Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fifinka7

Re: Re: !!!

přidávám se k názoru "Já".....dřív jsem sem taky chodila pořád, je to už fest dlouho....předmětem diskuzí byly jenom a pouze novinky o Avril (byla to dobrá diskuze až do chvíle, než se kdosi rozhodl založit společný blog o Av, myslim, že se jmenoval thebestdamnněco, nepamatuju si to přesně), pak sem začali chodit nový lidi a během jednoho roku se to tu změnilo v naprostou pakárnu....myslela jsem, že se tu dá rozumně bavit, ale asi ne.....myslim, že jste naprosto nepochopily, k čemu takovýhle diskuze jsou (rozhodně ne k dementnim příběhum bez hlavy a paty), to, co tu předvádíte nikoho nezajímá, možná tak skupinku vás, pěti (nebo kolika) dementů....jsem ráda, že tenhle názor nesdílím jenom já, ale i pár dalších lidí, s kterými si píšu do vzkazů....takže neřikejte, že to nikomu nevadí!!
  • kvatro

Re: Ahooooj !!! :)

Ahooj Míšo :) Se máš, mně prázdniny nezačínaji. Ale jakto, že budeš muset zase vracet počíta? vždyť ti mělo to zaracha už skončit, to je nespravedlivý :D Jinak ta SMS, to byla maličkost, napsal jsem ti ji protože vim, že ti i krátká SMS udělá radost.
    Já se mám dobře, teda dneska už dobře, ale to se o včerejší noci rozhodně řict nedalo :( Já mám na prázdniny takový plány, to by si koukala :P Pokud pojedu ještě někam jinam na výlet, tak sem hodim cestopis.
  • puspuspusinka

Ahooooj !!! :)

Konečně PRÁZDNINY !! A já mám počítač :)) ... Hurááá :D :D Ale pořád ho budu muset na večr vracet :// Fakt trapný ... to mě naštvalo ... :(( Ale už ho mám aspoň nomrálně :))
    Jinák díky Míšo, že ses ozval a napsal mi smsku ... :))
    Byla jsem fakt v háji a dcl pořád jsem, ale mám u sebe přátele, kteří mi pomáhají ... :)) Jsem s nima až do večera venku a snaží se mě dostat ze všech svých problémů ... doma už potom jenom brečím ... :( :) ... ale už jsem skoro v pohodě aspoň doufám... :)) No a jak se máte vy?? :) Jaký máte plány na prázdniny? :))
  • thenilly96

Re: Pitomosti

omg to je uplna kravina, proc by sem k Deryckovi vracela kdyz je zasnoubena s Brodym?
  • alliet

Pitomosti

http://www.jenproholky.cz/drby/co-s e-deje/2887-foto-dne-avril-se-vrati la-zpet-ke-svemu-ex
  • vterinka

Re: !!!

Máš s tím problém?! Si jdi na jinou diskusi! ... Navíc nás tu kdysi bylo víc, ale né všichni tu mají čas chodit. Tohle není jediná diskuse, na které si přátelé píší. Stejně tu nechodíš, jen teraz tu přijdeš a budeš tu dělat vítr! Je to naše věc a jak vidíš, tka to nikomu nevadí! Máš x jiných diskusí o Avril, tak si jdi tam!
  • !!!

Neřekla bych, že tahle stránka je určená k tomu, aby si z ní dva idioti dělali chat! BTW: Avril, seš super =)
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Smile

Prosím? :D Sprostáku :D
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Týjo, tak to je fakt husté! :D:D:D
  • kvatro

Kolaborante :D
  • kvatro

Před sedmi lety jsem rozflákal zrcadlo, no. Takový to velký v koupelně. Stane se, ale těch keců na to. "Jaktože tohleto, támhleto... Proč nedáváš pozor..." :o) Schválně jsem si zapsal kdy to bylo abych mohl odpočítat sedm let :D
  • vterinka

To si piš že se ho budu zastávat xDDDDDDDDD
  • vterinka

Jo jo, konečně si sedlo i na tebe. :-) Týýjo, tys rozflákal zrcadlo? Tak to je maras, ale možné to je! :D:D:D .... Hej to není vůbec špatný nápad!! Díky za tip xD Měla bych ho realizovat! :D:D:DD
  • kvatro

