Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: yeahh xD

Asi tak ... já mám na mobilu a ségra má normální a i na mobilu protože spí jak špalek ... no a teď mě začne ta Avril a jí na druhým konci pokoje začne pí pí píp a k tomu Simple Plan ... no u nás je veselo ráno ti povím ... nejdřív se navzájem seřvem a pak se perem o koupelnu ... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: yeahh xD

No tam máš napsat něco "o sobě" a já o sobě tam toho teda moc nepíšu a napadlo mě dát si tam tu tvojí písničku ... původně sem tam měla Avril ... ale nahradil si jí ty ... *15* *14*
  • kvatro

Re: Re: Re: yeahh xD

U tebe je všechno možný. Třeba to dělá i samotná Avrilka po ránu, to nemůžeš vědět. *1*
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: yeahh xD

Já mám jako budík na mobilu "Get Over It" Dokonce i jako vyzvánění. *14* Normálnímu budíku bych dal přes ciferník za to jeho píp píp píp. *1*
  • puspuspusinka

...

Lidi, už jsem se oficiálně rozhodla, dalo mi to fakt makačku ... ale poctivě sem si poslechla celý CD včera večer asi 10x (řeknu vám ani mi to nevadiloo *15* ) A rozhodla se že moje nejoblíbenější písnička z tohohle alba bude určitě Everybody Hurts ... *14* *14* *15* *15* *15*
  • kvatro

Já tam ten tvůj profil často nezkoumám, tak sem si toho dřiv nevšimnul. *15*
    Ale nevadí mi to. Napoprvý sem ten svůj text skoro nepoznal. *15*
  • puspuspusinka

Asi tak ... já si každý ráno pustím iPod ... jinak nevstanu ... musím si dát sluchátka do uší pustit ot na plný pecky a hned sem vzhůru ... ale mám i budík .. WTH ... *1* *1* *1* *1*
  • puspuspusinka

Re: Re: yeahh xD

No hele já nejsem nomrální tak co řešíš ... *15* *15* *15* Prostě sem si nazula svoje super růžový huňatý bačkůrky vylezla z postýlky vyspinkaná do růžova popadla iPod a začala blbnout ... *15* *15* *15* Já vím zní to praštěně ale je to úžasný ... *15* *15* *15* *15*
  • kvatro

U mně teda každý ráno začíná Avrilkou. *14* Kdybych si ji nepustil, tak budu mít snad i špatnej den. *15*
  • puspuspusinka

No to sis všimnul brzo ... ano dala ... *15* *14* Nevadí ... doufáám ... *14*
  • vterinka

Re: yeahh xD

ty mě bavíš!! :D:D:D to já sem vstala, šla sme ti odepsat na vzkaz, když sme včera neodepsala a pustila sem si The Paranoid xDDDD
  • kvatro

Re: yeahh xD

To sem rád že máš takovou radost. *14*
    Ale vždycky se to musí na někoho hodit, tentokrát na mně a na Avril *15* Ale v tomhle případě mne to těší.

Míšo, všiml sem si že sis tu moji písničku pro tebe dala na profil. *14*
  • puspuspusinka

yeahh xD

Já už se z tý Avrilky asi zblázním ... to není možnéé ... vždyť neposlouchám skoro nic jinýho ... kdybyste mě viděly dneska ráno sem vstala ipod v ruce s Avril (Everybody Hurts) a skákala sem po pokoji jak ona po pódiu ... úplně totálně nadopovaná praštěností a štěstím ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* No totálně ujetý ... *15* *15* Za to může Avril a Michal ... sem si tím jistá ... *15* *15* *15*
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: *rofl*

To je logické že máš z té naší logické logiky už nelogiku. *15* Nechte už tu logiku na pokoji. *1*
  • puspuspusinka

Hele nechcete s tím přestat ... já už fakt nevím ... kde ta logika skončila tohle už je totálně bez logiky .. *15* *15* *15* *15*
  • vterinka

*LOL* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* já z té vaší logické logiky začínám mít nelogiku xDDDDDDDDD
  • puspuspusinka

Hele teď sem to trochu nepobrala ... moc se opakuješ s tou logikou ... *15* *15* *15*
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: *rofl*

noo trochu jo! :D ..... ale zas na druhou stranu vím, jak jsi z Míši hotový .. :D
  • kvatro

Tohle tvoje vysvětlení logiky je tak logicky logický až je to logicky nelogický. *15*
  • puspuspusinka

No jo ale holky tu svojí chápou ale kluků ne a kluci nechápou zase tu naší což nechápu protože máme úplně logickou logiku *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit