Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Něco víc about you? :D

No tos neměla říkat, abys toho jednou nelitovala ... mě má rádo tolik lidí a já jím stejně dokážu jen ubližovat ...
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

Češtinářky sou vždycky krávy *15* *15* *15*
    Jako nejlepší ... Dan a Miroun dělaly kraviny a já sedím za nima a dělám si cvičení co nám nadiktovala a teď kluci nehorázně sraly úču a ona začala řvát no tady zase debilové co nedávaj pozor a jenom kravnou a pak máte něco umět už mě fakt totálně vytáčíte viť Michalo ... A já na ní takový pohled a k tomu ... JÁÁÁ??? *15* *15* No jako celá třída měla výtlem a učitelka z toho mýho já taky vybuchla *15* A hned po mě seřvala Brabiho a on si šel chudák celej seřvanej sednou když sme se mu smáli až z toho sama ta kráva dostala výtlem *15* *15* *15* *15*
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Fajn !!!

No, vím, že jste tu nedávno vedli s Míšou diskusi. :-) .... Jsem ráda, že aspon o těch víkendech můžeš! ;-) ... tak dobře, držím ti pěsti! :-))))) ... jo, máš pravdu. :-) ... tak ted třeba můžu říct já, co jsem dneska vykutila, mám? :D
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Něco víc about you? :D

*4* ... jsem ráda, že se to tu uklidnilo! :-*** Mám tě moc ráda! :-**♥ *14*
  • vterinka

Re: Re: Re: ...

To mi povídej! Kdyby to šlo, tak bych se na ni nejraději vykašlala! :-/ .... Tak to máš dobré no :D .. Proč si na všechny zasedají češtinářky? :D Kámoška si tež stěžuje, že si na ni zasedla češtinářka a druhá tež. :D Co vy s nima máte? :D
  • puspuspusinka

Re: Re: ...

Škola je trapná *15* *15* Čeština mě sere... úča si na mě zasedla... kluci mě serou a já jim dám facku a ona hned Michalo nedělej tu bordel nebo tě zapíšu do třídnice a já na ní fajn *15* *15* A celá třída výtlem *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Něco víc about you? :D

No ano jsem *3*
  • vterinka

Re: ...

Krásné! :-* .... Ale já doufám, že to tu ted hodíme aspon trochu do normálu! ;-) .. co ted děláš? Jak jde škola? :-)
  • vterinka

Re: Re: Něco víc about you? :D

Já dycky! :D a to bud ráda, že nepíšu slovensky a španělsky :D:D:D ... wow, tak ot jsem ráda, že to skončilo happy endem! ;-))))
  • puspuspusinka

...

"Směj se, kdy můžeš. Omlouvej se, když bys měl a nech plavat věci, které nemůžeš změnit. Miluj hluboce a odpouštěj rychle. A nebuď smutný, protože život je moc krátký na to být nešťastný. Lidé se mění a věci se kazí, ale vždycky si pamatuj - ŽIVOT JDE DÁL!"
  • puspuspusinka

Re: Něco víc about you? :D

Ty seš taky zprávná češka *15* *15* *15* Něco víc about you ... *15*

No, to co ještě nevíte se stalo měsíc před tím než jsem poznala Elis a Hanču a Kubu a vůbec tuhle diskuzi ... Byl to nejhorší měsíc v mém životě ... a taky nejhorší Vánoce ... roku 2009 ...

Byla jsem na dně pohádala jsem se s ex-nejlepší kamarádkou, a pokusila jsem se o sebevraždu ubližovala jsem si většinou jenom kamenem na žiletku jsem enbyla moc odvážná mlátila jsem se a ničila se jenom kvůli tý krávě co mi za to nestála *9* No a měsíc jsem kvůli tomu probrečela a byla jsem úplně na dně týden jsem byla i v nemocnici ... No a pak to přišlo s novým rokem nová naděje a nová nejlepší kámoška až dodnes Elis ... začala jsem sem chodit byla jsem taková uzavřená, ale rychle jsem se tu seznámila a všechny si zamilowala ... to je důvod proč vám říkám rodina ... *4*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Fajn !!!

Vždyť víš že o víkendech tu jsem ... jenom přes týden nemůžu ... *9* A ano tvůj názor znám a jediný co teď chce jsem já a žádnou jinou odbornou pomoc ... zatím se prostě snažímmu pomoc ... a dokud budu moct neopustím hoo ... budu tu vždypro něj ... *4* Ale pojďmě změnit téma, tohle je totiž torchu moc drsný téma ... *9*
  • vterinka

Něco víc about you? :D

Tak povídej Míšo! :D
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: :-/

Ne, ale u tebe jsem si na to zvykla. :D
  • vterinka

Re: Re: Re: Fajn !!!

ale jsi! ;-) ... Tak to mě mrzí :-(( ... Ráda bych ti pomohla... :-/ .. No nic, můj názor znáš a držím ti pěsti a doufám, že se z toho dostane! ;-) ... Byla bych ráda, dkybys tu aspon občas chodila!
  • puspuspusinka

Re: Re: Fajn !!!

To cos napsala myslím nejsem ... no rpotože teď patřím jenom jemu a snažím se mu pomoct, a prostě jsem jeho lék a pak když si du psát sem mám blbou náladu a myslím jen na to že mu nedokážu pomoc až dost že mu prostě nedokážu pomoc vůbec ... *9* *9*
  • vterinka

Re: Fajn !!!

Děkuji, máš tam odpověd! ;-) ... Obrázek mám o tobě pořád stejný. Jsi milá, hodná a obětavá holka a správná kámoška, ale stejně nechápu jak tě tohle mohlo ovlivnit v tom, co se tu ted odehrává. :-(
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: :-/

To není žádný sebepodceňování ale pravda ... tobě to snad příde normální to moje chování???
  • puspuspusinka

Fajn !!!

Tak si to ze mě dostala!! Napsala sem ti do vzkazu všechno ... a je jenom na tobě jakej si uděláš obrázek ale lehký to není i když to možná tak bude vypadat ... *9* *9*
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: :-/

Kdybys chtěla, tak by se to dalo smáznout a jet dál! Být zase přátelé jakými jsme bývali! ... a nikdo neříká, že jsi kráva, to je zas jen to tvé sebepodcenování!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit