-
Re: Re: Re: Re: xD
Já vím co to je *15* blbá nejsem ... *15*
Moje nejoblíbenější opička je kosmas zakrslý ... *14* *14* *14* ta je tak malinkatááá ... že je schováš v dlani *14* -
Re: Znáte mě???
Vzhledem k tomu že jsme tady asi zase zůstali samy, tak se to pokusim vyplnit. *15* -
Re: Re: Re: xD
Lemur kata je taková malá poloopička ale roztomilý moc neni. *1* -
Znáte mě???
Tak lidi, tohle sem objevila na FB ... tak mě zajímá ... jestli mě znáte ... *15*
ZNÁŠ MĚ?
♥ Jsem zamilovaná ?
♥ Můj věk ?
♥ Moji barvu očí ?
........................♥ Značku mého mobilu ?
...♥ Mám Sourozence ?
♥ Nejlepší kámoš/ka ? (těch je více)
♥ Oblíbené místo ?
♥ Co dělám nejradši ve volný čas ?
♥ Nejlepší zážitek se mnou ? -
Re: Re: xD
Jestli ze mě chceš dělat zvíře tak jedině malou roztomilou opičku nebo něco malýho a roztomilýho ... nebo nehraju ... *15* -
Re: xD
Když se ti to nelíbí, tak seš Lemur kata. *1* -
xD
Já ti dám ledního medvěda ... *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: xD
Teď mi to tu připadá jako diskuze dvou ledních medvědů na téma Avril Lavigne. *1* -
Re: :o)
Hele trvalo mi 5 minut než sem přelouskala to její příjmení ... *15* *15* *15* Noo to netuším... *15* -
jo to jsem já.. *15* *15* *15* "to jídlo"... *15* *15* -
Ty seš neskutečnej debil ... *15* *15* *15* *15* ale můj nejmilejší debil ... *15* -
To je můj škraloupek ... moje totálně natrvdlá Evička ... a můj vrahounek zkurwáků ve frontě ... *15* *15* *15* -
ty debile jeden zaškraloupovanej tupej..pudinku můj nejmilejšíí.. *15* *15* *15* a máš to... *15* *15* to sem ti to nandala co??.. *15* *15* -
Ty to znáš? to co sem před chvíli napsalo to debile. -
Já ti dám debila ty debile ... lepší koment si nevymyslela coo ... *15* *15* *15* *15* *15* -
Co je zjevíku? *15* -
Já ti dám dr. Oetkera ... *15* *15* Já sem úplně nomrální praštěný Pudink čokoládový ... ale budu vanilkový s jahodou navrch až se obarvím na blond s růžovým proužkem ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
ty debile..=DD *15* *15* *15* *15* -
Kdo je to ten tupej škraloupek?, taková prásklá přezdívka, ale to sem ti už možná řikal. *15* Ono puding Dr.Oetkera neni o moc lepší. *1* -
:o)
Nevíte někdo kam se zase odplazila ta Mamba Kumarka Hadramašmátrá? *15* *15*