-
Re: Re: Re: Re: No ale co to je za bordel..?? :D
Jé Sharpay ! *1* Tebe si pamatuju .. *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: nó tak...D
no jo... celá já..:D On to taťka nějak přežije... teda jestli mě ještě nedal k adopci.., ale to by určitě neudělal..:D -
Re: Re: Re: nó tak...D
ty jsi upřímná! xD -
Re: Re: Re: No ale co to je za bordel..?? :D
Jen to ne! :D ... ok :D -
Re: Re: No ale co to je za bordel..?? :D
Tss... se na vás můžu tak vykašlat..:D Sraz v šest..? :D No... uvidíme, uvidíme..:D -
Re: No ale co to je za bordel..?? :D
my ti neříkaly, že tu máš ted přijít, ale proč tu nechodíš! :D:D:D ... včera tu bylo živo až až a ty nnikde a dneska je tu mrtvo a ty říjdeš! xD Sraz v šest! :D -
Re: Re: nó tak...D
Já t obez něj přežiju..:D -
No ale co to je za bordel..?? :D
tak tam mě nahánějí, že se tu mám ukázat a když se tu ukážu tak nikdo nikde..?? :D :D -
Re: nó tak...D
juhůůů konečně! :D ale zas Michal tu není xDDDDDDDD -
Re: Re: Re: ...
dobře :-)) -
Re: Re: Re: Re: Re: Janča
tsss... a zas to hážou na mě..:D Ještě mi děkuj, že ty tvoje přednášky šířím, mezi členy této diskuze..! :D -
nó tak...D
Tak když už vám tak chybím... čáry máry fuk: Jsem zde..:D -
Re: Re: ...
Já se vrátim až v 18:00 *3* -
Re: Re: Re: ................................
ok, tak za hodinu ;-) .... já tě chápu, já to mám taky tak .... nic mě nebaví a na pc chodím už jen kvůli vám a kámoškám .. jinak bych se zbláznila! -
Re: Re: ................................
jn... tak já se du učit a nechám vás tedy taky chvíli žít když v tom reálu teda nic neuděláte -.-- *15* *15* jenže mě to bez vás už nějak nebaví víš -.... *9* *4* -
Re: ...
tak to sem zvědavá xD -
Re: ................................
tak víš co, píšem si tu každý den, x hodin v kuse, ale v reálném životě tím pádem neuděláme nic, takže tu nemůžeme být věčně .... ale já tu sem xD ... bo se chystám na protokol :D -
...
Hey, tak já se vrátím za hodinku, doufám že tu budete *14* Aspoň někdo ... *14* Já se jdu ještě podívat na tu němčinu ... a za hodinku se snad vrátím *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: xD
a kde sou všichni? :D -
................................
Teda, jako dneska je to tu fakt nějaký přichcíplý ... *9*