Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

:o)

Kačko, ty už si se někdy na kole vymlela? Já jsem teda už pár kopřiv projel. :D Se přiznám.
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky :-))))

xDDDD .. ano, co bych pro tebe neudělala, že? :D:D:D .... Pro otecka :D:D:D
  • kvatro

Já ti dám koříčenek. :D No podívejme se, ty by si za mnou šla do špitálu? To je
    od tebe srdečné. :o)
  • vterinka

no, nebo ten koříneček xDDDDDD ...... nejsem zlomyslná! D: Já jen říkám, co se může stát! :D Jako, ne že mě poslchneš a zjá za tebou budu lítat po špitálech! xDDDDDDDDD
  • kvatro

Dírečka z kopečka, nebo nějakej kořen a už se válim v kotrmelcích a kolo se mnou. :O) Že ty mi to přeješ? Abych se někde vymlel. Si zlomyslná. :D
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Ahojky :-))))

To ne, ale stačí nějaá dírečka z kopečka a jsi namletý nato tata xDDDDDD ... super, děkuji za info :D:D:D

Takže to je ten příběh jo? Tak to už se těším!! :-)) ... Hoven plné zuby? Ty jsi nechutný! :D:D:D
  • kvatro

Re: Re: Re: Ahojky :-))))

Si myslíš, že to kolo spravuju jako Pat a Mat? Potom bych se na něm možná někde vymlel. :D Budu tě inforomovat, jestli jsem přijel z cyklovýletu vcelku.

Příběh bude jak jistě víš až 25.6. A ujišťuji tě, že na včerejší téma to nebude. Hoven mám plný zuby. Hm... To je nechutný :D
  • vterinka

Re: Re: Ahojky :-))))

Aha, tak to máš super! :-) .. a kde bereš tu jistotu, že se na něm i tak nevymeleš? :D:D:D .... Jůů příběh? a kdy bude? ... Už se nemůžu dočkat!! :-))) ... a nepřekvapilo by mě, kdyby byl na včerejší téma. :D
  • kvatro

Re: Ahojky :-))))

Ahoj Kačko. Dneska se mám dobře. :o) Vstával jsem v 11 hodin. Potom jsem byl ve sklepě dát do pořádku kolo. Provést takovou drobnou údržbu. Příští týden mám v plánu na něm někam vyrazit, tak abych si někde nenamlel. :D Jinak vše při starém. Chvilku jsem tady nebyl, psal jsem příběh. :D
  • vterinka

Ahojky :-))))

Ahojte všichni, teda zatím Míšo st. xD Jak ses dneska měl? Dělals něco zajímavého? .. U mě je vše při starém.
  • vterinka

Re: Re: Re: :o)

To jsem ráda teda xDDDDDDDDD
  • vterinka

Re: :o)

Škoda :-( .. Tak se měj krásně, dobrou noc, ahoj :-))) ... zítra ;-)
  • kvatro

Re: Re: :o)

Pozdě ale přece, mě nic neunikne. :o)
  • kvatro

Dneska už tady budu končit. Takže ahoj Kačko, měj se hezky a dobrou noc. Snad zase zítra.
  • vterinka

Re: :o)

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD sis brzo přečetl teda! :D .... bonzáku! :D:D:D
  • kvatro

Ta Kačka si snad nedá pokoj: "Bý u mě, tak tě biju!!! :D .. a hážu po tobě teplé hovna! xDDDDDDDDDD"

Už mě chce dokonce i bít! To už je moc. :o) To si budu pamatovat a řeknu to tvojí matce Míše.
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Tss...

To jsem neřekla .... ale tak třeba ... mi se to zdá jako dobrý nápad, ta posloupnost a gradace a tak ... taky jsme nečekala, že to bude takové, jakože jedna holka mi napsala "WOW ♥" .... tak to jsem fakt nečekala ... tak jsme si říkaal, že bys mohl ocenit nápad a tak ... ale ok, nebudu to už řešit. :-* .... já jsem sice taky upřímná, ale když vím, že tomu člověku to udělá radost, tak mu to pochválím, ale to po tobě nechci, chci abys byl upřímný. :-*
  • kvatro

Re: Musím :((

Ahoj Míšo, měj se krásně. Zase se tu někdy ukaž.
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Tss...

Ještě řekni že jsem ti nikdy Mira nepochválil. Ty tvoje videa na YT se mi třeba líbí. To jsem ti i psal.
    Ale nějakej Miro na googlu to mě prostě nebrere. Promiň, že jsem to tak napsal, ale já už to tak dělám. Prostě jedna z mých špatných stránek. Moje snaha být upřímnej je vždycky potrestána. :o)
  • vterinka

Re: Musím :((

To je škoda :-( Kdy se tu zas objevíš? ... Pááá :-***

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit