Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

Re: Ježiši Kriste!!!

Míšo tohle snad nemyslíš vážně? že se tady na to vykašleš.
    Zachránit se to tu dá, ale až začneš být zase sama sebou.
    Za všechno, za tohle může Elis. Bezdůvodně se kvůli nám trápí, ale přitom na tom má velkej a nezastupitelnej podíl právě ona. Stejně se trápí jenom na oko. všechny jjeí příspěvky nezůstaly bez odezvy, předchozí stránky diskuze jsou toho důkazem. Bezdůvodně na nás hází špínu, potom se ti s tim svěřuje, že jí tady ignorujeme. Přitom to vůbec neni pravda! Prostě tě tim zmaniupuluje proti nám, prootže si důvěřivá a všechno jí to sežereš. Včera když se to tu všechno probíralo tak tu Elis byla, ale ani na nic nereagovala, přitom se jednalo o ní. Elis je prostě srab, pokud jí trápí co děláme, tak se nám s tim má svěřit, jako kamarádi by jsme to spolu probrali.
    Ne, ona to jednodušše napráská tobě. Potom my samozřejmě nevíme co se děje, a ty nám to hned vrazíš, začneš obviňovat že ti nevěříme, že o tebe nemáme zájem atd..

Zamysli se nad sebou a nad Elis, jak to tady s ní skutečně je.
    A ještě jedna drobnost, slíbila si, že sem nikdy nepřestaneš chodit.
  • puspuspusinka

Ježiši Kriste!!!

Proboha co jste to tady vyváděly?? Tohle snad není možný ... *7* Tohle je fakt ujetý ... hádáme se tu jak malý děti kvůli kravinám ...
    Michale: Prosímtě nerozčiluj se tu nad Kajuškou, prostě je to moje kámoška a basta ... má mě taky ráda a naštvalo jí ta hádka včera tady co sem psala a tak napsala vlastní názor ... tak jí příště radši ani neodepisuj než abyste se tu hádaly !!! Mě se tohle fakt nelíbí ... nemám ráda když padají takový slova :-((

Kajuško: Děkuji za zastání ... A prosím ... neřeš to tady už to nemá cenu ... tohle už nezachráníme ... už je to tu prostě na nic ... Já už sem nechci chodit protože už mi vadí jak se Elis kvůli Vám trápí atd. Vy si možná myslíte, že sem se zbláznila a že sem blbá a kráva nebo co a víte co myslete si co chcete ... mě už je to jedno ... ANO změnila jsem se ... jsem jiná než na Silvestra ... už je to minulost a já jsem se prostě změnila a už NIKDY NEBUDU PROSTĚ STEJNÁ !!! Kajuška a já sme prostě kámošky a podle Vás na mě možná má vliv, ale já sem s ní ráda... a když se tu mezi sebou takle prostě neshodnete tak mě už to nebaví ...

P.S. AVRILKU BUDU NAVŽDY MILOWAT JE TO MOJE ŠTĚSTÍ MOJE VŠECHNO AVRIL SE NEVZDÁM A NIKDY SE NA NÍ NEVYKAŠLU, ale tady jsem už nejspíš skončila ... takle už to dál nejde ... vypadá to že si Tu Kačko s Michalem spolu dobře rozumíte, takže mě ani jiný už tu ani stejně nepotřebujete že ... Tak ahooj ... tohle všechno mě fakt mrzí, ale už toho mám dost ... sem jiná a nechci se měnit ... !!! *9* *9* *9* *9* Jen je mi líto, že to takle skončilo ... protože to tu bylo fajn ... *9*
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Ujasnění

Já už na tebe reagovat nebudu, nemá cenu se dohadovat s blbem. Ty hubo sprostá.
  • kajuska4

Haha ale já mám víc kamarádů víš ty blbče a ignoruji tě! *15* Se ti musím smát:D
  • kvatro

Kajusko, toho hajzla sis mohla nechat od cesty. *8*
    Já že si mám dávat pozor na hubu, a co uděláš? S tim že píšu jako buzna si to taky posrala. Nemyslíš holka, že si nějak moc vyskakuješ. *16* Starej se laskavě o sebe.

