Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :D :D

Ujišťuju že nechtěl!!!
    Mě bys FAKT slyšet nechtěl!!
    Sice sem měla na hudebce vždycky jedničku a ze zpěvu jsem byla nejlepší a ségra tvrdí že zpívám dobře, ale já si myslím svoje a podle mě zpívám jak když taháš kočku za vocas !! Prostě děsně !!! :D :D :(
  • puspuspusinka

Re: :o)

A proč by mě to mělo nasrat?? :D :D Hraje tam sice Nessy, ale jinak mě ten film absolutně nebere... myslím, že to bude kravina... jakmile jde o zbraně a tohle tak nechci to vidět!
    Jediný proč bych se na to koukla je Vanessa a Emily, jinak mě to nebere!
    Ale uží si to :D :D
  • kvatro

Re: Re: Re: :D :D

Já nevim jak zpíváš, ale to bych chtěl fakt slyšet.:D Ale já jsem učiněnej pavaroti, to zatim nevíš. :D :D
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: ?

Moooc vtipný, až na to že tu máme 10 chalup a to je všechno, potom akorát tak velký ... no myslim že si domyslíš co... :D :D
  • kvatro

:o)

Teď tě Míšo asi naseru. Pokud si to ještě neviděla. Právě se mi dostáhnul Sucker Punch a večer se na to podívám na DVD.
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: ?

Tak vcelku to chápu. To budou ty datové limity. Ty jsme měli taky. Stačilo změnit poskytovatele z Internet PB na UPC. Ješětě k tomu přes kabelovou televizi. Ale problém je u Vás, že vy si na vesnici myslim nemůžete vybírat poskytovatele. Choď na internet do knihovny v Křepicích. :D Je to hned vedle toho hypermarketu. :o) Co tam máte.
  • puspuspusinka

Re: Re: :D :D

No sice zpívám jak vrata od chlíva ale ty mi to nemáš co vyčítat když si mě ještě neslyšel zpívat ... :D :D A hádám že ty taky nejseš zpěvák světa... :D :D :D
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: CD

Nene Je to hroší :/// na druhý straně SP je Robík Pattinson, takže je to v řiti... :D :D Nemůžu si dát oba dva, ale jasná volba pro Simple Plan, Robíka už mám x-krát :D :D
  • kvatro

Re: :D :D

:D :D No to víš legrácky, na to mě užije. :D
    Já vim umíš zpívat jako vrata od chlíva. :o)
    A ještě jsem zapoměl dodat, že ten obalovej materiál z toho co jsem ti poslal, musíš poslat zpátky. :o)
    Poštovný za expresní službu a balný ti taky napálim, to se prohneš. :D :D
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: ?

No vysvětlit to můžu, ale nezaručuju ti, že to pochopíš... :D :D :D
    Takže my máme internet, co má vždycky od 8. 8MB rychlost, no jenže nám neřekly když jsem to kupovaly že se to vyčerpává, takže my máme dycky kolem 1. v měsíci totálně pomalej net a nejde skoro nic otevřít, no a tak čekám vždycky půl hodiny než se načte jedna posraná stránka a nevýho toho je, že pošta na emailu ti nejde otevřít absolutně vůbec nejde ani nic stahovat a obrázky se načítají 15-20 minut... takže totálně v piči... ://
    Máme to super net co? No a když si stáhneš jeden jakej koliv film nebo jedne díl seriálu tak ti enjde internet absolutně vůbec celej měsíc !!! Takže já se nemůžu ani moc dáívat na videa a už vůbec nic stahovat písničky a videa abych to moc nevyčerpávala :(( Takovej super net máme my !! Debílní UFON :(
  • kvatro

Re: Re: Re: ?

Přičaruj tomu e-mailu na ksicht podobiznu Lady Gaga, to by měl být dostatečný trest. :D
    A jaktože ti to nejde?
  • kvatro

Re: Re: ?

Nejde ti net, tak jakto že seš tady? :D To mi musíš vysvětlit, ať sem zase trochu chytřejší.
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: CD

Ale prdel by byla kdyby byla na druhý straně toho plakátu se SP. :D Jako to bylo s Avril, na druhý staně jsou ti kojoti Rosemaid. Tohle si ale Kačka nikdy nesmí přečíst. :o)
  • puspuspusinka

:D :D

Ale vyprskla sem smíchy z toho tvýho textu k tomu :D :D :D A na podpis, ti víš co... ten ti dám, až ze ě bude slavná zpěvačka !! :D :D Takže asi nikdy... i když nikdy neříkej nikdy... ale ze mě zpěvačka 100% nebude :D :D
  • puspuspusinka

Re: Re: ?

A už jsem se fakt ale fakt naštvala! Teď budu asi čarovat a přičaruju tomu e-mailu něco hnusnýho na ksicht... :// Jááá se z toho po**ru... !!! :// :D
  • puspuspusinka

Re: ?

Nic. Říkala jsem, že mi nejde net, nevím jestli se mi to vůbec povede otevřít, zápasím s tím a furt nic. :// :(
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: CD

Cože??? NIKDY §!!! Ewu Farnou NIKDYYYYY !!!!!!!!!! Tu mít na zdi tak tu zeď vyhodím z okna i s tím oknem... !!!!!!!!
  • kvatro

?

Míšo, co řikáš na ty nový písničky, co jsem ti poslal?
  • kvatro

Re: Re: Re: CD

Tak teď jsem tam byl. Já ale myslel, že už to neni mezi Avril Britney takový. Prootže o tom už článek byl taky.
    Něco jako, že už jí tolik Britney nevadí.
    Ale takhle je to dobře, jako dřív. :D

A máš tam taky plakát Ewičky Farný, ten si vylepíš hned vedle SP. :D :D
  • puspuspusinka

Re: Re: CD

Tjn ...
    No tohle bravo co vyšlo teď... tak di na www.bravo.cz a tam si přečti článek o Avril aby sis ho nemusel kupovat, já si ho došla koupit kvůli plakátu Simple Plan :D :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit