Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

Re: Tsss

Ani vterinku mi nedáš? Jo? Ale za to vterinka dá mě :o) :D

Vyřizoval jsem vzkazy od Kačky.
  • vterinka

Re: Re: Re: Superstar

Míšo asi tak! :-) Já mám superstar ráda, vlastně jsme ji vděčná a to za 3 lidi! Davida Spilku ze 3. řady, Mirka ♥♥♥ a Gábinku! ♥♥♥♥ ... a Lukin je taky fajn. :-) ..... Jak nevyhraje Gabka, tak Lukin, ale jestli ty vyhraje ten kojot, tak mě trefí! :-//// ... jo a Gabika nazpívala duet s Davidem S. na jeho nové desce Ghost. :-) Hezká, hlavně ten refrén, ale pokud neradi metal, tak se vám to asi líbit nebude.
  • puspuspusinka

Tsss

Já ti dám minutku!!! xDDD Ani vteřinu to nedám xDD
  • vterinka

Re: Re: Superstar

No, jak myslíš. :D ... A abys věděla, tak Šeps tam je (bohužel), Lukin taky a Gabika taky ♥ a finále je za dvě týdny. ;-)
  • puspuspusinka

Omg

Tve každej je postiženej na dobyvatele to snad není možný !!! Diť je to furt o tom samým mě to teda moc nebaví xDDD
  • vterinka

Re: -

Ahojky mám se dobře, jen se mi nechce učit, a ty?
  • puspuspusinka

Re: -

No já blbě potkala sem dneska Davida a to asi 4x ... :(( Je to v hajzlu :((( potřebuju se smát !!! A zapomenout jinak napsala sem příběh ale Mám ho v kompu takže tu bude v pátek nebo ho mám dát rači na blog?? xD Nebo nesmím znát heslo :))
  • kvatro

Re: Ahoj xDD

Tu nikdo v neděli nebyl, co? :D Kačka celá žhavá koukala na Mira a já jsem hrál dobyvatele :o)
  • kvatro

Re: Re: Superstar

Já superstar rád mám, rád se na to podívám, ale poslední dobou mně nějak nebaví výběr písniček. Většinu z toho neznám nebo jsem to nikedy neslyšel, takže takový nezáživný. Řikáš, že Šeps zpíval blbě, to nebylo jenom tentokrát, ten zpívá blbě pořád, ve svém stylu je dobrej, ale to je asi tak všechno. :o)

Zatim nikdo nevyhrál, jenom vyrazili Haricha. O vítězi se rozhodne až za 14 dní. Ale musí to být Gábina :o)
  • kvatro

-

Ahoj holky, jak se dneska máte? :o)
  • puspuspusinka

Re: Superstar

Mě to ale na internetu nejde se koukat na videa !!! A ani mě to netrápí ... Já SS nemám ráda líbil se mi Šeps ale blbě zpíval a pak Adamec ten byl úžasnej jinak sem z nich nikoho neviděla a ani mě to netrápí jinak kdo teda nakonec vyhrál ?? Gabča??
  • vterinka

Superstar

Ahojky všichni, jak se máte? ...... Kdo nekoukal včera na konec superstar, tak doporučuji!! ♥♥3 ... Míša st. už má doporučko a vše ostattní ve zprávě a tobě Míšo ml. pokud ses nekoukala doporučuji se kounkout! ♥♥♥ Kluci byli fakt skvělí, jako vždy! ♥♥♥♥
  • vterinka

Re: Re: Aaaaa

Míšo, poslední slova jsou svatá pravda! :D:D:D .... Mi stačí u písemy, když přemýšlím celou dobu, tak mě pak bolí hlava jak střep! :D
  • puspuspusinka

Ahoj xDD

Ahooj :))
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Jako

Víš co?! :D Ty pomlč! :D To jsou pouze dva překlepy v celém textu, tys jich tam měl mnohem víc! :D
  • vterinka

Re: Luaaa xDD

Mi se také líbí víc ta druhá, protože vím o kom je, ale jinak se mi líbí oboje, hezké! :-)
  • kvatro

Re: Dobrou noc

Ahoj Míšo, dobrou noc.
  • puspuspusinka

Dobrou noc

No tak já du na ty lovce ... xDD ... Dobrou noc xDD
  • kvatro

Re: Ehmmm noo

No abch pravdu řek, tak mě se už teď chce nějak spát. Nechtěl sem to tady končit když si tu zůstala, ale asi opravdu pujdu hodit pelech. :D
  • kvatro

Re: Aaaaa

Víš že já taky, mně dneska nic nenapadá, prostě nevim co dělat. Nevim vůbec co mám psát. Dneska se mi asi zvařail mozek z toho jak jsem pořád musel myslel na to co mám vykládat. :o) Pracovat hlavou je těžší než rukama.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit