-
Re: Re: Re: :D :D
Vždycky se to prostě nějak rozjede. :D Já začnu, ale ty mě v tom ještě podporuješ. Takže se to potom rozjede ještě víc. :o) -
2. ČÁST
Hned na to se tam objevil vzkaz. Zítra v hotelu u Posránka ve 14:00 bych tě mohl doučit španělštinu :D A Kačka se teda mrkla na jeho profil a vypadalo to že by to mohl být fajn chlap. Tak teda Kačka odepsala budu tam. A šla domu celá vděčná Míše, za to co pro ní udělala. Druhej den byl 13:30 a Kačka se strojila, Brody se ptal kam jde? A Kačka že nakoupit a potom na hodinu španělštiny a Brody jí řekl, že asi taky někam vyrazí, třeba do města jne tak, a Kačka souhlasila. Bylo už skoro 14:00 a Kačka se celá žhavá hrnula do hotelu u Posránka.
Vešla do pokoje, kde měla domluvený rande a když vešla tak nejdřív nehorázně zařvala potom se poblila a pak zírala jak debil, právě se koukala na svého manžela Brodyho, jak je nehorázně hezky vyfiknutej, a jakmile spatřil Kačku tak se nejdřív podělal a potom se začli hádat. Jakto že si hledají milence a jakto že si to mohli udělat a tak. Ještě ten večer, se udobřily a zase to bylo jako dřív. A Kačka šla ihned za Míšou, a pořádně jí seřvala potom jí strhla ceduli a šla domů. Míša byla smutná asi 5 minut že jí nevyšel novej kšeft a po 5 minutách si šla lehnout, a zase dostala praštěnej nápad. Co kdybych lidem radila, jak se udobřit. Jak to s Miškou a jejím novým plánem dopadlo, už ani rači nechtějte vědět, ale řeknu Vám, že Míša měla pořád jenom nápady, ale nikdy se jí nic nepovedlo.
THE END :D :D :D :D -
1. ČÁST
Příběh z Lesa - Poradna u Lišky Mišky jak na něj
Tenhle příběh, je vskutku pravdivý a velice zajímavý, je to příběh o lišce Mišce, jak si vydělávala na živobytí, a jak pomáhala svým přátelům z lesa. Miška se jednoho večera probudila o půlnoci a přemýšlela a napadlo jí, že by si mohla založit poradnu. A tak neváhala a svůj praštěný nápad hned začala uskutečňovat … :D. Nejdřív běžela do sklípka, a tam našla pár krabic, z nich si slepila a upatlala nějakou ceduli a pak vyštrachala vodovky a začala na ní malovat. Poradna u lišky Mišky - Jak na něj. Když měla ceduli hotovou, dala si jí ven a šla zase spát, když se ráno probudila a šla si tu ceduli prohlídnout, zděsila se, protože na ní stálo, jen na něj. Míša si řekla, že to je určitě zase nějakej hloupej žertík medvěda Michala, a šla ceduli předělat, potom jí přicvakla na svoje super dveře co vypadaly že se smaou radostí rozpadnou a šla dovnitř a čekala a čekala jestli se někdo chytí. Už byl skoro večer a Miška furt čekala a už jí to přestalo bavit a řekla si že, když nejdou zákazníci za ní, půjde ona za nima. :D :D. Tedy navštívila svoji kamarádku Kačku a když vešla tak jako vždy Kačka ležela u valchy a Brody běhal po zahradě a hnojil kytky. Míša, šla za Kačkou a řekla jí o svém novém nápadu a Kačka hned jestli by jí neporadila, že by si jako zařídila kurzy španělštiny na každej den třeba 2 hodiny a našla by si nějakého milence, protože Brody jí už neskutečně sere … :D. Míša řekla, že by neměla pomáhat v nevěře, ale když se podívala na Brodyho, tak rači řekla Kačce ať příde večer, že jí dá první lekci, jak na něj.
Kačka se tedy večer vydala za Míškou. První co udělaly, že Kačce založily seznamku na seznamu, Kačka tam vyplnila své údaje a pod to napsala hledám hezkého učitele španělštiny na 2 hodiny denně … :D :D Kdo nepochopil, tak ať se rači ani neozývá :D :D. -
Re: Re: Re: Re: Re: Jááááááj :D :D :D
Tak to by šel monitor z vokna.... :D -
Re: Re: :D :D
Michale!!!!! :D Už mě dneska fakt sereš! :DD:D:D:D ... Ne, tak já za to nemůžu, že když ty, tak já! :D Jen ti platím stejnou mincí :-P -
Sakra, tohle mě opravdu málem zabilo. :o) :D :D -
Re: Re: Re: :D :D
Já už se asi taky z toho poseru! xDDDDDDDDDDD až ste mi tím zlepšili náladu! xDDDDDDDDD -
Nevypnu, páč je mám na ploše všecky miláčky :-PPPP -
Já proti RD nic nemám. :o) Takže vypni motor. -
Re: Re: :D :D
Tady to dneska někdo zabíjí. :o) "Bavily jsme se o sračce" to jsou takový komenty že by se z toho člověk posral. :D -
Jooooooooooooo si ustup třeba do prdele! :D:D:D -
Re: :D :D
Já za to nemůžu, že Kačka je sprostá jak dlaždička.
Toho lipánka si dojíst můžeš, ale nemysli na to, že to kakao, je ten dárek od Kačky, :o)
Dobře teda, změníme téma. Už máš tu pohádku? -
Re: :D :D
Míšo, začal s tím Michal! :D .. a já sme zas dneska jedla špagety a s mamkou sme se bavily o srčce a ... no rači nic xD -
víš co?! :D Co máš do prdele proti RD?! :D:D:D Nechtěj mě nasrat!! :D:D:D -
:D :D
Teda vy ste fakt nechutný ... já tu jím lipánek s kakaem, a jak to mám sakra dojíst, když mi to tu tak znechucujete?? :D Koukej rychle změnit téma na něco slušnýho, nebo Vám dám zarach :D :D :D -
Šmajdovskýho panáčka mám na plakátu z Brava, takže to mi bohatě stačí. :D -
Re: Re: Re: Re: Re: :D :D :D
Teplý hovno si nadhodila ty. Takže si je zase odvez, přistav si hovnocuc a do práce. :D -
Nehádej se :D Moudřejší ustoupí, takže já dobrovolně ustupuji. :o)
Jede jede Kačka, Jede jede do Rokycan. :D -
Re: Re: Re: Re: Re: :D :D :D
Míšo: to vidím xDDD .... Michale co máš furt s těmi teplými hovny?! :D ... Ony nemůžou za to, že se mají rádi a padají do stejné kanalizace a stejného hajzlu! :D -
Já řekla, že se na to vyseru! :D Tys pak řekl at ti to pošlu!! :D