-
:o)
Míšo to sem sám zvědavej, jako to chceš udělat abych nebyl otevírací a zavírací doba. *15* -
Hanýsku Hadýsku, zase tady vypouštíš na maminku jed? To se nedělá *13* Dostaneš přes noru a potom tě roztrhnu jak hada. *15* -
Jsem zpátky *3* -
Re: Re: Re: Re: Ts...
*15* *15* *15* -
To víš IQ - 120 je jenom jeho ... *15* *15* *15* *15* -
No počkeeej ... tatínek s tebou zatočí ... takle vyhrožovat mamince ... co kdybys tam na konec nezavolala a zůstala nám na krku víš jaká by to byla moje smrt ... jen si zavolej aspoň budeme mít pokoj ... *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Ts...
Jejda to je kus hňupa! :D:D:D -
To mmusí být velice chytrý hoch..!! :D :D :D *1* *1* -
nó počkej... už du volat na tu siciálku..:D :D :D -
Re: Re: Ts...
Sorry, ale venku je tak krásně že sem si šla ještě zaběhat ... *4* *15* Nejlepší když sem potkala Martina *15* debil jeden tam na me: ty u toho dychas jak tehotná při porodu ja ho tam chtela nakoupnout ale nějak mi to nevyšlo *15* *15* *15* debil -
Re: Re: Ts...
Hanýsku, Hanýsku ... neser maminku ... *15* *15* *15* *15* Jáááj to mě baví ... *15* *15* *15* *15* -
Re: Ts...
No tak kdes jako byla??? No??? :D:D:D .. já tu chodím co chvila a nikdo nikde a je mi jasné, že když tu Míša nebude, tak ty tež ne! :D:D:D .... Bo se tu nikdo neuzýval! :D -
Re: Ts...
Ještě jednou mi tak řekneš a už tě fakt vyfackám..! :D -
Ts...
Já vám dm sraz v 6 ... Míša prostě nebude naše otvírací a azvírací doba ... přece nebudeme tancovat jak on píská ... *15* *15* *15* Uznávám, že mě to tu asi úplně nejvíc bez něj nebaví ostatní to koukám snášej bez něj dobře, ale nechci aby tu bylo mrtvo když se rozhodne jít pryč ... *15* *15* *15* Jasný ... *15* *15* A neboj "Hanýsku" *15* *15* *15* My tě k adopci nedáme, tak lehko se nás nezbavíš ... *15* *15* *15* -
Re: Re: ..:D
Já vím..:) :D -
Re: ..:D
To je od tebe milé :D -
Re: Re: Re: Re: Re: nó tak...D
to by neudělal! :D -
Re: Re: Re: Re: Re: No ale co to je za bordel..?? :D
Já vím. :D -
..:D
tak abych dostála svě pověsti, že jsem zde jediný člověk, který se zajímá o novinky, mohla bych vám tady dát asi 13 odkazů, které jsem tady za těch pár dní, co jsem se zde "neukázala", chtěla dát, ale když sem to tu viděla, řekla sem si že je to zbytečné..:D tak místo toho vám tady dám jeden odkaz a ten vám ukáže vše... jistě žo to tam všichi znáte.. kdy by to taky neznal no..:D
http://www.avrilonline.org/
*1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: No ale co to je za bordel..?? :D
To je hezké no...:D *1* *1*