Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

Re: Re: Re: xDD

Míšo, bohužel :-(( ... a proto mi je samotné mnohem líp, protože nemusím řešit, že on chce a já ne a tak, mám svatý pokoj, vy a holky z RD mi vystačíte k životu :-***
  • puspuspusinka

Nooooo

Asi už končím ... Jdu nevím co ... Ale už nevím co psát buď začněte super téma nenadržený xDDD nebo asi zmizím xDDD
  • puspuspusinka

Re: Re: Ehmm

Co já vím to se dozvíš pak jen kdybys měl čas ták bysme se mohli potkat :))
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: xDD

Šak víme že ty sexuálně nadrženej nejseš xDDD
  • kvatro

To je pravda :D
  • kvatro

Re: Ehmm

Výlet vyjde. Míšo, a kam že to jedete? Do hornickýho muzea nebo dokonce na Svatou Horu? :o)
  • kvatro

Mně do toho ale netahejte, já takovej nejsem, ikdyž jsem tady dneska psal takový věci. Aha Kačka, mně nemyslela, tak to díky. :o)
  • puspuspusinka

Ehmm

Míšo, kdyby nevyšel ten výlet nebo ták, tak nějak 24.6. Bo ták budu v Příbrami jedeme tam se školou na exkurzi xDD
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Noo

Přijeď, už tě očekávám, my tu máme hnoje až až :D:D
  • puspuspusinka

Re: Re: xDD

Ták to sme volná 3 xDD A jako mohla bych mít klukav poho ale jak říkáš Dé jim jen o jedno :((
  • vterinka

Re: Re: xDD

Tak tu je to nej! :D:D:D .. Máš nás tu rovnou dvě xDDD
  • kvatro

My tady ve městě ale hromadu hnoje nemáme. Přijedu kdyžtak k Vám. :o)
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: xdd

Přesně ták!! xDD Miroun si mě vzal k sobě a začal mě strkat k Dannymu a Danny k Kubovi a Kuba k Kubíkovi a takle dokola a já nevěděla jak se z toho dostanu a pak mě zas jeden školí k zemi a táhli mě po zemi a pak mě Miroun zvedl takovým způsobem že sem myslela že se zabiju protože mě neudrží xDDD
  • vterinka

Re: xDD

Míšo, kluci, kromě těch pár vyjímek, jsou pro mě tabu. Já na ně nemám čas a dokud žádný nebude mít zájem o mě, tak já je nehledám .... Pokud se opravdu nezamiluje, tak jsou to jen nadržené ho*ada ... Míšo st. neber to osobně, tebe tím nemyslím! :-*
  • kvatro

Re: xDD

Já s nikym nechodim, neni na to čas. :o) Jistě jsi si všimla, že trávim volný čas tady. :D
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: xdd

xDDDDDDDDDDDDD Míšo, ty máš dneska dost! :-* :D
  • kvatro

Re: Re: Re: xdd

Maxičpong, to bude něco jako pingpong, ale s tim rozdílem že míček hraješ ty.
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: xdd

No podrobnosti nechtěj vědět, prostě jsem se byl vysrat v lese. :D
  • puspuspusinka

xDD

Míšo a co holky, chodíš s někým?? :))

Kačko nápodobně co kluci xDDD
  • kvatro

No já vlastně ani nevim co ti provádí. Ale napsal bych mu aby se přestal snažit získaz tě zpátky, že je ti to nepříjemný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit