-
Re: Re: Re: Re: Tss...
No poznala .. a víš jak ty to můžeš poznat u mě? ... Když nepíšu smajly ... viz. můj příspěvek nahoře .. ta slohovka, to poznáš! ;-) .. Protože já ji mám taky dost blbou! :-( -
Musím :((
Lidičky, já musím jít ahooj :)) -
Re: Re: Re: Tss...
Neměl jsem OK náladu, tak si to poznala, no. :o) Já to u tebe teda nepoznám, u Míši třeba jo. :D -
Paní Bir-Nošková čekala, že i když to nejsou tví miláčci, tak řekneš, že je to pěkné, že se ti to bude líbit a neeeeee ty děláš jak kdybys je vůbec neměl rád! ... Mi taky když někdo něco pošle a mě ty lidi nezajímají, tak řeknu, jo máš to hezké nebo tak .. protože se mi to líbí, jen z toho nemám vánoce, ale řeknu, že se mi to líbí ... néééééé tobě se to nelíbí! páč to není Avrilka!
A ty se Míšo nesměj! :D -
Re: Re: Re: Re: Tss...
Jak vysoký to vůbec není vysoký, mohla sem říct do 100 nebe ... buď rád že chci jen do toho 7. :D :D : :D :D :D -
Re: Re: Tss...
V klidu, je piš co si myslíš, ale jde poznat, že nemáš ok náladu. :D -
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D -
No to máš něhjaký vysoký požadavky. :D To nevim jestli splnim. :D -
To víš Míšo, pan Fišer mi poslal video, který mi nic neřiká, a pan Fišer to ví, že z toho nebudu mít Vánoce. -
Na strop ti sere bílej tesák, já chci chválu až do 7. nebe ... :D :D :D :D Ale klid já mám pořád happy náladu :D :D -
Re: Tss...
Příště ti to Míšo vychválim až na strop. :o) Jsem jenom napsal co si o tom myslim.
Ale blbost, fajn příběhy máš pořád. Jenom tenhle byl jiný, ale to neznamená že byl špatnej, to jsem neřek. :D -
Re: Tss...
Míšo, Michal má dneska rýpavou náladu, bacha na to! Budu do smrti litovat, že jsem mu poslal google RD video!!! .... jo ten byl super! xD -
Re: Re: Re: Re: Re: Jááááááj :D :D :D
ha ha ha xDDD -
Re: Re: Re: Re: Re: Jááááááj :D :D :D
Tak ty toho nenecháš?! :D:D:D ... mám i foto na fb, ale to sis jaksi nevšiml ... jsi zlý!!! Kluci ti nic neudělali a ty proti nim tak jedeš!!! .. Vím, ž bych tě měla ignorovat,a le to nejde! ... Bý u mě, tak tě biju!!! :D .. a hážu po tobě teplé hovna! xDDDDDDDDDD -
Re: Re: Re: Re: :D :D
No to máš pravdu, že u nás se to dycky nějak rozjede! xDDDDDDD ... tak to nejde tě v tomhle nepodpořit! xDDDDDDDD -
Tss...
Já ti dám že to moc velká legrace nebyla ... :D :D No tak fajn nebyla no ... :D Ale asi už mi došli fajn nápady a už nemám takový fajn příběhy jako dřív, nejlepší byl ten Cirkus jak sme si sháněly u Avril nimrusák 1700 ten se mi asi povedl nejvcí :D :D :D -
Re: Re: Příběh
nééé dobré to je! :DDD -
Re: 2. ČÁST
Pěkný příběh, to se ti Míšo povedlo. Moc velká legrace to teda nebyla. Dobře se ten příběh čte, zajímavý téma, já jsem se bavil. takže za mně výborný. :o) -
Re: Příběh
Fakticky?? :D :D A mě se to zdá nic moc ... na dnešek ... :D -
Příběh
Míšo, to je síla! xDDDDDDDDDDD ..... Fakt super! :D:D:DD