Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Noo

Ale on už ani neví co říká je mnou posedlý nebo nwm ... To bylo samý od první chvíle co sem tě viděl sem se do tebe zamilowal a podobnř !!! On už fakt já nwm ... No nic potřebuju ho vyhnat z hlavy ... Deme měnit téma :))
  • vterinka

Re: Re: Re: xdd

Včera? a z čeho? :D
  • puspuspusinka

Re: Re: xdd

Ale tohle bylo prostě moc já tam chcala ... Nejlepší když se mnou hráli maxičpong xDDDDD
  • vterinka

No tak bacha abys v tom hnoji neskončil ty! :D:D:D:D .... tak mi neříkej Kateřino!! :D
  • kvatro

Re: Re: xdd

Já jsem se už posral včera, dneska radši ne. :o)
  • kvatro

Míšo, pokud tě má opravdu rád, tak si nic, co by ti bylo nepříjemný nedovolí.
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Noo

Ale a co bys mu napsal manžílku?? :)))
  • kvatro

Ticho tam na hnoji, než tam hodim vidle! :o) Toho Michaela si nechte od cesty slečno Fišerová.
  • puspuspusinka

Ale tady nejde přece o mř !!! Bojím se co chce udělat aby mě získal ... Mě doufám nic neudělá ...
  • vterinka

Re: xdd

No já už sem potento smíchy jen z dnešní debaty! :D:D:D
  • kvatro

Re: Re: Re: Noo

Asi mu pošlu SMS :D
  • vterinka

Neboj, co by ti mohl udělat? Jen blbě pindá, silné řečičky, alena víc se nevzmůže! ;-) a kdyby, tak máš přátel dost, kteří by se tě zastali a pomohli ti! ;-)
  • vterinka

Ticho tam! :D Se ozval ten pravý, viď Michaeli? :D
  • puspuspusinka

xdd

Kdybyste ale věděli co sme dneska s klukama robili xDDD Byste se asi podělaný smíchy xDD
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Tsss

díky xDDDDDDDDD
  • puspuspusinka

xdd

Kdybyste ale věděli co sme dneska s klukama robili xDDD Byste se asi podělaný smíchy xDD
  • puspuspusinka

Re: Re: Noo

Doufám !! :(( Nejvíc mě viděsil když mi řekl že mě nehodlá ztratit a že to takle nenechá že mu patřím a dostane mě zpátky za každou cenu a z toho mám mega strach :((
  • kvatro

Re: Re: Noo

No Kateřino! Trochu brzdi s tim slovníkem. :o) :o)
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Tsss

Neznalost neomlouvá! Ale protoože tomu Míša stejně nerozuměla, takže se nemuíš bát. Hua Ho Hó Ha
  • vterinka

Re: Noo

aha :-(( ... to znám od kámošky, ale tek kluk je totální čůrák! :-/// ... ho to časem přejde ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit