Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

Re: Re: Re: :o)

děkuji Míšo :D
  • vterinka

Re: Re: Příběh

Jééééé! :D Hlavně cenzuru néééééééééé! :D
  • kvatro

Re: Pa

Ahoj.... Vidíš Kačko, co ta Míša dělá. Jen co jsem přijdu, tak Míša maže pryč, jako kdybych byl nějaký strašidlo. :o)
    Já to tu asi zabalim, přestanu sem chodit, zrušim účet, blog, Facebook a bude vystaráno.
  • kvatro

Re: Re: Re: Ahooooooooooooooojky!!

Aha tak už mám jasno, já myslel že máš dva najednou. :o) Vtipná jseš, to je pravda, ikdyž britové jsou vyplesklý ze všeho. :o)
    Já jsem byl dneska zase u těch flanďáků a pohoda, tentokrát mi to šlo líp než minule, napoprvý je to vždycky nejtěžší. :D
  • puspuspusinka

Pa

Hey já Du ahoj :)) xDD
  • kvatro

Re: Příběh

Kačko díky. Souhlasim, "to chlupatý" je nejlepší. A já bych si dovolil říct že ten příběh co píšu teď bude ještě lepší. Ale je to trochu sprostý, takže asi budu cenzurovat abych nekazil tu Vaši mládež. :o)
  • puspuspusinka

Re: :o)

To je fakt rači mi ho nedávej xDDD
  • vterinka

Re: Re: Ahooooooooooooooojky!!

Aha :D:D:D ... nééé to je pořád ten stejný! :D je to Brit a žije v Americe! :D .... No že jsme vtipná a že mě má rád, já jeho taky, jeho holka mě má taky ráda, takže v poho :D:D:D .. a co u tebe nového,
  • kvatro

:o)

Oba dnešní příběhy jsou přidaný na blogu. Míšo, tobě bych to heslo k blogu klidně dal. Aby sisi to tam mohla přidávat sama. Ale jednou se nasereš a všechno smažeš. :o) Je to moc riskantní. :D
  • vterinka

Příběh

Míšo, ten příběh nemá chybu! :D:D:D Nejvíc mě dostala otázka "to chlupaté..." a konec se sovou pálenou! :D
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Kup si novej mozek! :o) Vzkaz ve vzkazech sem četl až potom.
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :o)

To sem nepochopila xDDD ... Ty trdlo máš vzkaz ve vzkazech xDD
  • kvatro

Re: Re: Re: :o)

No to jsem se toho dozvěděl, dobře nechám se překvapit. :o) Až to bude na DVD tak se na to podívám.
    A bez Johnnyho Deppa, by to prostě nebylo ono, ikdyž tuhle hlášku znám ale jenom v podobném znění. Dokonce to používám i já. Když mi někdo řekne, "ty jseš ale blbej. Já odpovim: Já taky."
  • puspuspusinka

Re: Re: :o)

To tu rači říkat nebudu abych Kátě něco nezkazila ale moje hodnocení je to nejlepší co existuje byl to nejlepší díl pirátu vůbec !!! A Johnny byl skvělej xDDD "Miluju tě" ... "Jo já sebe taky" ... Nejlepší hláška xDDD
  • kvatro

Re: Re: :o)

No já právě na Piráty nejdu, tak jsem chtěl z Míši vydolovat o čem to bylo. :o)
    Jo a užij si to.
  • kvatro

Re: Ahooooooooooooooojky!!

No já nevim jestli chybíš Míše :o)
    Ta je tu taky jenom ve čtvrtek a v dubnu. :D

To už si píšeš zase s Britem? Před chvílí si tam měla Američana, to střídáš jak fusekle. :o)
    No a co ses dozvěděla od něj?
  • vterinka

Ahooooooooooooooojky!!

Zlatíčka, tak mě tu máte, omlouvám se, že jsme tu ted nebyla, ale nebyl moc čas ... a na fb si píšu s Britem a jeho přítelkyní češkou, takže jsem nestíhala, prominte! :-**** Jsem netušila, že vám budu chybět! :-*** ♥♥♥♥
  • vterinka

Re: :o)

jééé na ty jdu v pondělí se sestřenkou a kámoškou! :D
  • kvatro

Re: Story

No jak pro koho. :D A právě teď píšu další. Tentokrát bude zase Kačka a lektvary. :D
  • kvatro

:o)

Míšo, jaký byli piráti z Karibiku? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit