-
Re: Re: Re: Re: Wild Rose !!!!!!!!
Cooo?? Avrilka má jako úplně nový songy?? Já myslela že myslíš, jako nějaký vylepšení těch z GL instrumentální... asi sem to trochu nepochopila... ale jako úplně nový songy, ty sem neslyšela :(( A stejnak mě teď nejde net... takže stáhnout odněkud taky nemůžzu... tak mi zbývá jediný... prosíky... :D
Prosím prosím prosím prosíííím pošleš mi to taky na e-mail?? :))
pudink.jarda@gmail.com
Proos -
Re: Re: Re: Wild Rose !!!!!!!!
Bylo to: Gone, Complete Me a Candy. A Gone je z těch věech nejlepší. :o) -
Re: Re: Wild Rose !!!!!!!!
No jasně že slyšela !! Slyšela jsem všechny instrumentální verze... :D :D
JAký že to byly písničky?? :D :D -
Re: Wild Rose !!!!!!!!
Tak jsem sem taky po dlouhý době zabruslil :o)
No myslim, že já tu Wild Rose kupovat nebudu, teda vim že nebudu :D Ale na ten videoklip si rád počkám, už aby byl.
Už si Míšo, slyšela instrumentální verze těch třech nových písní od Avril? Kačce sem to musel posílat emailem, páč z YouTube už to smazali (Kačka je ostuda, nesleduje novinky) :D -
Wild Rose !!!!!!!!
Jooooooooooooooo, konečně! K narozkám si jí koupím :D. Jinak už se šíleně těším na ten novej videoklip :)) -
AvrilOnline.org - Forum
Stránka AvrilOnline.org si pro vás připravila úplně nové FÓRUM, které je nainstalované přímo na našem hostingu. Připravili jsme si pro vás nové vyzbrojené témata, proto neváhejte a ZAREGISTRUJTE SE JAKO PRVNÍ ZDE - http://avrilonline.org/forum/ucp .php?mode=register! -
Re:
co to je za kravinu :D:D:D:D:D:D ja z toho nemuzu :DD -
To znáte? :-D http://www.youtube.com/watch?v=Hhab 6uBFeY4
-
Re: Re: Re: Ahojík
Tak já půjdu s tebou a nebude to tak blbé. :D:D:D:D -
Re: Re: Re: JO
Míšo, asi tak. :-))))
Fakt jo? xD Tak u toho chci být! xDDDDDDDDDDDD -
Re: Re: Ahojík
Já teda směr drogerie nepůjdu. Nebo možná jo, ale jenom vyzkoušet "tu božskou vůni" :D Nesmí mě však nikdo vidět, že to tam zkoušim. :D -
Re: Re: JO
Tak jestli bude klip k Wish You Were Here, stejně dobrej jako ten k Smile, tak to se máme opravdu na co těšit. :)
Jo a ta vůně, na tu už taky nedočkavě čekám. :D Čekám až mi přibude třetí do sbírky k BS a FR. :D :D
Každej večer když jdu do práce, tak si je na sebe všechny naplácám..... -
Re: JO
No paráda!!! :-)))) to je novinek! a klipů .... prvně TP, pak RD a ted i Avril! :D -
Re: Ahojík
Jéééééééé tak to je bezva! :-))))) .... Už se těším, ale nwm jestli si ji koupím, ale čichnu si určitě! :D:D:D -
JO
Jo a třetím oficiálním videoklipem desky GL bude Wish You Were Here !! Máme se na co těšit ... !!! Obojí jak vůně tak i klip by měli být na konci srpna !! :)) -
Ahojík
Nevím, jestli už to víte nebo ne, ale Avril bude mít již v Srpnu svojí 3. vůni zvanou Wild Rose, už je i první fotka k photoshootu a bude stejná jako FR jenom oranžovo růžová ... :)) Hrozně moc se těším podle toho co v ní bude tak bude vonět fakt božsky a hlavně že u nás v ČR bude už v srpnu v prodeji takže směr drogerie všichni ... :D :D :D
Dyžtak víc ne mém blogu jestli se chcete podívat :))
http://my-little-world-org.blo g.cz/1107/wild-rose
Mám tam i nový photoshoot Avril k videoklipu SMILE .. :D -
Re: Ahooooj !!! :)
Ahojky Míšo, to jsem ráda, že už ho máš konečně, ale škoda, že ho zas musíš vracet. :-(((
Jsem ráda, že máš u sebe přátelé, kteří ti pomáhají! Doufám, že co nevidět bude vše ok! :-**
Mé plány na prázdniny. No ted tu mám kámošku, takže jsme ted spolu. V půlce prázdnin chci za kámoškou oslavit její 18. Na konci prázdnin chci na koncly, jinak nic. Jaké jsou tvé plány? -
Re: Re: Re: Re: !!!
Souhlasím s tebou Míšo! Já už se k tomu nevyjadřuju, páč bych musela být sprostá! ... Není to jediná diskuse kde se neřeší daná osoba, tak nechápu, co se řeší! S takovými řečmi jděte někam!! Nikdo tu na vás není zvědavý!! .. a když se vám tu nelíbí, tak jděte na jinou diskusi! Nazdar -
Re: Pitomosti
V tom odkazu jes sice napsáno "jenproholky" ale dovolil jsem si tam nahlídnout. :D
Samozřejmě že je to kravina. Avril se sice s Deryckem rozešla, ale to neznamená že se potom dál nemůžou spolu stýkat, pořád jsou si velmi blízcí. Tak proč ne. Akorát bulvární plátek z toho udělá, to co to neni, uměji akorát pomlouvat a shánět drby. Nedá se věřit všemu co píšou. Takhle si každej kdo vtom nemá trochu přehled, řekne že Avril Brodymu s Deryckem zahýbá, na to ten článek totiž naráží. -
Re: Re: Re: !!!
Tak na tohle už nemůžu nereagovat. Od tebe bych to fifinko nečekal, kdo je u tebe dement, je to od tebe sprostý tak buď radši zticha! Já zase naprosto souhlasím s Kačkou.
Věci se mění, i tahle diksuze, i lidi na ní, chodí sem jiní. No a co? Rozumně se tu bavit dá. Ale bavit se jenom o Avril, nevim nevim jak dlouho Vám to vydrží, obzvlášť když album už je vydaný. Tak co tu chcete řešit, o čem diskutovat?
To co tu předvádíme, řikáš nikoho nezajímá, tak proč sem vůbec lezeš? Akorát tu děláš dusno. Na plno jiných ostatních dikuzích se taky nepíše jen o té osobě, u které je ta diskuze. Zase kecáš kraviny.