-
Re: Re: Re: .......
RCA byly nasraný že si tolik nenakapsujou. *1* -
Re: 21:30
To je škoda *9* nebo vlastně ani neni já bych tu dneska možná ani dýl nevydržel.
Sem dneska totiž byl venku,15 kilometrů to bylo, taková trasa na Vysokou. Takže se mi stejně nějak chce spát, stačí jít na pár hodin ven a už se spí jako špalek. *15* -
Re: Re: .......
Jo RCA Gorily se smilovaly ... *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: 2 minuty...
Já nevím co jedeš ... Já jenom říkám, že ty díly mám už všechny totálně skouknutý ... když to zapnu na Prima Cool, tak to jsou buť ty nový, který mě už nějak nebaví, a nebo ty starší který už sem viděla njemíň 100x, dřív sem totiž nevynechala ani jeden ... takže už to mám tak nějak všechno v palici ... *15* *15* *15* Ale na nějaký se koukám furt ráda ... *15* Někde jsou bomba hlášky *15* -
Re: .......
Tak sem to teď viděl taky, a ještě předtim na začátku ta fotka, takovej prcek ta Avril. *15*
Ale tohle video sem určitě už viděl dřív. A taky mi došlo že už máme za sebou to nekonečný čekání na GL. *1* -
21:30
Dneska zdrhnu už v půl 10 ... *9* *9* Byla bych tu nejradši do půlnoci, ale musím, už v půl 10, rači ... -
K novějším sem se zatím ještě nedostal, jedu 16.řadu *15* To nemůžeš znát nazpaměť. *13* *1* -
A jestli byly, ty starší tak ty zase znám nazpaměť ... *15* -
Re: Re: Re: Re: 2 minuty...
Mě už tyhle novější nějak nebaví. -
.......
Bože, mě už z toho videa asi hrábne. *15* *15* *15* Už na to koukám po 6. *15* *15* Jak tam Avrilka tancuje na začátku ... *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: 2 minuty...
Já sem se nenudil, já sem se koukal na Simpsonovi. *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Taky bych řekla... -
Re: Re: 2 minuty...
To, máš jedno. Já už se šíleně nudila. *1* *1* *1* -
Re: 2 minuty...
Já sem tam napsal okolo 20:15, takže to neznamená přesně ve 20:15. víš? *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: :o)
Superstar, vždyť je to už trapný. *15* *15* -
2 minuty...
"Můj milowanej manžílek" má spoždění už celé 2 minuty ... *15* *15* *15* *15* *15* Jak je to možné ... *15* *15* *15* -
Re: DN
Doboru nooc.. *15* -
Re: Re: legend is back
Nádhera *14* To si musím stáhnout ... *14* -
DN
Tak já jdu na superstar, mějte se krásně, páá :-**** -
Re: legend is back
To je boží!! ♥♥♥