Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky :-)

Já už to ale dovolené mám! :D jedem autem! :D ... a na Míšu mi nešahej! :D Já ho mám ráda a chtěla bych na něj, ale to by musel být před Mirem ...
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky :-)

Do Vrbna to máš dost daleko teda :O) To se modli aby tě tam pustili.
    Kdo by taky chodil na Michala Davida, to je takovej Mamrd :o)
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Za ty pizdy nehorázné a debilní kecy, mi to stojí!!!
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Ahojky :-)

Bože to jsou svině! ... a take kidy at si strčí do prdele! :D:D:D .. No čeká vím a bojím :D ... no to se pozná jestli mám nervy ze železa. :D:D:D ... Tohle bych si asi nedovolila. :D Nevím .... Jo jedu :D:D:D .. 25.6. do Vrbna pod Pradědem .. bude tam i Michal David, ale toho neuvidím, páč je hned po Mirovi a to už budu mít jiné starosti! :D:D:D
  • kvatro

Hodně, budeš se muset pořádně plácnout přes kapsu. :)
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Bravo

já taky, už o půl sedmé, spíše před, ho budu mít ... já se zblázním blahem!!! ♥♥♥♥
  • vterinka

Re: Re: Re: :o)

si hnusný!!!!! :D ... na tom nic zajímavého není!! :D
  • kvatro

Re: Re: Re: Ahojky :-)

No a hajzlové nejsou jenom tihle, takových je víc. Ale zase se jim za to nemůže nadávat, můžou si vybírat. Třeba z dvaceti uchazečů vyberou pouze jednoho, zbytek ostrouhá. Ten kojot mi volal tohle: "Dobrý den, chci vám sdělit, že jste ve výběrovém řízení nebyl vybrán, vybrali jsme vhodnějšího uchazeče, který více odpovídal našim představaám." Ty pohádky o vhodnějším uchazeči neměl řikat. Původně jsem mu chtěkl říct, že na ty jeho předtsavy sere pes. Nakonec jsem ho jenom poslal někam.
    Tohle tě Kačko čeká taky :O) Ale pokud máš nervy ze železa, tak ti neujede nic. :D

To mi neřikej že zase půjdeš na RD? Kde mají býti tentoktát? :)
  • kvatro

Re: Re: Re: Bravo

Super, tak to si pro něj hned zítra ráno běžim. :o)
  • vterinka

cccc xDDDDDDDD a kolik? :D:D:D ... Jo už ji to vyřizuji! :D:D:D:D .. děkuji xD
  • vterinka

Re: Re: Ahojky :-)

Týjo :D tak to je husté! ,,, To jsou hajzli! :D ... a cos mu řekl? :D to ti musely dobře ujet nervy! xDDDDDDD ... Jůůů to jsem ráda, že tě to potěšilo!! :-))) Fakt super! :-) .. No jestli vše klapne, tak by měla opět být slohovka jak prase! ;-)
  • kvatro

Re: Re: :o)

Jo myslim tu s tim citátem a o mozkách. Opravdu ti ten mozek asi někdo kopnul někam do křoví :D
  • vterinka

Re: Re: Bravo

xDDD .... tak řeknu ti, že plakát je fakt ppci! ♥ ... no a je to skoro A3 .... ten časák je o něco menší, asi o 1 cm než A4, takže taková A3 :-)
  • vterinka

Re: :o)

To myslíš tu s tím citátem? :D .. co je na ní zajímavého? :D
  • kvatro

:o)

Koukám Kačko, že jste vedly s Míšou na FB zajímavou diskuzi :o)
  • kvatro

Re: Bravo

Tak že bych si poprvý v životě šel koupit Bravo? :) Kačko, jak je ten plakát velkej?
  • kvatro

Re: Ahojky :-)

Ahojky, já mám nehorázně posranej ale i nehorázně skvělej den. :D Tohle má napsaný Míša na ICQ, ale na můj dnešek to sedí taky. :O) No tak dobře teď něco vlastního. Včera jsem byl na tom pohovoru, no řeknu vám hotovej výslech. Jako kdybych tam snad chtěl dělat ředitele. :o) Rejpali se v tom jestli mám dostatek praxe, no samozřejmě že nemám. Nakonec mi bylo sděleno, že bude probíhat výberové řízení, pravděpodobně nepostoupím do dalšího kola. V denšní době se dělá výberový řízení snad i na hajzlbábu, zjišťujou jestli má praxi s hadrem.
    Výběrový řízení bylo asi hodně rychlý, takže dneska dopoledne mi volali, že se se mnou nepočítá. No nic zkusím jinde. Tak začal můj nehorázně posranej den, nehorázně skvělej den, začal v tu chvíli když jsem toho namyšlený panáka, co mi volal poslal do pr.... :D

No konečně nějaká dobrá zpráva. Slohovka jak prase jo? Tak to už se těšim. :o)
  • kvatro

Kačko, to je ale za příplatek :D Ale že si to ty, tak udělám výjimku. :o) Celý Havířov bude srovnán se zemí, takže vzkaž Hance, že si bude muset sehnat novej bejvák. :o) :D
  • vterinka

Bravo

Poslušně hlásím, že zítra v Bravu bude krásný plakát Avrilky a RD .... zrovna ted jsou tam jen 2 plakáty!! Já byhc je zabila :-(((((((((((((((
  • vterinka

Ahojky :-)

Ahojky všichni, jak se máte? :-))) Je něco nového? :-) .....Míšo, jak ti dopadl ten pohovor? Užs na něm byl nebo na něj půjdeš? ... Míšo st. mám pro tebe dobrou zprávu! :D:D:D .... S největší pravděpodobností ode mě obdržíš slohovku i po 25.6. xDDDDDDDDDD To jsi rád, že? :D:D:D ... Tak držte pěsti, snad to výjde! ♥♥♥♥♥♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit