-
Re: :D :D :D
No to je teda Míšo novinka. :D Ale hlavně že si šťastná, to rád slyšim. A toho kluka nebo přítele, ti přeju.
Jinak já se mám celkem v pohodě, až na pár drobných neúspěchů v poslední době. :o) -
Re: :D :D :D
:D:D:D ....... Drsnééé :D:D:D .. tak to jo! :-) To ti přeju!! :-)) At vám to vydrží! ;-))) ... No já sme právě dneska zjistila, že mi kluk chybí ..... -
:D :D :D
Dooost dobrej příběh ... :D
Hey lidi mám pro Vás novinku ... :D :D
Mám přítele ... nebo kluka ... nebo jak tomu říkáte ... :D Prostě, proto sem tu teď moc nebyla ... takže se moc omlouvám, ale sem šíleně zamilowaná a šťastná ... :D :D :D A mám pořád skvělou náladu ... :D :D :D No a co jinak jak se máte? :D -
Re: :o)
Já ti dám cenzuru! :D žaludy zabily xDDD -
Příběh
Míšo, ty mě chceš zabít! :D:D:D Sviják jak prase, opět! :D:D:D Páč ty použité výrazy! :D Např. ten od Adama ... pak stojí ... xDDDDDDDDDD a celý příběh od 2. části je po piči! xDDDDDDDDD Konec s tebou! :D:D:D:D a Děkuji za úžasný příběh! :-** -
Příběhy z lesa – Narozeniny – část první
Medvěd Michal, liška Miška, Kačka Zajícová, Brody, Starej Zajíc, a sova Hanka Kalous Ušatá, to jsou obyvatelé Maxipudinkovského lesa. V chaloupce pod modřínem bydlí Michal a Míša, hned vedle v chaloupce „U smradlavých trenek“ bydlí Kačka se svým Brodym. O kus dál v údolí má ještě chalupu jeden starý zajíc, který chodí za Kačkou, když Brody není doma. Zrovna včera spolu hráli karty. Starej zajíc nejprve hrál se spodkama, Kačka opětovala svrškem a sedmičkama, no a nakonec starej zajíc vytáhl žaludovýho krále.
Brody má dneska narozeniny a Kačka chce pro něj připravit něco velkolepého, něco na co do konce života nezapomene. Ale jak známe Kačku, určitě připravuje něco nekalýho. Všichni už víme, že se Kačka chce za každou cenu Brodyho zbavit, na dnešní narozeniny tomu není jinak. Smůla je ovšem v tom, že všechny jedy vyrobené Kačkou, na Brodyho nefungovaly.
Kačka už delší dobu čekala na Brodyho narozeniny, věděla, že Brody vždycky sežere dort jak kyselina a je mu jedno co do toho Kačka dá.
Tentokrát mu tam dá extra silnej jed, doma ale nic takovýho nemá, takže musí navštívit lékárnu.
Kačka přijde do lékárny, vytáhne Brodyho fotku. lékárník Elis Jezevec povídá: Bohužel pani Zajícová, na arzenika a jiné jedy musíte mít předpis, fotka Vašeho manžela opravdu nestačí. „No mě z toho snad střelí.“ Kačka má naštěstí v záloze, ještě jednu osobu. Její bývalý učitel lektvarů čaroděj Zvratko Poblijovič, ten měl vždycky v zásobě nějaký utrejchy. Kačka se tedy vydala do Krnova, kde čaroděj bydlel. -
Příběhy z lesa – Narozeniny – část druhá
Čaroděj vítá Kačku: „áááá Kačka Zajícová, ve škole si měla přezdívku Fišulín, ako sa máš?“ „Upe na piču.“, odpovedá Kačka. „Já už jsem starej a slepej, nevidim ani to hovno. Před týdnem jsem ještě k tomu ohluchnul, takže už neslyšim ani jak to hovno padá.“ Povídá čaroděj. „Čo potrebuješ Kačka?“
„Znáš Brodyho? No tak právě potřebuju něco na něj, zlikvidovat ho. Budu dělat dort takže… Zatím mi všechno selhalo.“ „Chápu“, říká čaroděj. „Dám ti svůj takový speciální přípravek, ten určitě zabere. Ale důležitý upozornění! Nesmíš do toho dortu přidat pralinky, ty výrazně omezují účinek toho jedu!“
Kačka Zajícová rychle sbalila lahvičku aby už Brodymu mohla upéct dort. V tom spěchu přeslechla poslední větu. Jen co se Kačka vrátila domů, pustila se do pečení. Po půlhodině:“ Tak a ještě přidáme rumový pralinky, ty má Brody tuze rád.“ „Ach Brody, Brody! Proč jsi Brody? Každopádně tohle bude tvoje poslední večeře.“ Říká si Kačka pro sebe.
Brody se vrací z práce a volá Kačce domů: „Ahoj ty můj medvídku, už máš pro mě dortíček?“
„Nazdar Brody, Teď nemůžu telefonovat, starýmu zajícovi po dlouhý době stojí….
……. před barákem červený Hyundai ix20, měl ho zabavený od policie, to jak tehdá rozdrtil na lesním palouku tu veverku s holí. Jo a dort už mám pro tebe hotovej.“ Kačka se málem prokecla, co vlastně právě dělá. -
Příběhy z lesa – Narozeniny – část třetí
Kačka ještě rozeslala pozvánky na Brodyho narozeninovou oslavu. V 16:00, se všichni pozvaní sešli na mýtině U smradlavýho skunka. Dort už je připravenej.
Kačka začíná proslov. „Tak Vážení přátelé a Brody, vítejte na oslavě Brodyho narozenin. Doufám že už poslední.“ Hanka Kalous Ušatá jako diskžokej už mixuje Avrilku k poslechu. Kačka si ještě na chvilku odskočila pro nůž na dort. „Ne že až přijdu, že ten dort bude sežranej. Budu zabíjet!“ Povídá Kačka. „Jasně, ani se ho nedotkneme.“ Jen co se Kačka vrátila, po dortu zbyly akorát drobky. Medvěd Michal, liška Miška, Brody, Starej Zajíc, a sova Hanka Kalous Ušatá mají z toho dortu svijáky. Hromadně se teď perou o kadibudku. Medvěd Michal si prorazil cestu a kadibudku si zabral sám pro sebe. Ostatní měli prostě smůlu. „Za vteřinku mám bláto na hřišti.“ Povídá Hanka Kalous Ušatá. „Já už jsem položila kabel.“ Říká liška Miška.
„Kačko, už radši nic nepeč! Žádný dorty, prostě nic. Ty kdyby si vařila ve školní jídelně, tak je z toho vyhlazovací tábor.“ Povídá medvěd Michal.
Ještě že to dopadlo všechno takhle, kdyby Kačka nedala to toho dortu pralinky, tak má všechny svoje přátele na triku. Brody tentokrát pod drnem neskončil, tak snad příště.
THE END -
:o)
Když jsem řekl, že sem příběh dám dřív, tak ho sem dám už teda dneska. :D Tu pasáž s kartama jsem chtěl původně vynechat, ale když to Kačka chtěla bez cenzury tak to má. :o) -
Re: Re: Re: Re: ......
Jupíí :D .. Já tu jsem, jen sem tu stránku neměla zapnutou xD ... tak to je super :D:D:D ... a k čemu ta hádka dospěla? -
Re: Re: Re: ......
Tak už chápu. :o) Já na ten Facebook jdu, pač vim že tam budeš. Když nejsi tady, tak tam. Jednoduchý :D A taky tu nechci čekat na odpověď 2 dni.
Jo mozek, ten jsem před chvílí ztratil, ale našel jsem ho v křoví hned vedle toho tvýho. A ten tvůj se tam zrovna hádal s tim Míši. :o) -
Re: Re: ......
Jůůůůůůůů ty se mnou dycky držíš basu! :D .... Taky ti odešel mozek? :D ..... mluvím o tom, že vždy, když mě tu chceš, tak jdeš na fb. I dnes jsi tam byl a hlásils mi, že jsi mi tu odepsal! :D -
Re: ......
Kačko, nevim jak to myslíš. :o) -
......
Míšo, že ty dycky víš, kde mě najít! xDDDDDD -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
mlčím :D -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky :-)
No, možná by mě pustili ... Bětka tma bydlí, kousíček, ale takhle je to lepší :-) ... díky, ale toho nechám mamce, já budu u Mira a kluků :D:D:D .... jo a jedem new károu, páč ta strará odpočívá ve věčných lovištích :'( :D -
jůůůů ty jsi poklad! Děkuji! :-**** -
Za to že si tu na mně čekala dva dni tak ti to dám grátis. :) -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky :-)
To je fajn :o) prootože tak daleko by tě nepustili a ještě k tomu by ses tam nedostala. To pojedete určitě tou novou károu? :o) "Míšu" :D, jak mu řikáš toho si nech ale když je to tvůj idol, tak to budu repsektovat. :D -
Re: Re: Re: Re: :o)
Zapomeň na to. Jako kdybych nic neřek :o)