-
Re: Re: Re: Tsss
Míša je žárlivá až na půdu. Ikdyž jde jen o její dceru. :D -
Žádný takový sem neoblomná ... xDD -
Re: Tsss
Pokud já budu spát na gauči, tak ty spíš před barákem! Dám ti tam krabici od televize. -
Re: Re: Re: Re: Re: Tsss
Jaro na mě leze :o) minule lezlo jaro na tebe. No a dneska o půlnoci zase vlezu já na tebe. :D :D
Michale, dneska už konči fakt! :o) -
ale to vím! :D:D:D ale já mylslea, že to byl nějaký vzkaz přímo Míši určený a ne, že přeposíláš něco od ptáka! xD -
Re: Re: Tsss
heej! :D to není fér! :D to není celé! :D já psala ještě toto "mamíííííííííííí to tatínkovu nemůžeš udělat, no to nemyslel zle!" :D -
Re: Tsss
ááááááááááááááááá -
Jedinej kdo mi psal si byla ty Kačko. :D Odpovídal jsem ti na toto: Vzkaz z 19:17 "Hele, tak pták odpověděl! :D + ještě nějaký věci o Mirovi si psala.
Už ani nevíš komu píšeš. -
Tsss
Teda manželíne tohle sis fakt podělal xDDD Spíš na gauči!!! xDD -
Re: Re: Re: Re: Tsss
Jo tohle xDDD já už si říkala, co ji vyřizuješ :D:D:D ..... faaajn, bude mi potěšením! :D:D:D .. do půlnoci mě čekej! :D:D:D a uvidíš, co dostaneš! xDD -
Re: Re: Re: -
Co ti zvedlo náladu? :D Diskuse? :D -
Tvůj vzkaz, že ti přišla od ptáka odpověď.
Já dostanu po prdeli? pojď, máš povolenku. :D :D -
Re: Re: Re: Re: Tsss
chci vysvětlení!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:DD Co ti ten kojot psal? :D:D:D ... pokud vím, tak jsem ti v dohledné době nic nevzkazovala! :D:D:D:D ..... a to s tím "dá" no .. jaro na něj leze :D:D:D -
Re: Re: Omg
No já právěže ještě nikdy neprohrála já to nehraju ale když pomáhám kámošce která jen prohrává ták pak pikaždý vyhraje xDD Ok ... O víkendu nebo v pátek si to založím a dáme souboj xDD Ale mám podmínku pokud budeme vybírat témata ták SPORT tam bude 100% jasný xDDD -
Re: Re: Re: Re: Superstar
Rodiče ti to nedovolí? :-O aha, tak to mě mrzí :-/// ..... No, nevím jestli hezký, ten jeho zhulený výraz :D ale budiš :D .... jo, moje slova! ;-) -
Re: Re: -
Já jsem se měl dneska fajn, a právě odteď se mám ještě víc fajn :o) -
Ták to sis posral xDDDD ... -
Re: Omg
Tě to nebaví, protože tě vždycky porazej, já to vim :D
Jinak, já do toho postiženej nejsem. Počkej... dáme si duel, mezi sebou. :o) -
Re: Re: Re: Superstar
Pochop, já se na to nemužu koukat ani kdybych se rozkrájela!!! Dívala bych se ale rodiče mi tyhle soutěže zakazujou a na netu se na to dívat nemůžu protože mi to nejde !!! :(( Ale přeju to Adamcovi i když Gunčíková je prej taky dobrá jen sem jí neslyšela a Šeps vím že zpívá děsně ale je hrozně Hezkej xDDDD Tajže Gunčíková nebo Adamec podle mě by měli vyhrát :))) -
Re: Re: Tsss
mmnt? :D o čem je zas řeč? :D Jaké mé vzkazy? :D:D:D ... Michale, ty dostaneš po prdeli!! :D:D:D ... Prý "za to vterinka dá mě" xDDDDDDDDDD