-
Re: Re: Re: Re: Re: XDDD
sakra xDDDD -
Noo
Jako ale jenom díky klukum že třídy sem dokázala přijít na jiný myšlenky protože potkat ve škole klikací je do mě zamilovdnej a chce mě furt zpátky a snaží se o to vším možným je pro mě prostě totálně depresivní:((( Ale pak se mnou zase kluci kravly takže sem pak byla už dcl v pohodě :)) xDD -
Re: Re: Re: Re: Re: Tsss
Tak promin za mou nevzdělanost :( xDDD -
Re: Re: Re: Re: XDDD
Myslel jsem to stejně jako to předtim, takže vážně ne. :o) -
Re: Re: Re: Tsss
Toho úchyláka koukej odvolat! :o) -
Re: Re: XDDD
Nenabušil! :D:D:D Nabuším já jemu až se z toho posere! :D:D:D a prát to nebudu! :D -
Re: Re: Re: XDDD
No Míšo! :D:D:D ... a ted vážně, to s tím druhým jsi myslle vážně? :-O :D:D:D -
Míša je příslušník rodu Homo Habilis. Ale příště jí neřikej že je 100 let za opicema, přetáhne tě pazourkem. -
Re: Re: XDDD
Mně osobně, jen co jste sem vy dvě přišli, se mi zvedla nálada ale i něco jinýho. :o) -
Re: XDDD
Míšo, prd je nechutný. Kačka se tu ani neukáže, se neodváží. Brody by jí zato nabušil. :o)
Jo a ty Bohnice už vytáčej, pojedeš tam ale taky. .o) -
Re: XDDD
Míšo, tak co naděláš :D:D:D .... to je holt jaro :D:D:D .... tak to jsem ráda, že sme tě rozveselili! :-**** -
Re: Re: Re: Omg
Oukej teda. Dáme souboj. se těš. :o) -
no a ne snad? :D:D:D .... Míša je 100 let za opice (nic ve zlém) xDDD -
XDDD
To už je fákt nechutný xDDDDD Vlezte si na sebe a já zavolám do Bohnic vy ste fakt nadržený xDDD Ale díky moc :)) Potřebovala jsem se zasmát ... Byla sem fakt v krdeli :(( -
Tak fajn, i na gauči se to dá. xDDDDDDDD -
To je přece úplně normální žejo? :D -
Re: Re: Re: Re: Tsss
Tady by nepomohlo ani prosit na kolenou. :D Kačko, co Míša řekne, to platí! :D -
Re: Re: Re: Re: Tsss
asi tak xDDDDDDDDDD ..... dyt na tom nic není! xD Otec s dcerou, no boože! xDDD -
Re: Re: Tsss
No dovol já si nesvádím vlastní dítě úchyláku jeden a už vůbec nežárlím !!!! xDDD -
No Míšo! :D:D:D .... Tak se mi líbíš! xDDDD ... Dneska tu fakt chcípám! :D:D:D ... Tak jo, bud připraven! :D:D:D Dneska o půlnoci to roztočíme drahoušku! :D