probíráme, ale myslet můžu, že jo Kačko. Ale to je spíš téma pro Vás dvě to barvení. :o)
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Jako

Fialová by mohla být taky hezká v hnědých xDD
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Jako

Tak to potom můžeš experimentovat jak chceš. Modrá, fialové proužky do blond...což by taky zrovna nemuselo být špatný :o)
  • puspuspusinka

Ehmmm xDD

Tak co budeme dneska probírat?? xDD Jinak do kolika tu budete??
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Jako

Já si přídu jako debil ve všem !!! xDD
  • kvatro

Re: Re: Jako

Kačko, vždyť tomu taky ani nerozumíš. :o) Ale v něčem máš jistě pravdu, já si třeba připadám jako debil už když si zkrátim vlasy.
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Já jsem jí to dovolil, teda musel jsem. Kdybych jí to nedovollil Kačka by se začala vztekat a dupat mi na nohu. :o)
  • puspuspusinka

Re: Re: Jako

Bože diť jsou to jenom vlasy vždycky se to dá vrátit a já nikdy neměla nic jinýho než blond proužek co je na tom že chci skusit něco jinýho?? Já bych zase nikdy nešla na černo !!! Tu si dává každej a je to dost trapný :((
  • kvatro

Re: Re: :o)

No podívejme babätko sa nám probudilo. :o)
  • kvatro

Re: Jako

Než budeš dělat ty pokusy s barvama, zkus si obarvit vlasy na fotce v malování. :o)
  • vterinka

Re: Jako

No pokud má odvahu jít na blond, tak prsím, já bych to nikdy nedělala, připadala bych si nesvá, že bych to nebyla já, prostě jako debil, ale když ráda experimentuješ, tak prosím.
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: :)

No to mě taky napadlo možná skusím nejdřív to xDD
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :)

Víš co já tomu vlastně ani nerozumim. Já zůstanu radši u toho abych ti řek jestli vypadáš dobře nebo ne. :o)
  • vterinka

Re: :o)

Prominte, dneska tu chodím/nechodím .... ale průběžně to čtu ... cca po půl hodině xD
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: :)

Zpátky se to přebarvit dá, takže dobrý. Buď budeš vypdat jako nepovedená Avril nebo to možná bude vypadat dobře, co já vim.
    Už si zkoušela dát zelenou do tý tvý hnědý? To by možná nebylo taková změna. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit