-
Re: Re: Re: Re: Míšoo ...
jj ... *14* *3* -
Re: Re: Re: Re: Míšoo ...
Dobře ... *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Karolína?? Noo nejdřív nám tu všem lhala, že miluje Avril a pak jí totálně hnusně pomlouvala a vás taky a já se do toho vložila a seřvala jí v tom smyslu jako že jestli na moje nejmilejší lidičky ještě jednou řekne křiví slovo tak jí fakt něco udělám a ty ses mě pak zastala a Kuba se přidal a pak sem na chvíli zmizla a vy ste tu na ní totálně prostě úplně totálně hnusně řvaly ... *15* -
Re: Re: Re: Míšoo ...
no, nechodila .... já tu začla chodit na podzim nebo na začátku zimy, nevím .... -
Re: Re: Re: Míšoo ...
Já teď pryč nejdu, to až tak za půl hodiny. -
Re: Re: Míšoo ...
No vidíš tys tu taky vlastně nechodila ... -
A já jen dodávám smajla. *15* -
Nee... prosém nezdrhe mi ... prosíím ... *14* -
Re: Míšoo ...
No, už sem to tu chtěl zabalit. *15* -
Re: Míšoo ...
no já už se tu taky ztratila! :D a nemám co říct :D -
To jediný si taky pamatuju. :D My jsme si,ale pěkně zalhali. Ona mi řekla,že jí umřel brácha a potom jsem na to přišla až tak o 3 měsíce později. Já jí zase lhala o mých plánech .. Mimo to .. Proč to potřebovala ? :D Co provedla ? -
Míšoo ...
Míšo, promiň, my tu vzpomínáme a mě nedošlo, že tys tu s námi ještě nebyl a nemáš k tomu co říct ... *9* Už nebudeme vzpomínat jenom nechoď pryč a poď si s námi povídat ... *14* *3* -
njn *9* -
Hey to mi připomělo nás společný blog o Avril ... jak jsem si ho spolu založily a založila ho Janča a ty ses s ní krutě pohádala, že to udělala a nic nám neřekla a že si ho chtěla založit ... no ot byloo ... jžš to já už nevím co si jí řekla, ale byla si super hnusná ... ale ona to potřebovala .... -
Re: Re: Re: Re: :o)
Ta je blbá vám nadávat *9* -
Yeahh ...
Moje nejoblíbenější scéna z Popelky ... *15* *15* *15* Fotbal a líbačka ... yeahhh ... *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: :o)
Proboha a co jsem jí napsala ? :D Nebo jedná se o mne,ne ? :D Já jsem teď úplně šokovaná z minulosti. Jinak mám takovej comeback den,protože se vracím i k mýmu úplně prvnímu blogu o Avril ! :D -
Re: Re: Re: :o)
Hele úplně nejlepší bylo jak si seřvala Karolínu *15* (Kajuško to nejsi ty, ale ta koza co se nás snažila rozdělit)
Jak ty s Kubou takový úplně brutální nadávky ... to nemělo chybu *15* *15* Ale zasloužila si to neměla tady nadávat na Avril *8* -
Re: Re: :o)
:D Teda s váma je sranda. :D A jinak si piš,že to tu bylo fajn. :D Akorát si už úplně nepamatuju co všechno jsem tu napáchala za zločiny. :D -
Ájooo
Rozběhla se naše stará tradice... fotka se jmény ... *15* Už ani netuším jak to vzniklo *15* *15* *15*