-
Re: Re: Re: Re: Re: yeahh xD
Asi tak ... já mám na mobilu a ségra má normální a i na mobilu protože spí jak špalek ... no a teď mě začne ta Avril a jí na druhým konci pokoje začne pí pí píp a k tomu Simple Plan ... no u nás je veselo ráno ti povím ... nejdřív se navzájem seřvem a pak se perem o koupelnu ... *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: yeahh xD
No tam máš napsat něco "o sobě" a já o sobě tam toho teda moc nepíšu a napadlo mě dát si tam tu tvojí písničku ... původně sem tam měla Avril ... ale nahradil si jí ty ... *15* *14* -
Re: Re: Re: yeahh xD
U tebe je všechno možný. Třeba to dělá i samotná Avrilka po ránu, to nemůžeš vědět. *1* -
Re: Re: Re: Re: yeahh xD
Já mám jako budík na mobilu "Get Over It" Dokonce i jako vyzvánění. *14* Normálnímu budíku bych dal přes ciferník za to jeho píp píp píp. *1* -
...
Lidi, už jsem se oficiálně rozhodla, dalo mi to fakt makačku ... ale poctivě sem si poslechla celý CD včera večer asi 10x (řeknu vám ani mi to nevadiloo *15* ) A rozhodla se že moje nejoblíbenější písnička z tohohle alba bude určitě Everybody Hurts ... *14* *14* *15* *15* *15* -
Já tam ten tvůj profil často nezkoumám, tak sem si toho dřiv nevšimnul. *15*
Ale nevadí mi to. Napoprvý sem ten svůj text skoro nepoznal. *15* -
Asi tak ... já si každý ráno pustím iPod ... jinak nevstanu ... musím si dát sluchátka do uší pustit ot na plný pecky a hned sem vzhůru ... ale mám i budík .. WTH ... *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: yeahh xD
No hele já nejsem nomrální tak co řešíš ... *15* *15* *15* Prostě sem si nazula svoje super růžový huňatý bačkůrky vylezla z postýlky vyspinkaná do růžova popadla iPod a začala blbnout ... *15* *15* *15* Já vím zní to praštěně ale je to úžasný ... *15* *15* *15* *15* -
U mně teda každý ráno začíná Avrilkou. *14* Kdybych si ji nepustil, tak budu mít snad i špatnej den. *15* -
No to sis všimnul brzo ... ano dala ... *15* *14* Nevadí ... doufáám ... *14* -
Re: yeahh xD
ty mě bavíš!! :D:D:D to já sem vstala, šla sme ti odepsat na vzkaz, když sme včera neodepsala a pustila sem si The Paranoid xDDDD -
Re: yeahh xD
To sem rád že máš takovou radost. *14*
Ale vždycky se to musí na někoho hodit, tentokrát na mně a na Avril *15* Ale v tomhle případě mne to těší.
Míšo, všiml sem si že sis tu moji písničku pro tebe dala na profil. *14* -
yeahh xD
Já už se z tý Avrilky asi zblázním ... to není možnéé ... vždyť neposlouchám skoro nic jinýho ... kdybyste mě viděly dneska ráno sem vstala ipod v ruce s Avril (Everybody Hurts) a skákala sem po pokoji jak ona po pódiu ... úplně totálně nadopovaná praštěností a štěstím ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* No totálně ujetý ... *15* *15* Za to může Avril a Michal ... sem si tím jistá ... *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: *rofl*
To je logické že máš z té naší logické logiky už nelogiku. *15* Nechte už tu logiku na pokoji. *1* -
Hele nechcete s tím přestat ... já už fakt nevím ... kde ta logika skončila tohle už je totálně bez logiky .. *15* *15* *15* *15* -
*LOL* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* já z té vaší logické logiky začínám mít nelogiku xDDDDDDDDD -
Hele teď sem to trochu nepobrala ... moc se opakuješ s tou logikou ... *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: *rofl*
noo trochu jo! :D ..... ale zas na druhou stranu vím, jak jsi z Míši hotový .. :D -
Tohle tvoje vysvětlení logiky je tak logicky logický až je to logicky nelogický. *15* -
No jo ale holky tu svojí chápou ale kluků ne a kluci nechápou zase tu naší což nechápu protože máme úplně logickou logiku *15* *15* *15* *15*