-
Re: Re: Re: Bude...
Já vim jak vypadá, samý kraviny tam jsou. :o) Malý písmena to má, růžová přes celou stránku, pořád tam něco bliká, ozdobný písmenka, a já nevim co ještě. :D -
Re: Re: Re: Re: Re: Ha :D :D :D
To je co toto? Mi to nejde. :o) -
Re: Re: Bude...
No tak díky, a jak prosímtě vypadí blog puberťačky?? *15* *15* No témat tam mám fakt mega moc a to ještě není všechno, ale mě to nevadí ... *15* *15* -
Re: Bude...
No to si dáš :D Dát ho do kupy, Máš tam hodně témat. No a ještě jsem ti zapoměl pochválit to, že ten blog nevypadá jako blog nějaký puberťačky :D
Já jsem před čtyřmi lety založil taky jedny stránky, no a dávám je do kupy dodneška. :D -
Šmudla Michal teda hledal, a našel deníček Mudlovský Míši.
Jenom tam chybí ten cestopis :o) Kam pojedeš? :D -
Re: Re: Re: Re: Re: Nazdááár :D :D
Kačka je víc rocková, to bych taky řek. :D Kačka mi jednou poslala odkaz na Youtube, na video který natočila. Myslel jsem si kdoví jaká k tomu nebude pomalá písnička, a ono to byl nářez jak poleno. :D -
Re: Re: Re: Re: Ha :D :D :D
Hledej šmudlo hledej *15* *15* -
story-of-my-life.blog.cz *15*
No právě ... budu trochu víc original ... *15* -
Re: Re: Re: Re: Nazdááár :D :D
Je to kojot :D -
Re: Re: Re: Ha :D :D :D
Takže ty tam máš deníček?, to abych se tam podíval ještě jednou a pořádně. :D -
Re: Re: Re: Re: Ha :D :D :D
Já si udělám taky blog, :o) budou tam ty moje příběhy, a teď mi poradte jak ho mám pojmenovat :D
Míšo to budeš mít teda dobrý. Víš blogů jenom o Ashley nebo jenom o Avril je hafo, takže to budeš takový trochu víc originální. :D -
Bude...
Bude to skvělý ... až ten blog dám do kupy a pořádně ho rozjedu, tak bude úžasneej *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Nazdááár :D :D
Njn ty seš taková víc noo ... rocková bych řekla ... a on má takový pomalý hezký songy ... mě se porpavdě líbí ... hezky se u nich přemýšlí a usíná *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Ha :D :D :D
aháá, tak to potom jo :-) To bude super! :-) -
Re: Re: Ha :D :D :D
Díky díky, díky ... a jak ses tam mohl zaseknout? :D Že ty sis četl můj deníček?? *15* *15* No jako fakt díky mooc ... jsem ráda, protože mám z něj radost, líbí se mi a to už bloguku 2 roky a skoro každej 4. měsíc mám novej blog a nebo mám 3 najednou ale takovýhle jsem ejště neměla a děsně se mi to líbí *15* -
Re: Re: Re: Nazdááár :D :D
xDDDD chápu :D:D:D .. já ho neposlouchám, jeho písničky se mi nelíbí. :D -
Re: Ha :D :D :D
Koukám, chvíli sem tu nebyl protože jsem se na tom tvém blogu nějak zaseknul. :D Pěkný fakt. :o) -
Re: Re: Nazdááár :D :D
No tak být tu Avril v tej naší prdeli, tak taky nezapomenu ale Hrůza je úplně něco jinýho, sice poslouchám jeho songy nějaký ale že bych z něj vysloveně skákala radostí se říct nedá ... *15* *15* -
Re: Re: Ha :D :D :D
Nic, jen mě už nebavilo mít blog jenom o Ashley, chtěla jsem něco kde budu mít svůj život i osobnosti co mám ráda ... víš pořád jenom přidávat fotky videa a novinky o Ashley už mě prostě nějak netěšilo a nebavilo ... a teď to bude víc o mě a víc o tom co mám ráda, atkže proto ... *15* *14* -
Re: Ha :D :D :D
Drsně ty! :-)) Hezký blog! :-) A co se stalo, že ten o Ash rušíš?