A pokud řikáš že ses mých kamarádů ptala, a oni ti říkali že mně nenávidí, tak to chci slyšet od nich! Nemusim sem chodit natož tady něco psát.
    Tobě to nevěřím. Vyvoláváš tu akorát konflikty, a zhoršuješ tadytu už tak špatnou situaci.
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Ujasnění

Já že naškrábu??Ty hajzl* už mně nese* ju????!!Každý tě musí nenávidět a přestaň nevím kdo tu škrábe jako buzn* že??? *16* A nech nás napokoji a dávej si bacha na hubičku dítě ju??TADY TĚ NIKDO NEMÁ RÁDA JSEM SE PTALA VŠECH A KDYŽ MILUJEŠ AVRIL STEJNAK JÍ NEMÁŠ ANI RÁD TOHLE JE O NI DIZKUSE A HOLKY CHTĚLI ABY SI TU ONI PSAL A TY NEEE NEBUDU TRAPAS COOOOO SI BLBEJ! *13*
  • kvatro

Re: Re: Re: Ujasnění

No prosim, další rypák. *8*
    Vy jste učiněná svatá trojice, *4* *4* *4* vy jste nikdy nic neudělali, se nechte prohlásit za svatý. Zase my jsme ti co Vám provádíme to nejhorší. *5*
    Ale už mě ty vaše kecy opravdu nebaví *13*
    Kajusko ty radši nic neřikej, protože sem nechodíš takže víš kulový. A když už sem něco naškrabeš tak je to mimo mísu.
  • kajuska4

Re: Re: Ujasnění

Ano Míša a Elis mají pravdu!!Já jsem si to tu četla,ignorovali jste všechny co tu jen napsaly jo a Michale už mně prosímtebe nepomlouvej a ani mně neznáš realně ju tak prosím,nemám ráda když mně někdo pomlouvá a ani mně nezná a ELIS A MÍŠU NECHTE NAPOKOJI!♥♥Jsou to náhodou NEJLEPŠÍ KAMÍ MOJE!♥
  • vterinka

Re: :(

No asi tak! :-((( ..... Vidím, že ta diskuse, kterou jsem tu dnes rozjela byla chybným krokem. :-/ .... Míšo ml. teda fakt mě mrzí ty tvé dnešní názory. :-( ... Doufám, že to byl chvilkový zkrat! :-/ .... Spíše chceme starou Míšu! :-(
  • kvatro

:(

Míšo, tobě dneska opravdu s prominutím hráblo. Tohle co si tu zase vymyslela vůbec neodpovídá skutečnosti, tak to nikdy nebylo. *13*
    Nepíše se tu jenom o mně že se vám po mně stýská. Mnohokrát jsme tu probírali kde je Hanka a Elis. Proč sem nechodí. Též neni pravda že tu Elis někdo ignoroval nebo že si tu s ní nikdo nepsal. Stará super Káťa a Michal, co to jako je? My dva jsme pořád stejní, nikdo se nezměnil. *13*
  • vterinka

Re: Ujasnění

Prosím? Já asi špatně čtu! Jaká stará super Káťa a Michal? My jsme tu furt, ale zdá se mi, že tobě něco přplo v hlavě! :-/ Jako promin, ale tohle, co tu dneska píšeš se vážně míjí s realitou! a že si stýskáme po tobě ti vadí? Po mě si taky nikdo nesteskl a žila sem! ... A pokud bereš stest, za ignoraci, tak si pleteš pojmy! :-/ .... a projížděla sem si diskusi a na Elis se tu normálně reagovala! Nenašla sem jediný její příspěvek, který by zůstal bez odezvy! Dokonce se s ní Míša rozloučil na dobrou noc, takže! :-/// ....
  • vterinka

Re: :o)

Tak trochu ... spíše jeden velký omyl a nedorozumnění! :-/
  • Ujasnění

Tak píšu sem tohle a už Du nadbro pryč!!! Elis znamená pro mě všechno a vy že jí tu neognorujete jako Sorry ale furt tu píšete kde je Michal nebo se vám stýská po mě ale co Elis a Hanča a jiný ty sou vzduch?? Jako mě už tohle nebaví až se vrátí stará super Káťa a Michal tak dejte vědět protože já se loučím!!! Bez Elis tu prostě bejt nechci nedokážu být a lidmi který Elis ignorují a ona je kvůli nim smutná!! Jak sem řekla Elis je pro měvšechno a já o ní nechci nikdy přijít takže sbohem:-'(( Milovala jsem to tu i vás ale časy se mění a lidi jak se zdá taky :-(
  • kvatro

Re: FAJN!!!!!!!!!!

Ahoj Míšo, dobrou noc *14* *3*
  • kvatro

:o)

No a z naší diskuze je hromadná hádka... *9* *9* To nerad vidim. *13*
  • vterinka

Re: FAJN!!!!!!!!!!

Ale notak, Míši .... Nic si neuděláš! Jestli tě něco trápí, tak se nás svěř, vždyt víš, že my ti velmi rádi pomůžem! ;-)
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Elis

Jasně, já tě zcela chápu ...
  • vterinka

Re: Re: Re: Elis

hhmm.. zajímavá teorie, asi na ní něco bude :-)
  • FAJN!!!!!!!!!!

Fajn seruna to seru na celej posranej den ... Já už seru na všechno ... Já už si fakt něco udělám ... DOBROU NOC !!! :-((((
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Elis

Napsal sem to takhle, protože to musel už někdo ukončit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit