Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

Re: CD

Avril neni jako Eminem. Ten totiž, ty písničky co má, ty se daji napsat jedna za tejden. :D Proto může mít album třeba každej rok.
    Já nevim ale jaký Bravo myslíš. Za celej život jsem si koupil jenom jedno Bravo a to, v kterym byl plakát Avril :D To bylo někdy v červnu.
    Avril nechtěla být nikdy jako Britney, takže v tom případě se nemůže věnovat jenom hudbě. A ještě k tomu když má čas se věnovat vůním, hadrům tak proč ne. Ale tu charitativní činnost oceňuju asi nejvíc.
  • puspuspusinka

CD

No to asi akždej,... ale jako kdyby byla jako Eminem a každej rok měla nové CD, to by bylo taky super, ale nevim jestli si četl článek v Bravo, ale Avril se nechce věnovat jenom hudbě, že prý být jako Britney pořád na žebříčkách a pořád jenom zpívat by nechtěla, má ráda když může dělat víc věcí anjednou, vůně, oblečení, charitativní akce a pomoc, a k tomu i hudba, ale jenom hudba by prej nebylo nic pro ní!
  • kvatro

Re: Re: Re: 5. ALbum :D

Kdyby to bylo za měsíc, já bych byl maximálně spokojenej. :D
  • puspuspusinka

Re: Re: 5. ALbum :D

Klidně za měsíc!! :D :D :D :D :D To by byl ale asi fofr :D
  • kvatro

Re: Re: Re: :o)

Nemáš zač. :D
  • kvatro

Re: 5. ALbum :D

Já se teda těšim už teď, Prootže vim, že bude skvělý. Stejně jako jsem to věděl o čtyřce.
    Ale mohlo by vyjít třeba už za ty dva roky, klidně. Pokud to zase nebudou zdržovat ty kojoti z nahrávací společnosti.
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :/

No tak už to chápu, taky mám asi dlouhý vedení. :D Akustická je teda jenom s kytarou. Díky za vysvětlení. A už jsem chytřejší.
  • puspuspusinka

Re: Re: :o)

Jo a DĚKUJU !! :) ;)
  • puspuspusinka

Re: :o)

Ju. OK :D :D. Pošli to po jednom ;) :D
  • kvatro

:o)

Do frasa. Zase se to seklo. Pošlu ti to, ty písničky po jednom. :D
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :/

Akustická je celá písnička jenom s kytarami a normální tam máš hafo nástrojů který tam má být... a akustická je jenom na kytaře :D :D Proto akustická podle názvu kytary Akustická Kytara :D :D Kapiš to? :D :D
    Tak sme si každej vysvětlily něco a sme o něco chytřejší ne? D: :D :D Apsoň já jo :D
  • kvatro

Re: Mail

Takže puspuspusinka@seznam.cz už teda nemáš? To kdybchg tam náhodou něco poslílal, a bylo mi divný že to nikdo nečte. :D
    Tady pořád kecám a skoro jsem ti to zapoměl poslat. :D
  • puspuspusinka

5. ALbum :D

Míšo, to neříkej vůbec 2x :D :D :D 5. album, mohla bych se na něj začít těšit, a nakonec na něj budu čekat další 3 roky... D: :D :D :D
  • kvatro

Re: Re: Re: :/

Instrumentální je bez hlasu, jenom nástroje.
    Ale třeba já si pletu akustický verze s těma normálníma. To nevim jakej je v tom rozdíl. :D Akustický maji možná míň hudby na pozadí.
    Do kouta ne! :D Kačku jsem poslal za dveře, a už je tam hodně dlouho. takže tam! :D
  • puspuspusinka

Mail

Já mám jenom 2 tenhle a ještě jeden na gmailu, na seznamu už e-maily nevedu... :D D: :D :D
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Wild Rose !!!!!!!!

Co to máš Míšo za e-mail? pudink.jarda ten ještě neznám. :D
    KOlik máš těch schránek? Asi jako mi dole na chodbě v paneláku. :D :D
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Wild Rose !!!!!!!!

Na net unikly instumentální verze třech nových písniček, jestli budou na pátém albu nebo kde, to nevim. Normální verze, nazpívané, zatim nejsou.

MInule jsem ti chtěl poslat celý album GL. Ovšem s Elis jste si to obstaraly samy. Takže si zavolej zásilkovou službu Elis a spol. Ta ti to pošle. :D
  • puspuspusinka

Re: Re: :/

Ahááá... sorry já to nepochopila..: :D :D Já si pletu instrumentální a akustický :D :D verze
    sem to debílek no :D :D
    Už běžím do kouta :D :D :D
  • kvatro

Re: :/

Míšo, Míšo. Ty máš asi bohatý rodiče :D Ti koupili dlouhý vedení. :D
    Psal jsem přec, že jsou to instrumentální verze, takže to žádnej text nemá. Proto nejsou ani na karaoktextech.
    No běžte s Kačkou do kouta nebo za dveře. :D
  • puspuspusinka

:/

Sem hledala na karaoketextech texty těch nových songů, jsem myslela, že bych si aspoň přečetla o čem jsou, ale tam je nemají :(( Takže nemám ani texty ani písničky, to sem to dopracovala, zase se všechno dovím jako poslední... přiznávám jsem enhorázná OSTUDA ... :D :D Jako ta Kačka :D :D :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit