Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

Re: Re: :o)

Kačko, tu školu určitě doděláš. *3*
    A co by to bylo, to co dělat nemůžeš, protože by ses neuživila?

Ten management celebrit nezní špatně *3*
    Ještě když by tě to bavilo,a pokud nejsi vyloženě organizační typ, tak to zase tak nevadí, to se dá naučit chce to jenom trochu praxe. Ovšem právě ta praxe je to, co každej zaměstnavatel po pracovníkovi už chce aby uměl. Já bych mohl taky dělat všechno, ale mám "nálepku" mladej a bez praxe. Právě u toho vždycky narazim. Takže hodně štěstí až budeš taky vybírat. *3*
    To jsou různý výberový řízení, prostě je to dlouhá cesta k takovýhlemu manažerování celebrit.
  • kvatro

Re: Re: :D :D :D

Takhle vysmátá, ta je docela v náladě. *15* No určitě si něco přihnula. *1*
  • vterinka

Re: :D :D :D

omg ta je jasná! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • sharpay1995

:D :D :D

http://www.videowired.com/watch/?id =3735474869

jako já nevím, ale myslím, že Avril předtím asi něco vypila..:D :D Fakt vtipné..:D
  • vterinka

Re: :o)

Míšo já ti ani nevím .... Prvně jsem myslela, že bych dělala v nějaké laboratoři, ale nevím jestli vůbec tu školu dodělám. xD Snad jo no :D ... Ale jako uvidím na praxi jak mi to půjde ... nebo jestli nebude lepší kdybych dělala něco jiného :D ... Teď nemám představu vůbec žádnou ... jak jsem řekla včera mamace "To co bych chtěla dělat, dělat nemůžu, protože bych se tím neuživila." :-(((( Takže fakt nevím, co budu dělat :-( .... Kdybych byla organizační typ, tak bych mohla zkusit třeba nco z managmentu "celbrit" třeba to co dělá Martina Zelinková. Ta se stará o promo a PR a kontakt s fans ... zařizuje nějaké akce, domlouvá podrobnosti a tak, ale přímo managerka není .. no ale nwm jestli bych na to měla ....
  • Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Ale já přece vím, že to jednoduchý nebude ... nikdy nic nebude jednoduchý ... všechno je složitý ... život je dlouhá cesta s překážkama a o to jde já chci bojovat a překážky zdolat já si chci v životě něco prostě dokázat a jak si řekl chci udělat něco velkýho, chci aby můj život nebyl bezvýznamný!!!!
    Jinak v pohodě ... *3*
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Já si ale o tobě nemyslim to samý jako tvůj táta. Já věřim že budeš v budoucnu budeš dělat velký věci, a v tvém snu tě popdoruju. Ale to že to co píšu ti to trochu připomíná, to co on řiká. Bude tim že sem trochu starší a vim jak to běžně funguje. Většinou takhle jednoduše ne. Jestli se tě ta moje narážka na to dotkla, tak mi to promiň.
  • Re: Re: Re: :o)

No mě prostě vadí, když všichni jako můj táta nevěří v to že i já můžu mít sen ... *9* A hned ho odkopne jako kdybych měla každej náladu na něco jinýho a nikdy ze mě nebude někdo kdo má práci a rodinu, ale bezdomovec a to mě štve ... tohle si totiž táta myslí, a když reaguješ jako že je to sranda tak mi jeho slova připomínáš ...
  • kvatro

Re: Re: :o)

Už se zdá že sem zase protivnej.
    Vůbec mi to nevadí jaký máte plány nebo sny. To je v pořádku, každý má svůj sen. *3* A dokonce Vám to i přeju ať se vám aspoň něco z toho podaří.
  • Re: :o)

No a co ... nech nás s Kajuškou bejt ... vadí ti to, že máme nějaký sny???
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: NOT!!!

*15* *15* *15*
  • kvatro

:o)

Kdo se chce pobavit, tak může zavítat na vedlejší diskuzi o Ashley Tisdale. Míša tam vymejšlí takový plány. Dokonce se prej odstěhuje na Vysočinu. *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: NOT!!!

NO PROTO!!!
  • kvatro

Re: Re: NOT!!!

To sem ale blbej, zaměnil sem to s jiným "strašnym" slovem. *1*
  • kvatro

:o)

Kačko, jakou máš ty představu o svojí práci, až doděláš tu školu? *3*
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Aha, no to je. *1*
    Tak ti díky, snad opravdu něco najdu. *3*
  • kvatro

Re: NOT!!!

Fyzioterapeutka, takový strašný slovo. *15*
    Ale to by si měla určitě dobrý.
    Byla by z tebe léčitelka, taková bába kořenářka *15* To bude lepší, než hrát divadlo. *3*
  • vterinka

Re: NOT!!!

fuuuuuuuuuuha! :D Dobře vy! :D
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

aha, tak to je těžké no :-/ ... tak ti budu držet pěsti, at něco najdeš! ;-)
  • puspuspusinka

NOT!!!

Herečka nebudu na to prostě nemám, já chci rodinu, a děti a prostě kořeny a to když cestuju a tak, by mi to nesedělo ... prostě chci mít domov ... *3* Takže jsem se s kámoškou rozhodla pro fyzioterapeutku *3* *14* Mám na to sice ještě čas, ale to je tak něco co už mě láká 2 roky *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit