Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Yeahh ...

Já nikdy nepochopím lidi co Avril neposlouchaj ... já si pustila všechny její songy najendou a prostě nemůžu se jich nabažit ... *14* ... Nechápu tooo ... Avrilka je prostě tak úžasná a ty její texty ... vždy o něčem ... přesně jako Eminem ... ten taky rapuje o svém životě a ne o "sexu a děvkách" jako třeba xindl x nebo rytmus ... *8* *9*
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Já prostě nevim co bych tam o nich psal. *15* Ale stejně to nápad neni špatnej. *1*
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Pohádky

Tak sem asi Avrilák *15* To bude skrytý talent. *1*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

No ještě že do mě nerejpeš ... *15* Já nevím chtěla bych to skusit, ale pochybuju že se mi to povede ...
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Pohádky

Nedal??? No tak to seš teda fakt druhej Avril *15* *15* Protože ta písnička je přenádherná ... *14*
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Já kdybch psal písníčku o tý naší partě, tak bych si tam musel určitě nějak do nich rejpnout. *15*
    Takže napíšu o tobě pro tebe. *3*
  • kvatro

Re: Re: Re: Pohádky

Já sem tu písničku pro tebe měl napsanou asi za hodinu. Prostě sem jenom vypsal z hlavy, to co sem si v tu chvíli myslel.
    Sem rád že se ti ta písnička líbí, ale ani sem si na ní nedal moc záležet, možná to ale bude tak že "v jednoduchosti je krása" *3*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

No napadlo mě, že buď napíšu písničku čistě jenom pro TEBE, a nebo napíšu písničku pro celou tuhle mojí praštěnou a milovanou partičku ... *14* *14* Ale asi napíšu obě ... *1* *1* *1*
  • kvatro

Re: Re: :o)

Taky si to zkoušela, už zase jo. *14* Prostě já tam zase asi popíšu naše nový události. *3* V tý písničce.
  • puspuspusinka

Re: :o)

No nevím, jestli střeštěný, ale já už to skoušela včera ... ale ještě nic nemám ... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Pohádky

Možná předtím, ale teď jsem za to ráda ... že si psal o mě ... děsně se mi líbí ty pohádky ... *14* No já mám uložený taky všechny od tebe ... v počítači jenom písničku nemám jen v počítači ale i v iPodu ... sem si jí pracně přepsala a pročítám si jí před spaním ... sem asi praštěná coo ... *15* *15* ale mě se děsně líbí ... *4* *14*
  • kvatro

:o)

Mně dneska napad takovej ztřeštěnej nápad, že vymyslim ještě další písničku.
    Já se té Avril nedivim, ono jí to strašně baví psát a zpívat. To je prostě vidět. *3*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: 21:30

Jenže, ty neslyším od učitele v jednom kuse, jak seš dobrá ale nepřepínej se a normálně běhej a já už chci konečně dokázat že nejsem postiýená nebo nějak nemocná mám prostě jenom porblémy s průduškami noo ... tak běhám aby ty sovje plíce nějak vytrénovala, a dokázala že ten svůj čas zmáknu mnohme líp ... *4* A já běhám ráda ... *4* vyrazím do přírody ... a mám pohyb ... *4* A hlavně se trénuju o což mi jde nejvíc ... *4*
  • kvatro

Re: Pohádky

Ty máš ty příběhy taky uložený? Já teda mám úplně všechny. *3*
    Ale víš, že si za tu čarodějnici byla na mne nasraná. Prej že už si mám taky konečně najít na příběhy někoho jinýho. *15* Že mně přetáhneš po hlavě kouzelnou pánví...
    Z toho prvního příběhu si dobře pamatuju pouze "Jjeím revírem jsou Vodňany, její tempo je vražedné." *15*
  • kvatro

Re: Re: Re: 21:30

Že jsi astmatik to vím, to už si psala. *3*
    Já kdybych běhal takovýhle dlouhý trasy, tak to nevydejchám. Mně stačí se projít. *1*
  • puspuspusinka

xD

Jo Bart je nejlepší ... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: .......

Gorily zkurwený ... *15*
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: 2 minuty...

Já si některý dily pamatuju už když mi bylo 8. Ale nikdy sem je dvakrát neviděl, tak sem je všechny postahoval a jel sem od začátku. Nejlepší jsou Homerovy a Bartovy hlášky, Ralph a nebo školník Willy jsou taky dobrý. zrovna dneska tam byla hláška "Vyrvu ti střeva z těla a udělám si z nich laso" *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: 21:30

Jo, já si dneska šla zaběhat a trochu sem to přehnala, vzala sem to na 4-5 km ... jenže já miluju ty zdejší lesy a musela sem si je prostě proběhnout s Avrilkou v uších, ale měla jsem zase nějaký dýchací potíže, takže sem setjně skoro půlku šla ... *15* *9* Možná to ještě netušíš, ale já jsem asmatik ... *9* *9* *9*
  • puspuspusinka

Pohádky

Bože, já si čtu ty naše příběhy tady ... a nejvíc se mi líbí ode mě jak jsme jely lyžovat do Kanady a potom ten můj horor jak jsme si koupily ten dům ... *15* *15* *15* Bože ... a od tebe se mi nejvíc líbily asi ty o Čarodějnici Míše co si psal na začátku ... *15* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit