-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Čekala jsem to xDDDD ... nn Hanča ne, ale jedny pizdy by se tam našly! ;-) -
Ale copak, copak? :o) Hanka ti něco provedla? :D -
Re: Re: Re: Re: :o)
Já si tě objednávám do Havru! xD -
Re: Re: Re: :o)
Všude možně budu lítat :o) Nejdřív si půjčim od vojáků stíhačku a shodim na Gymnázium Vodňany dáreček v podobě bomby. Míša si to přála :D -
Re: Re: Re: .
Tak to jsme ráda, žes dnešek přežil. :D .... Aha, tak to vydržíš s tím lítáním a kam budeš lítat? :D -
Re: Re: :o)
Děkuji, jsem ráda, že se ti to líbilo! xDDDDDDDDDDDD -
Re: Re: .
Přežil jsem :o) Dnešek myslim taky. :D Ale nějak mi to lítání tímhle týdnem nekončí. Minimálně až do úterka.. Grrrrr.. :D -
Re: Re: Re: Re: Re: :-)
S tim Rytmusem to je dobrej nápad. :o) Zajdu si na pole pro pár šutrů a Rytmus dostane kameňom po kebuli. -
Re: :o)
Tak nakonec to bylo docela pěkný počtení :o) Líbilo se mi to, ale nejlepší tohle: "ááá Kačka Fišerová, ako sa máš?" .... já upe v pi*i!" :D Legrace s Váma.
Fotky na FB jsem už viděl, dobrý :P -
:o)
:D Ta Kačka si snad ze mě dělá prdel. To je slohovka jak prase. :o)
No dobře, jdu si to přečíst....:o) -
Re: Re: Re: Re: :-)
Dobře, takže já ti to pošlu do zprávy :D už sme to psala kámošce, slohovka jak prase! :D Takže si počteš! xD .... Na fb mám foto a dávám tam odkazy na videa, takže se pak můžeš kouknout. :-))
Jak to děláme? Normálně, on miluje Moravu a nejvíc severní, takže tak :D:D:D .. a kdybych mohla, tak jsme ted byla každý týden na koclu ... 14.5. v Novém Jičíně, 21.5. v Ostravě, 29.5. v Karviné a ted v Česlkém Těšíně ..... kdyby v Ově nebyl tak pozdě, tak bych tam byla! :-((( .... No tak toho kojota vám nezávidím! :D Ale šla byhc na něj, i s nadílkou šutrů! :D:D:D -
Re: .
Ahojky, já se mám výborně!!!! Skvěle, úžasně, jsme v euforii, takže mi je fajn! xD
Aha, tak to ti nezávidím, ale co už, přežil jsi ne? :D .... Já jsem si včerejšek užila maximálně! Já ty kluky miluju! I Holky byly skvělé! ♥♥ ... Koncert ppci! ♥ .. na fb se koukni an fotky, aspon na ty společné! ;-) ... a pršelo! :D Ale nebylo to tak stršné, že to šlo i bez deštníku a po konclu už bylo dobře, tak jsme byly s kluky. Adam, Tomi, Jari, Miro, Adam, Miro, Tomi, Jari a pořád dokolečka, pak jsme měly řeč s Mirem dokonce i jedny pi*ky poslal do hajzlu, protže sme se zrovna o nich bavily a on, že jestli můžou odejít, že ted řešíme soukromou věc, takže paráda! ♥♥♥♥ -
Re: Re: Re: ?
xDDDDDDDDDDD Prý po večerníčku :D .. dalí taky, co zabíjí :D:D:D ... nedívala, neměla jsme kde, díky ot mě těší, že jsme o moc nepřišla :D -
Děkuji :-* :D -
.
Ahojte všichni. Jak se máte dneska? :o)
Včera mi Kačka přála, abych si to na Svaté Hoře užil. Tak jsem si to opravdu "užil". :D Horko jako v pekle, každej je nejradši zalezlej doma ale já chodim po areálu s turistama. :o)
Meteorologové sice tvrdí, že přijdou bouřky a kroupy, ale Příbrami, se to určitě jako vždycky vyhne. :D -
Re: Re: Re: :-)
Tak to nám potom povíš jakej byl koncert. :o) To bude zase slohovka.
Jak to děláte, že k vám jezdí Miro tak často? :D
K nám třeba za 14 dní přijede ten kojot Rytmus, to mu snad "jebe" :D -
Re: Re: ?
Výjimečně jsem si nešel lehnout po večerníčku :o) tak jsem to mohl sledovat. :D Ale pokud si to opravdu neviděla, tak si o moc nepřišla. -
Re: Re: Re: Re: :o)
Kačka to zabíjí často :o) -
Re: Re: Re: :o)
já vím xD se stane :D -
Re: Re: :o)
Ááááá Ták tos zabila xDDDDDDDDD