-
Re: Re: Zdravíčko
děkuji! 😃 -
Re: Pa
Tak jo no, hlavně, at se to mezi vámi urovná! 😉 -
Re: Re: :o)
Potom si ještě přečti nějakej příběh. Od toho jsem ten blog udělal. -
Re: :o)
Neboj nedostane jen mě nechte jít si to vyřešit s kámoškou a budu o5 v pohodě 🙂) -
:o)
Míšo, a teď já sám nevim co ti mám dál psát, aby se to tu zase nedostalo na tenký led. -
Pa
Míšo a Káťo užíte si to tu dneska ale já jdu, pohádala jsem se s kámoškou a myslela si že je to v háji ale ona se mi ozvala Ták já Du za ní musíme si to vyříkat Ták ahoj a snad sem Vám neskazila náadu zase zítra nebo snad později večer ahoj 🙂) -
Re: Re: Re: Achjo
Řikáme ti to pořád, ale nikdy to nechceš pochopit. :o)
Snad to neni s tebou zase tak špatný, aby si tu nemohla psát. Já nevim. -
Re: Re: Achjo
Jj tohle mi říkáte pokaždý že nic nekazím Atd. Ale dneska já nwm ve škole to bylo super bomba cool a stejnák mam náladu jak na funuse 😞( Nevím co se mnou je 😞( -
Re: Achjo
Míšo, nikam nechoď. Já sem to nemyslel nijak špatně. Jenom se ptám.
Už tě to zase chytá! Neni pravda, že tu o tebe nikdo nestojí a nic tu nekazíš. -
Achjo
Asi bych měla jít 😞 Nechci Vám kazit náladu, protože jak sám píšeš "Co zas"... 😞( Tak je mi jasný že když nemám blbou náladu Ták o mě rači nestojíte ... Jako fakt nechci nic kazit !! -
Re: Zdravíčko
Oukej, snaha se cení. 😃 -
Re: Re: :o)
To je mi líto, co zas? :o) To se spraví... -
Re: Re: Re: Ahoj 😞(
Ha ha. Ba ne, já jsem rád že si tam se mnou občas píšeš, ale nemám to tam prostě rád. Jsem apřísáhnej antifacebukář. :o) -
Re: Re: Ahoj 😞(
Jako, ještě si stěžuj!! 😃 No to se mi snad zdá!! 😃 -
Zdravíčko
Zdravíčko ve spolek, nevím jak často tu budu, viz Míša st., ale budu se snažit 😘 -
Re: :o)
Blbě 😞( -
:o)
Jak se máš Míšo? -
Re: Ahoj 😞(
Ahoj Míšo, jsem byl na Facebooku, po dlouhý době. Jak já to tam ale nemám rád :o) Ještě mě tam chytla Kačka. 😃 -
Ahoj 😞(
Čau 🙂:( -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Dobrou, ahoj Míšo 🙂