-
Re: :o)
jééééva xDDDD -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
No já jí to 100% nedovolovala !!! xDD -
Re: Re: Re: :o)
myslet můžeš xD -
Jéééje :D se stane, z toho si nic nedělej! :D -
Jako
Hele neže bych se Opičila po Avrilce nechci být stejná ani být nemužu ale podobat se jí chci a ty vlasy má tak dokonalý že moje střeštěnost mě nutí skusit to taky líbí se mi i ty Pink proužky xDD -
Re: Re: Re: Re: :o)
Ha ha ha ha Fantomas. No to si jí ale neměla dovolit, takhle z toho bude mít noční můry a bude jí vypadávat dudlík. :o) -
Re: Re: Re: :)
Tak já to teda snad i risknu tu blond xDD -
Re: Re: :)
Mamka tomu nerozumí :o) vodník nebudeš. O Avrl jsem to sice řikal taky, ale to měla tu zelenou takovou vyblitou. A teď se mi to na ní líbí úplně nejvíc. No ty se teda vybarvuješ, tempery na sebe patlat :o)
Já si dovolim říct, že by ti to slušelo. :D -
xDD Koukala se Poď peřinou na Fantomase xDDD -
Re: Re: :o)
Ta má teda výdrž, až teď si jít lehnout. :o) Příště půjde rovnou po večerníčku. -
Re: :)
xDD No plánuju to xDD Ale asi z toho prozatím nic nebude :(( Máma prej že budu jak vodník xDD Dyžtak příští rok ale rozhodně až budu plnoletá budu pokud jde o barvy na vlasech stejně praštěná jako Avril taky ráda experimentuju s barvami zatím ale s temperama xDD to pak vždycky vypadám xDD Jinak myslíš že brunetě jako já by slušelo blond ??? :)) -
Re: Re: Re: Aehm
Aha :o) Tak na to taky občas koukám. Takovýhle dobrodužný serály to je římo pro mně. -
No to víš už sem jí šla dát do postýlky xDD Nechceš jí přečíst pohádku na dobrou noc?? xDD -
:)
Míšo, ty se chceš nechat obarvit na blond se zelenou? :o) Pokud jo, já to teda jedině schvaluju. -
Re: Re: Aehm
Ne já myslím ten seriál Lovci duchu ten dávají na Prima cool ne teď ale normálně ... -
:o)
Je tu ještě kačka? nebo už šla hodit pelech. :o) -
Nojooo xDD -
No já ti věřim, ale je to vskutku až neuvěřitelný. :D -
Re: Aehm
Lovce duchů? Pokud vim tak teď v TV běží Lovci pokladů. Mimochodem je to můj oblíbený film, teď na to ale nekoukám, prootže sem to viděl už asi destkrát. :o) -
To je dobře, že si to nepochopila. Já stejně myslel, že si toho nikdo nevšimne. :o)