Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

Re: Re: Re: :o)

jakto?? dyt dnešek je upe bezva?
  • kvatro

Re: Photo

Už se tam jdu podívat. *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Ahoj ;-)

Jo tušila sem to xD A přestaň furt mluvit jako Edward to je děsný xD Mě ho fakt děsně připomínáš slovníkem xD
  • puspuspusinka

Photo

Kdyz sme u toho FB viděli ste tu moji luxusní fotku kde me Fredy tahá za nohy a Dan mi chce dát na hlavu koš?? xD
  • kvatro

Re: Re: Re: Ahoj ;-)

Ještě tady nadávej *15* Já za to nemůžu že máme stejnej názor. Stejně si to věděla dopředu že takovýhle názor napíšu. *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Tričko

V sobotu nebo neděli dám fotky na FB ;-)
  • puspuspusinka

Re: Re: Tričko

Naser si dcero, tj jenom moje xDDDDD
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Tričko

U nás taky Vietnamci prodávají normální věci, myslim *15*
    To co je tam načmáraný nebo jestli to je napodobenina já neřešim. *1* Tričko jako tričko, ikdyž ho koupíš jinde, tak je stejně přivezený odněkud z Asie. *15*
    A vietnamský tričko s Avril sem ještě neviděl, no ale když maji trička s pokémonama tak proč by tam nebyla i Avril.
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Tričko

Jžš xD
  • vterinka

Re: Tričko

to je hnus toto! :D:D:D ... pošli mi ho poštou, díky xD .... To mi připomíná, že já si dneska objednala new triko TP ♥
  • puspuspusinka

Re: Re: Ahoj ;-)

Kurwa zase máme stejnéj názor *15* *15* *15* *8*
  • xkostex

Re: Re: Re: Tričko

miso cemu se smejes? u nas prodavaj jen sami napodobenini treba DC ktery vypada jak logo Dermacol nebo Etnies u kteryho znacka vypaqda jak trojzubec jo a misto Bilabong Bollabong atd :D *15*
  • kvatro

Re: Ahoj ;-)

Ahoj Míšo.
    Já teda rodinu chci, už jenom proot že mám rád prostě klid domova. Takovej trochu domácí typ jsem. *1* A to s tim jestli věřim v manželství s tim i dost souvisí, takže ano, věřim v plnohodnotné manželství. *3*
  • puspuspusinka

Re: Re: Tričko

*15* *15* *15* *15* *15*
  • xkostex

Re: Tričko

twl proc u nas nemame sikmovoky kteri prodavaj normalni veci? *9*
  • puspuspusinka

Tričko

Sem si dneska koupila u Vietnamců Tričko s Avril xD Jupiiiiii
  • puspuspusinka

Ahoj ;-)

Ahoj. Jak je? :-). Lidi u Ash máme zvláštní diskuzi. Chcete někdy rodinu? A věříte v manželství?? Je to asi divná klást takový otázky, ale jako zajímá mě Vaše názory?! :-)))
  • kvatro

Re: Re: :o)

To se ani neptej, já sem se tady zeptal proto, abych měl aspoň trochu radost z toho jak se máte vy skvěle a fajn narozdíl ode mně. Protože mně, dneska všechno sere. *5* *16*
  • xkostex

Re: :o)

cau mam se blbe co ty?
  • kvatro

:o)

Ahoj lidi. *3*
    Tak jak se dneska máte? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit