-
Re: Re: Re: Re: Re: Noo
Ale on už ani neví co říká je mnou posedlý nebo nwm ... To bylo samý od první chvíle co sem tě viděl sem se do tebe zamilowal a podobnř !!! On už fakt já nwm ... No nic potřebuju ho vyhnat z hlavy ... Deme měnit téma :)) -
Re: Re: Re: xdd
Včera? a z čeho? :D -
Re: Re: xdd
Ale tohle bylo prostě moc já tam chcala ... Nejlepší když se mnou hráli maxičpong xDDDDD -
No tak bacha abys v tom hnoji neskončil ty! :D:D:D:D .... tak mi neříkej Kateřino!! :D -
Re: Re: xdd
Já jsem se už posral včera, dneska radši ne. :o) -
Míšo, pokud tě má opravdu rád, tak si nic, co by ti bylo nepříjemný nedovolí. -
Re: Re: Re: Re: Noo
Ale a co bys mu napsal manžílku?? :))) -
Ticho tam na hnoji, než tam hodim vidle! :o) Toho Michaela si nechte od cesty slečno Fišerová. -
Ale tady nejde přece o mř !!! Bojím se co chce udělat aby mě získal ... Mě doufám nic neudělá ... -
Re: xdd
No já už sem potento smíchy jen z dnešní debaty! :D:D:D -
Re: Re: Re: Noo
Asi mu pošlu SMS :D -
Neboj, co by ti mohl udělat? Jen blbě pindá, silné řečičky, alena víc se nevzmůže! ;-) a kdyby, tak máš přátel dost, kteří by se tě zastali a pomohli ti! ;-) -
Ticho tam! :D Se ozval ten pravý, viď Michaeli? :D -
xdd
Kdybyste ale věděli co sme dneska s klukama robili xDDD Byste se asi podělaný smíchy xDD -
Re: Re: Re: Re: Re: Tsss
díky xDDDDDDDDD -
xdd
Kdybyste ale věděli co sme dneska s klukama robili xDDD Byste se asi podělaný smíchy xDD -
Re: Re: Noo
Doufám !! :(( Nejvíc mě viděsil když mi řekl že mě nehodlá ztratit a že to takle nenechá že mu patřím a dostane mě zpátky za každou cenu a z toho mám mega strach :(( -
Re: Re: Noo
No Kateřino! Trochu brzdi s tim slovníkem. :o) :o) -
Re: Re: Re: Re: Re: Tsss
Neznalost neomlouvá! Ale protoože tomu Míša stejně nerozuměla, takže se nemuíš bát. Hua Ho Hó Ha -
Re: Noo
aha :-(( ... to znám od kámošky, ale tek kluk je totální čůrák! :-/// ... ho to časem přejde ;-)