-
Re: Re: Re: xDD
Míšo, bohužel :-(( ... a proto mi je samotné mnohem líp, protože nemusím řešit, že on chce a já ne a tak, mám svatý pokoj, vy a holky z RD mi vystačíte k životu :-*** -
Nooooo
Asi už končím ... Jdu nevím co ... Ale už nevím co psát buď začněte super téma nenadržený xDDD nebo asi zmizím xDDD -
Re: Re: Ehmm
Co já vím to se dozvíš pak jen kdybys měl čas ták bysme se mohli potkat :)) -
Re: Re: Re: Re: xDD
Šak víme že ty sexuálně nadrženej nejseš xDDD -
To je pravda :D -
Re: Ehmm
Výlet vyjde. Míšo, a kam že to jedete? Do hornickýho muzea nebo dokonce na Svatou Horu? :o) -
Mně do toho ale netahejte, já takovej nejsem, ikdyž jsem tady dneska psal takový věci. Aha Kačka, mně nemyslela, tak to díky. :o) -
Ehmm
Míšo, kdyby nevyšel ten výlet nebo ták, tak nějak 24.6. Bo ták budu v Příbrami jedeme tam se školou na exkurzi xDD -
Re: Re: Re: Re: Re: Noo
Přijeď, už tě očekávám, my tu máme hnoje až až :D:D -
Re: Re: xDD
Ták to sme volná 3 xDD A jako mohla bych mít klukav poho ale jak říkáš Dé jim jen o jedno :(( -
Re: Re: xDD
Tak tu je to nej! :D:D:D .. Máš nás tu rovnou dvě xDDD -
My tady ve městě ale hromadu hnoje nemáme. Přijedu kdyžtak k Vám. :o) -
Re: Re: Re: Re: xdd
Přesně ták!! xDD Miroun si mě vzal k sobě a začal mě strkat k Dannymu a Danny k Kubovi a Kuba k Kubíkovi a takle dokola a já nevěděla jak se z toho dostanu a pak mě zas jeden školí k zemi a táhli mě po zemi a pak mě Miroun zvedl takovým způsobem že sem myslela že se zabiju protože mě neudrží xDDD -
Re: xDD
Míšo, kluci, kromě těch pár vyjímek, jsou pro mě tabu. Já na ně nemám čas a dokud žádný nebude mít zájem o mě, tak já je nehledám .... Pokud se opravdu nezamiluje, tak jsou to jen nadržené ho*ada ... Míšo st. neber to osobně, tebe tím nemyslím! :-* -
Re: xDD
Já s nikym nechodim, neni na to čas. :o) Jistě jsi si všimla, že trávim volný čas tady. :D -
Re: Re: Re: Re: Re: xdd
xDDDDDDDDDDDDD Míšo, ty máš dneska dost! :-* :D -
Re: Re: Re: xdd
Maxičpong, to bude něco jako pingpong, ale s tim rozdílem že míček hraješ ty. -
Re: Re: Re: Re: xdd
No podrobnosti nechtěj vědět, prostě jsem se byl vysrat v lese. :D -
xDD
Míšo a co holky, chodíš s někým?? :))
Kačko nápodobně co kluci xDDD -
No já vlastně ani nevim co ti provádí. Ale napsal bych mu aby se přestal snažit získaz tě zpátky, že je ti to nepříjemný.