Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

Re: :o)

Tak tohle už je moc! :D:D:D ... Máme stejné myšlení. :D:D:D .... To mi připomíná historku, která se mi stala včera. :D ... Psala jsem si se Stevem a napsala jsem mu, že v sobotu budu s Mirem, jenže jsem místo "s" napsala "v." xDDD ... a Steve na mě: "V Mirovi? .. no možná bude Miro v tobě ale ty v Mirovi?" xDDDDDDDDDDDDDDDDDD Já z toho mám dost ještě ted! :D:D:D
  • vterinka

Re: ?

Tak to jsem fakt nesledovala, i když jsem půlnoc ještě neměla. :D
  • vterinka

Re: Re: Něco málo na počtení. :-)

To není, ale co už. :D ... Za nic. :D
  • vterinka

Re: Re: :-)

Tak tos měl fajn. :D ... No dneska jsem nic extra nedělala ... jen si dělám úkoly a takové věci a připravuju se na zítřejší koncl. :-)
    To si užij na Svaté Hoře. :-)
  • kvatro

:o)

Já už z toho normálně nemůžu...:o) Dneska mi přišel vzkaz: "Chceš si to dneska večer se mnou rozdat?"
    Až později jsem zjistil, že to byl jeden kamarád, kterej si chce se mnou zahrát dobyvatele. :o)
    Samozřejmě, že jsem v první chvíli zase myslel na úplně něco jinýho. :D A protože mám ještě na paměti toho kojota Kubu, tak jsem řekl: "Já toho kojota snad roztrhnu." :o)
  • kvatro

?

Koukal z Vás někdo na včerejší Britain's got talent? Avril tam v druhé části, kdy už vyhlašovali výsledky měla výstup s What The Hell a Smile. Ale nějak jí to zkrouhli, hodně krátký to bylo. Začínalo to ve 22:30, to už jste měli určitě půlnoc. :D
  • kvatro

Re: Něco málo na počtení. :-)

Po dlouhý době zase nějaký odkaz, ale na čtení tam toho opravdu moc neni :o) Díky za poslání. :D
  • kvatro

Re: :-)

Ahoj Kačko, já se mám dneska dobře. Před hodinou jsem přijel od tety z vesnice, Byli jsme tam na návštěvě celej den, takže fajn. Co si prováděla dneska ty? :D
    Jinak asi nic novýho ti nepovim :o) Zítra jsem doma a v sobotu a v neděli jdu zase na Svatou Horu.
  • vterinka

Něco málo na počtení. :-)

http://www.t-music.cz/magazin/bep-v -brazilii-avril-na-ulici-jak-a-kde- se-natacely-novinky-aktualni-t-musi c-chart--4002/
  • vterinka

:-)

Čauky bando! Jak se tu máte? Je něco nového u vás? :-)))
  • kvatro

Re: Re: Ahoj

Když mi to přišlo, tak jsem si řikal: "No sakra, vždyť já jsem nikde s nikym neto..." :o)
  • vterinka

Re: Re: Re: Pa

Taky si říkám :D:D: .. ale snažila sem se :D
  • vterinka

Re: Ahoj

Míšo, nejsi sám koho v první chvíli nenapadla diskuse Avril xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tak to ani jinak nejde! :D:D:D:D
  • kvatro

Re: Re: Re: Ahojky

Spíš je to naopak, neprospělo by mi, kdybych sem nešel.
  • kvatro

Re: Re: Pa

Kačko, dobrý načasování :o)
  • vterinka

Re: Re: Ahojky

ok, třeba ti to prospěje ;-))))
  • vterinka

Re: Pa

ted sme tu přišla! xD .. tak pá :D
  • kvatro

Re: Pa

Ahoj. Já jsem zlej ale nebyl, možná jenom malinko. :o) Bát se mně stejně nemusíš.
  • puspuspusinka

Pa

Já musím ahoj a už nebuď zlej se tě pak bojím ale fakt hodně xD
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: .

A přímo na něj číslo nemáš? Potom bych si možná ulevil. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit