-
Re: :o)
Alenka je úplně úžasný človíček *14* *14* Mám jí ráda, ale warning ... někdy se dokáže pořádně urazit ... *15* Ale to sme snášely ... *14* Byl to rpostě náš malinkej prcek ... *14* *15* a tys za toho prcka dala Kubovi přezdívku dědek nebo jak to bylo ... *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Tady chcípnul pes ...
Tak jo platí. *1* -
Ještě máte k dispozici psa Filipsa, o toho už se podělte jak chcete. *15* -
Si ho budeme půjčovat no. :D -
:o)
avrilko-ajo, jsem rád že ses tu znovu objevila. Podle toho jak sem se díval na diskuzi z dob, když sem tu ještě nebyl, tak to tu s tebou muselo být fajn. *15* -
Jo a nebo Maxipes 2 *15* -
Tak promiň jenže náš pes nezabrzdil neumí to *15* *15* jo včera ten tryskáč lol *15* -
Hele to je prostě obou pes ... každá má svýho ... no a vždyť Maxipes měl přece ty péra na nohou tak uměl lítat neee... *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Celé verze písniček
Aspoň něco. :) Samozřejmě,že někdo sem prostě chodit přestane,ale hlavní je,že tu aspoň někdo je a vůbec,že to jste aspoň z poloviny Vy staří přátelé. :D Samozřejmě já jsem ta mladá. :D :D *3* -
Re: Re: Re: Re: Tady chcípnul pes ...
Nevzala ... *9* *15* Nechala si mě tu a letěla sis od babičky na Maxipsovi ... *15* *15* *15* *15* Ale nejlepší byl tryskáč na ten včera nic nemělo ... prej jak ho budeš řídit ... to se neřeší rpostě zmáčknu všechny čudlíky co najdu ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Tady chcípnul pes ...
To je můj pes *1* já ho mám v boudě *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Celé verze písniček
Jak bysme mohli ... *14* *4*
Jo mě taky chybí, ale to už se nedá vrátit, Kuba sem přestal úplně chodit a Andy už taky ... ani jeden se sem ani nepodívá ... zůstala tu ze staré sestavy jen Hanča, Elis a já ... a přibraly jsem Michala a Káťu ... *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: Tady chcípnul pes ...
Myslím,že můj Maxipes Fík nebyl ten kdo chcípnul. Spíš chcípnul náš barák ! Zase ho zbořil. :D Jinak si s Kájuškou vyřídím,že mi krade psa. Mimochodem od kdy umí lítat ? :D -
Re: Re: Re: Tady chcípnul pes ...
Vzala jsem tě sebou.. *15* *15*
Teď jsem chytla výbuch.. *15* *15* -
Re: Re: Tady chcípnul pes ...
Maxipsa Fíka má Kájuška ... *15* Včera na něm letěla ... *15* A nevzala mě sebou ... *9* *15* -
Re: Tady chcípnul pes ...
To byl maxipes Avrilky-Aji *15* -
Taky mi chybí ty starý časy. :) Hrozně moc věcí se změnilo,ale možná není tak pozdě na to aby se to napravilo. :) Jak vidím na malýho prcka jste nezapomněli .. :D Určitě tu budu chodit častěji. :) -
Tady chcípnul pes ...
Hele, to je děsný, tady už zase chcípnul pes ... *9* *9* *9* -
Njn ... tys byla prostě náš originální prcek ... z toho sem nemohla jak ty vždycky a prcku mu může říkat jen ten kdo ode mě bude mít zvlláštní povolení ... *15* *15* *15* Občas mi chybí ty staré časy ... *4* *14* -
Re: Re: Re: :o)
No je to smutné, že už tu nechodí :-((( ... a nevím poč :-((