To sem ti zapoměl říct. V úterý 28.6. jsou tady v O2 nějaký Heavy-Metalisti. Judas Priest nebo jak se to jmenuje. :o) A zase budu u toho. Do Prahy to máš "kousek", tak se můžeš přijet podívat. :D
  • kvatro

Ještě se ho zastávej Fejsbuka jednoho. :D
  • kvatro

No tak náhodou si sedlo štěstí i na mě. :o) Nebo o bude možná tim, že mi minulej měsíc vypršelo 7 let smůly od rozbití zrcadla. :D Tomu ale nevěřim. :o)
    Jo dělej sekuriťačku Mirovi, jak tam přijdou ty dvě pipky z Havru, tam je vemeš a vyhodíš za hrazení. :o) Začni taky navštivovat posilovnu.
  • kvatro

What The Hell – část první – Vánoce, vánoce přicházejí

Je 24. prosince roku 2011, Štědrý den. Je velmi chladná a mrazivá noc. Kačka ještě na poslední chvíli byla nakoupit dárky pro rodinu a svoje přátele. Kačka koupila pro Brodyho k Vánocům desatero nových trenclí, ale protože Brody neměl rád, když mu někdo dává k Vánocům oblečení, přikoupila mu ještě Kačka pár rachejtlí. Má v plánu do nich nacpat dynamit. Brody bude mít na Silvestra leteckej den až mu to bouchne a bude mu hořet koudel u prdele. „Brody ty můj poklade, jak hluboko tě zakopat.“ „Dynamit ti dává křídla“, směje se Kačka pod vousy, na nádraží v Kunčicích, z kterého jí za pár minut odjíždí vlak do Frýdku-Místku.
    „Vážení cestující, ke druhému nástupišti přijíždí vlak číslo 3154 společnosti ČD = Čistota-Dochvilnost. Ve směru Frýdek-Místek, dál už vlak nepokračuje, protože pan strojvedoucí nasával. Děkujeme za pochopení.“ Ozývá se z rozhlasu na nádraží.
    Jen co Kačka nastoupila do vlaku, obula se do ní jedna stará škatule. „Děvenko, proč za sebou nezavíráš dveře?! Máš snad v prdeli voj? To máte doma místo dveří korálky, že tě nikdo nenaučil zavírat? „
    „Pakuj do píííííče“, povídá Kačka babce. „Tyhle starý lidi, to je pakáž, to je strašný. Jejich jejich revírem je Kaufland, jejich tempo je vražedné, smrdí 24 hodin denně – důchodci.“ Pomlouvá Kačka.
  • kvatro

What The Hell – část druhá – Dceřina kletba

Když vlak zastavil na nádraží ve Vratimově, kde ta stará dáma vystupovala, vzala Kačka tu babku za kabát a naučila jí lítat. Babka zasvištěla pod kola projíždějícího nákladního vlaku. Taška na kolečkách letěla hned za ní. „Rachna kachna, ta ale letěla.“ Říká si pro sebe Kačka. V tuhle dobu, ještě vůbec netušila, že se bude potýkat s tajemnými silami. Hned potom, co se Kačka vrátila na své místo, kde seděla. Babka, která měla být už na sračky, byla na tom samém místě jako předtím.
    Kačce spadla čelist, „Jakto? Jaktože je ta babka pořád tady, vždyť má být….“ Babka se podívá na Kačku a povídá: „To čumíš co? Já jsem totiž kouzelná věštkyně a pracuji ve službách samotného pekla. Se zlou se potážeš, to ti povídám.“ Babka se dotkla Kačky vrbovým proutkem a uvalila na ní kletbu. Babka se potom proměnila v popel a zmizela. Kačka si s tím hlavu neláme. „Už mi asi hrabe“. Za pár chvil zastavil vlak v Lískovci u Frýdku. Všechna světla ve vlaku zhasla. Tma jako v Brodyho prdeli. Kačka už má teplý bobky, co se bude dít dál. Nic se neděje, a vlak pokračuje dál, ovšem ne obvyklou trasou. Vlak odbočil na už dávno nepoužívanou starou vlečku k uhelnému dolu. Dveře ani okna nejdou otevřít, to aby se nikdo nedostal dovnitř ale ani ven! Scéna jako z amerického hororu. Kačka lítá po vlaku jako splašenej prérijní kojot.
  • kvatro

What The Hell – část třetí – Highway To Hell

Odříkávání modliteb nějak nepomáhá. Vyzkoušela už Ježíše Krista, Buddhu, Alláha i Mira Šmajdu. Všichni čtyři se na ní s pomocí vykašlali, slušně řečeno.
    Skála před vlakem se otevírá jako použitím potterovské hůlky, vlak zajíždí do útrob té pekelné hory. Sjíždí z prudkého kopce, trvá to celou věčnost, až se nakonec zastaví. Na Kačku už tady v pekle čeká horda rohatejch. „Tak už nám přivezli dalšího hříšníka“, povídají si mezi sebou. Dva čerti nastoupili za Kačkou do vagónu. Rohatí na Kačku: „Ta likvidace tý starý škatule, pardon naší Věštkyně. To byl tvůj poslední hřích. Všechny svoje prohřešky si tady budeš muset opracovat!“
    „Tak jdeme holoubku!“Povídají rohatí strážníci Kačce. „Proč? Já jsem ráda že sedim.“ Protestuje Kačka. „To se ještě nasedíš“, povídá rohatej.
    Kačka se teď bude zpovídat ze svých hříchů, přímo u nejvyššího Lucifera. Právě teď čeká v čekárně před jeho kanceláří. „Další“ ozývá se z kanceláře. Kačka je konečně na řadě. „Ták paní Fišerová, tak mladá a už v pekle?“ „Já sem nic neprovedla, ta babizna smradlavá si o to vyloženě řikala, tak jsem jí vyslala pod vlak, no a co?“ „Jdu si pro Vaši složku a pro seznam hříchů.“Povídá Lucifer. „Mám Vás tu víc. Hronková, Kumarová, Koštialová, Františka Koudelková a Fišerová.“ Á tady, až na konci, to bude tim že jste chodila pravidelně do kostela, měla jste tam ale chodit víc.
  • kvatro

What The Hell – část čtvrtá – Když jsem já sloužil….

Lucifer drží osobní kartu Kačky. „To jste vy na tý fotce?“ „Že se ptáš rohatče, to jsem já, jsem hezká co?“ Říká Kačka. „Ano jste hezká, ale jak záchodová deska.“ Povídá rohatej. „No vidim že jste se činila. Máte na kontě 754842 prohřešků. To vidim na takovejch pár stovek let u nás. Teď s Váma vyplnim přihlášku do pekla.“ „Na to ti sere pes ty kojote ušmudlanej.“ Povídá Kačka, která právě ostře pustila to doho pekelníka.
    Nakonec ale vzala Luciferovo péro, a psala:
    Titul: Přebornice prvního stupně v lektvarech a hubení skunků Brodyho trenkama.
    Jméno: Kačka Blátotlačka
    Příjmení: Hovnotlačka Fišerová
    Celoživotní úspěch: Zlikvidování Brodyho paličkou na maso.
    Poslední neúspěch: Způsobení výbuchu ve školní laboratoři.
    Nejvíce emotivní zážitek: Brodyho pohřeb (obrovská radost)
    „Jo a ještě mi tam připiště, že ten výbuch v laboratoři jsem udělala úmyslně. A že ten letící kahan měl urazit učiteli kebuli. Se nedivte, chtěl mi dát pětku na výzo.“ Lucifer nic neřiká, jenom nevěřícně kroutí hlavou.
    „Za chvilku si pro tebe přijde hlídač Míša st., Kterej s tebou zatočí…..
    ….. chodbou doleva do dílen. Tam budeš 210 let makat jak šroub. Budeš šít na zlatém kolovratu svatební košile. Ale neboj se nebudeš tam sama, budou tam s tebou šít všichni čerti. Ve volném čase můžeš spísat Čert a Káča, druhý díl. Ha ha ha háááá.“

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit