Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: .

Měl sis ulevit xDD
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: .

No dobře já ti teda věřim, že si mu ho nedala. Tak se ti asi hrabal v mobilu :o) No a ještě lepší, číslo jeho sestry a píše z něj takový kraviny. Tak je možná dobře, že sem ho neposlal do prdele na tohle číslo. :D
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: .

Já mu tvoje číslo nikdy nedala musel si ho zjistit sám a to je jeho ségry číslo xD
  • kvatro

Re: Re: .

Kuba byl ten co mi poslal tu první SMS s tim abych se do tebe přestal srát, ne? Z který mi mimochodem bylo taky blbě. Tak tuhle včerejší SMS mi napsal ten samej.
    A pokud to nebyl Kuba tak to byl kojot co má tohle číslo: 725 077 124
    Taky nechápu proč si mu dávala moje číslo.
  • kvatro

Re: X

Měl jsem opravdu špatnou náladu, ale né kvůli tobě. Ale jak sis to vůbec mohla myslet, že s tebou už nikdy nepromluvim, takovej nejsem.
    Prostě jenom drobný nedorozumění, teď je aspoň u mě všechno v pořádku.
  • puspuspusinka

Re: .

Kuba?? Jak si přišel na Kubu??
  • puspuspusinka

X

Když si mi řek Michaelo Ták mi bylo blbě a myslela sem si že už se mnou nikdy nepromluvíš mě to vadí když vím že je to zlý
  • kvatro

Re: Re: Ahoj

No tak jsem ti řekl Michaelo, vždyť se tak jmenuješ, ne? :o) Ještě řekni že ti to vadí :D
  • kvatro

.

Míšo, ten Kuba je pěknej vtipálek. Ale jestli mi ještě bude psát nějaký takovýhle SMS, přijedu mu nakopat prdel. :o)
    SMS jak od buzny se smajlíkem kiss na konci. Ať se přestěhuje do Teplic.
  • puspuspusinka

Re: Ahoj

Já se tě ale teď bojím!! Michaelo mi nikdo nikdy v životě neřek :((
  • kvatro

Ahoj

Tak už je všechno v pořádku :o) Už mám dobrou náladu. Jo a díky za SMS, ikdyž nevim od koho byla. :D

Kačka nebo Míša se mě v tej SMS ptala, "Kdy si zopakujeme tu skvělou noc?" No řeknu Vám, že mě v první chvíli nenapadla vůbec nejáká diskuze na Avril, ale úplně něco jinýho. :D Na mně to nezáleží, já tu můžu být skoro každej den od 18:00 do 22:00 :o)
    Omlouvám se, že jsem psal, že odejdu. Já sem jen tak chodit nepřestanu.
  • kvatro

Re: Ahojky

Ahoj Kačko. Já mám od včerejška hodně blbou náladu, takovou kterou jsem už hodně dlouho neměl. Neni to kvůli Míše ani kvůli Tobě. Ale na dva nebo tři dni se odmlčim.
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Pa

Já si Michaelo legraci nedělám! A to trdlo si nech od cesty. Já tady nebudu čekat až se sem někdo uráčí přijít, Kačka má Facebook ty máš blog, tak já si taky najdu nějakou činnost, zájmů mám dost. A chodit sem vůbec nemusim, nebyl bych první kdo tady s tim seknul.
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Pa

Ty seš trdlo, jen sem šla brzy spát!!
  • vterinka

Ahojky

Ahojky lidičky, zas sem tu včera moc nebyla, ale nějak se nedá stíhat to i to :-(( .... jak ste se dneska měli? .. Já dobře, byla jsme u babičky, pak jse hodila řeč se sestřenkou, jinak nic zajímavého ... ještě sme byla s Lajlou na procházce ... a co jste dělali vy? :-)
  • puspuspusinka

Re: ?

Jéééé ahoooj tys tu dlouho nebyla co?? No Hanča (Sharpay1995) ještě občas zajde, ale ti ostatní už se tu na to vykašlali ... :(( A věř mi že mě to šíleně štve, protože Kuba (Angel15) je nezapomenutelnej ... s tím tu byla šílená prča ... :D :D A Janča už sem taky nechodí ... :(( Je to škoda... :(( Jediná já sem tu asi zůstala ... z tý starý party ...
  • dianna114

?

chodí sem vůbec ještě sharpay1995, jana291995, angel15 apod.? ty staré tváře? btw proč nejdou smajlíci? :(
  • vterinka

Re: Re: Pa

Míšo jen to ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-((((((((((((((((((((((((((((((
    p á Míšo ml. :D
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Ahooooooooooooooojky!!

Jééé děkuji! :D od tebe to potěší nejvíc! :D:D:D .... Fakt? No tak vidíš! :-) To je super! :-))
  • vterinka

Re: Re: Re: :o)

kks tak to se těším!! :D:D:D Dobrá hláška!! :D:DD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit