-
Re: xDD
Já myslim že to takhle ve skutečnosti moc nefunguje, ale ve filmu je možný všechno. *3* *1* -
Re: xDD
Já ano! ♥ -
Re: Re: ...
cože? :-(( proč nepíše? :-((( -
Re: Re: Re: Re: ...
Nech už jí bejt ... ona je tu chudák zničená z toho že z tebe udělala úchla ... ona to přecetak nemyslela... *15* -
Re: Re: Re: ...
Právě ses přiznala, za chvíli tě drapnou. *15*
KOnečně bude mít Frýdek-Místek klidné noci. *15* *15* -
xDD
Lidi ... věříte na lásku na první pohled ... je o tom řeč ve filmu ... mě zajímá jak jste na tom vy s tímhle ... *15* *15* *15* *15* -
I'm Sorry ... *14* -
Re: :o)
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Neštvi mě!! Já to myslela dobře!! Tak tu ze mě nedělejte úchyláka!! -
:o)
Hanilka chodí do skautského oddílu havířovský vlčata. A právě v tuhle dobu drží bobříka mlčení. *15* *15* A protože chce bejt jako vždycky na prvním místě, tak si na tom nechává záležet. *5* *15* *15* -
Fajn. Tak to už sem klidnější ... na kousky nebudu ... to je pozitivní zpráva ... *15* *14* -
Re: ...
Nene, to opravdu ne. *13* *3* To přísahám že ne.
Za tohle všechno může Kačka. *15* -
To nám musí říct sama. *3* *9* -
...
Míšo, já se fakt začínám bát ... doufám, že mě nehodláš zavlíknout do lesa a rozsekat mě tam na kousky .. *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: O čem si budem povídat?
Kačenka tady ze mne dělá Jacka rozparovače. A Míšu vidí na víc kusů v pytli na dně rybníka. *15* *15* *15* To už je fakt něco. *15* *15* -
Nevím, *7* -
Re: ...
Hanča se tu nebaví už několik dní. Co ji k tomu asi vede, dokonce i že neodpovídá? *5* *15* -
Re: Re: Re: Re: Moderní Popelka... xD
*15* *15* *15* Yeahh ... bože ty její šaty ... yeahh ... na sebe bych si je fakt nevzala nesnáším šaty, ale jsou božíí .. -
Re: Re: Re: Re: Re: O čem si budem povídat?
No já to čtu!! Jako to je hnus, člověk to myslí dobře a vy toto... :-( -
...
Lidi, Hanča se s námi asi nebaví ... *9* Psala sem jí do vzkazů co se stalo a ona furt neodpovídá ... *9* *9*