-
???
Hey to už je divný .. kde sakra Míša jee... *7* *7* *7* *7* -
Re: Re: Re: ...
To neřeš ... já se od ní nenechám vyprovokovat jako ty od tý sasisuso nebo jak se to menovalo ... *15* *15* *15* *15* Prostě IGNORACE ... -
Re: Re: Re: Re: ...
Njn ... nejspíš mi někam zdrhnul ... a zapoměl mi říct kam ... *15* -
Re: Re: ...
Totální kráva ... *15* *15* -
Re: ...
kdo to je? *7* *15* -
Re: Re: Re: ...
jak je možné, že nevíš kd máš manžu?! :D -
...
Ha... Lidi budu vraždit ... Zabiju tu pipinu Marcy ... to si vychutnám ... tve já se tak těším až jí uškrtím ... *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: ...
No to bych taky ráda věděla kde je můj manžílek ... -
Re: ...
Dyt už tu sem, nevyšiluj! :D -
Re: Re: Re: Re: Re: Zrada...
xDD a kde je Míša? :D -
Re: Re: Re: Re: Zrada...
Dobře ... *1* *1* *1* -
...
Hele nechci bejt žádná stíhačka ... ale nechat mě tu samotnou je fakt jako blbej nápad ... *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Zrada...
xDDD já tu sem, jen než odepíšu všem na vzkazy a opět se dostanu sem tka to trvá, ale polepším se! ;-) -
Re: Re: Zrada...
Ááááááááááááááá ... konečně ... já už tu šílenstvím málem lezla po stropě ... *15* *15* Koukej tu semnou bejt nebo se scvoknu ... *15* *15* -
Re: Zrada...
já nejsem off a ani sem nebyla!! -
...
Hele to už ale není vůbec vtipný ... vy ze mě chcete udělat šílence že joo ... -
Zrada...
No co to je tady???? Vy mě tu necháte nic mi neřeknete a ste offline ... jak ste si to mohli dovolit k chudáčkovi panikáři ... *15* *9* *13* -
Re: Sprcha... xD
No kde ste sakra??????? -
Sprcha... xD
Zlatíčka moje ... na 15 minut Vás opouštím ... *1* Potřebuju se pořádně vysprchovat dokud sou všichni v tahu a je teplá voda, už sem měla 3 dny po sobě studenou jak svině ... a mě už to nebaví ... *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: yeahh xD
Jo určitě ... pochybuju že je tak střelenáá ... jako ona je super střelená ale tak totálně jako já asi fakt nee.. *15* *15* *15* *15*