-
legend is back
tohle video se mi hrozne lidi :-*
http://www.youtube.com/watch?v =ysviRKRAyYg -
Re: Re: Re: :o)
no Superstar ne? -
Re: Re: :o)
Na jaký SP sakra??? -
Re: Re: Re: Tu je zas debata .... :D
njn -
Re: :o)
mýval Kačka ve třičtvrtě odchází na sp a vzhledem k tomu, že tatka jde zítra do práce, tak se dneska už na pc nedostanu :( -
Re: :o)
Dobře ... *4* -
:o)
Milá děcka na chvíli vás opustim, jdu se vykoupat a potom se podívat na něco v TV. Okolo 20:15 jsme zpátky. *3* Míšo zatim tady můžeš debatovat s tim mývalem Kačkou. *15* -
Re: Re: Tu je zas debata .... :D
u Michala mě to vůbec nepřekvapuje! :D:D:D:D .. já tu vypíšu mou plánovanou cestu domů a on zjistí kde bydlím! :D -
Re: Re: Re: Tu je zas debata .... :D
To je jak v tom filmu NEVER BEEN KISSED ... ten miluju ... tam taky ... hned se do toho učitele zabouchla a pamatovala si všechno co kdy řekl ... *15* -
Re: Re: Tu je zas debata .... :D
To víš já když tady něco píšeš o sobě, tak pozorně naslouchám. *1* -
Re: Tu je zas debata .... :D
To jááá ... ale už to asi vyplnit nemůžeš ... Míša už všecko vykecal ... *15* *15* Zná mě líp než sem si myslela... *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Znáte mě???
Yeahhh ... *14* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Znáte mě???
Jojo tak to je, chodim do přírody nebo jezdim na výlety. *3* -
Tu je zas debata .... :D
Prominte, byla sme na večeři a musela sme ještě pomývat atd. .... tady někdo kopčí fb. :D -
Re: Re: Re: Re: Znáte mě???
Ano to je skoro přesně, u toho mobilu u tebe sem dal Sony Ericson ptože ho mám já. Ale Nokii mám taky ale ta se někde válí bez SIM karty. *15*
Moji kamarádi tedy. První skupina jste tady vy, potom kamarádi ze střední školy Tomáš a Jakub, a nakonec ze základky Honza a Honza. *1* Nejlepší jste stejně tady vy, nebo spíše ty. -
Re: Re: Re: Re: Re: xD
Sorry ... překlik ... *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Znáte mě???
8) Sorry, kromě tý diskuze vlastně chodíš rád ve volný čas do přírody ... -
Re: Re: Re: Znáte mě???
Všechno je dobře až na ten mobil ... mám NOKII ... totálního sráče, ale miluju jíí ... *15* *15* *15*
a pokud jde o 8 ... tak to jako bez toho bych nemohla žít, ale taky ráda chodím běhat když je hezky a nebo na procházky po okolí se sluchátkama v uších *15*
Teď já ... *15*
1) ANO
2) 19 (skoro 20)
3) hnědá
4) Tak teď fakt nevím, skusím Nokii *15*
5) Ne
6) Jo, tak to si mi ještě neřekl...
7) Šumava
8) Jsi na diskuzi tady ... *14*
9) Úplně nejlepší byl ten večer, když sem byla na horách, a my byly tady sami a dlouho do noci si povídaly ... *4* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: xD
Teď sem se teda koukal jak to vypadá ten tvůj kosmas. *15* Ale je to Kosman, Kosmas je ten co napsal tu kroniku a to opice asi nebyla. *15* -
Re: Re: Znáte mě???
1 ano
2 15
3 modré
4 Sony Ericson? :D
5 ano
6 jedna z nich je Elis
7 Šumava
8 diskutuješ na Avril
9 každej den tady