Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

Re: :o)

jééééva xDDDD
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

No já jí to 100% nedovolovala !!! xDD
  • vterinka

Re: Re: Re: :o)

myslet můžeš xD
  • vterinka

Jéééje :D se stane, z toho si nic nedělej! :D
  • puspuspusinka

Jako

Hele neže bych se Opičila po Avrilce nechci být stejná ani být nemužu ale podobat se jí chci a ty vlasy má tak dokonalý že moje střeštěnost mě nutí skusit to taky líbí se mi i ty Pink proužky xDD
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Ha ha ha ha Fantomas. No to si jí ale neměla dovolit, takhle z toho bude mít noční můry a bude jí vypadávat dudlík. :o)
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: :)

Tak já to teda snad i risknu tu blond xDD
  • kvatro

Re: Re: :)

Mamka tomu nerozumí :o) vodník nebudeš. O Avrl jsem to sice řikal taky, ale to měla tu zelenou takovou vyblitou. A teď se mi to na ní líbí úplně nejvíc. No ty se teda vybarvuješ, tempery na sebe patlat :o)
    Já si dovolim říct, že by ti to slušelo. :D
  • puspuspusinka

xDD Koukala se Poď peřinou na Fantomase xDDD
  • kvatro

Re: Re: :o)

Ta má teda výdrž, až teď si jít lehnout. :o) Příště půjde rovnou po večerníčku.
  • puspuspusinka

Re: :)

xDD No plánuju to xDD Ale asi z toho prozatím nic nebude :(( Máma prej že budu jak vodník xDD Dyžtak příští rok ale rozhodně až budu plnoletá budu pokud jde o barvy na vlasech stejně praštěná jako Avril taky ráda experimentuju s barvami zatím ale s temperama xDD to pak vždycky vypadám xDD Jinak myslíš že brunetě jako já by slušelo blond ??? :))
  • kvatro

Re: Re: Re: Aehm

Aha :o) Tak na to taky občas koukám. Takovýhle dobrodužný serály to je římo pro mně.
  • puspuspusinka

No to víš už sem jí šla dát do postýlky xDD Nechceš jí přečíst pohádku na dobrou noc?? xDD
  • kvatro

:)

Míšo, ty se chceš nechat obarvit na blond se zelenou? :o) Pokud jo, já to teda jedině schvaluju.
  • puspuspusinka

Re: Re: Aehm

Ne já myslím ten seriál Lovci duchu ten dávají na Prima cool ne teď ale normálně ...
  • kvatro

:o)

Je tu ještě kačka? nebo už šla hodit pelech. :o)
  • puspuspusinka

Nojooo xDD
  • kvatro

No já ti věřim, ale je to vskutku až neuvěřitelný. :D
  • kvatro

Re: Aehm

Lovce duchů? Pokud vim tak teď v TV běží Lovci pokladů. Mimochodem je to můj oblíbený film, teď na to ale nekoukám, prootže sem to viděl už asi destkrát. :o)
  • kvatro

To je dobře, že si to nepochopila. Já stejně myslel, že si toho nikdo nevšimne. :o)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit